CARP EXPERT LONG CAST TÁVDOBÓ FORGÓS ÓLOM 40G ''GO GREEN''

Külső raktáron
Cikkszám: EF-FL238-840
Gyártó: CARP EXPERT
Szállítás: 1-3 munkanap
650 Ft
  • 100% elégedettségi garancia
  • 14 napos elállás
  • Szakmai tanácsadás
A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását!
Termékismertető
Cikkszám: FL238-840
Anyaga: Cink ötvözet
Felület: Színezett
Kivitel: Forgós
Méret: 40 g
Típus: Go Green Long Cast

Carp Expert Go Green Forgós távdobó Long Cast - Ha fontos a halak és a környezet védelme!

Legyen szó bármilyen vízterületről, folyókról vagy akár magántavakról, vannak olyan helyzetek, hogy a szerelék részét képző ólom vagy egyéb nehezék beszakad vagy egy elhagyós szerelék részét képezve a vízben marad. Némely nehezéknek környezetszennyező hatása van, ami természetesen a vízre és a benne élő halakra is hatást gyakorolhat, plusz vannak tavak, ahol erre kiemelt figyelmet fordítanak és különböző prevenciókat vezettek be, a halak védelmének érdekében. 

Figyelmet fordítva ezen tényezőkre, megalkottuk a Go Green szériát. Ezen súlyok 100%-ig természetbarát anyagokból készülnek, wolframot és ólmot sem tartalmaznak, hanem egy teljesen környezetbarát cink-ötvözetből lettek formára öntve, beszakadás esetén nem terhelik a környezetet és megoldást nyújtanak azon horgászvizekre is, ahol kritérium az elhagyós szerelék használata.

A Long cast változat, a nevéből is viszonyítva, a legnagyobb távok leküzdéséhez nyújt megoldást. A speciális forma, az alacsony légellenállási tulajdonságainak köszönhetően, a legnagyobb távolságokba dobható.

A forgóval való ellátottságának köszönhetően, ólomtartó klipszekbe akasztva elkészíthető használatával a legtöbb szerelék, mely lehet csúszó, vagy fixen megütköztetett.

Szinterezésének köszönhetően észrevétlenül olvad bele a mederbe, nem kelt gyanakvást az óvatos pontyokban, amurokban sem.

A legtöbb tavon kötelező elhagyós szerelékek elkészítéséhez kiváló alternatíva.

A CARP EXPERT Long Cast Távdobó Forgós Ólom 40g ''GO GREEN'' termék egy igazi kincs a horgászok számára, akik szeretnék megcélozni a távolabbi pontokat is. Az ólom tökéletesen megtervezett forgós rendszere lehetővé teszi, hogy a csali hihetetlen távolságra essen, így növelve a sikeres fogás esélyét.

Ez a termék a CARP EXPERT márkának köszönhetően nagyon magas minőségű, és az összes horgász számára érdekes lehet. Az ólom kiváló minőségű anyagokból készül, így biztosítva van a maximális tartósság és megbízhatóság.

A CARP EXPERT Long Cast Távdobó Forgós Ólom 40g ''GO GREEN'' termék egy kiváló választás azok számára, akik szeretnék a lehető legnagyobb távolságra vetni a csalijukat. Az ólommal ellátott forgó rendszer lehetővé teszi, hogy az ólom és a csali könnyen és simán mozogjon a vízben, így az érdeklődő halak sokkal könnyebben fel tudják figyelni.

Az ólom súlya 40g, így nagyon hatékonyan tudod vele dobni a csalidat. A termék méretei 8 cm hosszú, 4 cm széles és 1,5 cm magas. A termék színe "GO GREEN", vagyis zöld, ami segít abban, hogy a halak ne vegyék észre az ólmot a vízben.

A CARP EXPERT Long Cast Távdobó Forgós Ólom 40g ''GO GREEN'' terméknek számos előnye van a horgászok számára. Először is, nagyon könnyű használni, és a kiváló minőségű anyagokból készült, ami biztosítja a tartósságot és a megbízhatóságot. Másodszor, az ólommal ellátott forgó rendszer lehetővé teszi, hogy a csali simán mozogjon a vízben, így a halak könnyebben felfigyelnek rá. Harmadszor, az ólom súlya 40g, így nagyon hatékonyan dobhatsz vele, és nagy távolságra is elérheted a célt.

Végső soron, a CARP EXPERT Long Cast Távdobó Forgós Ólom 40g ''GO GREEN'' termék egy fantasztikus választás minden horgász számára. Kiváló minősége és hatékonysága garantált, így biztos lehetsz abban, hogy a legjobb eredményeket éred el vele a vízen. Ezen kívül, a zöld szín segít abban, hogy a halak ne vegyék észre az ólmot a vízben, így még nagyobb sikereket érhetsz el vele.

Termék értékelés
Mások értékelése alapján: 1.96

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

E|PECA Horgász Webáruház

Gyors szállítás akár 1 napon belül
14 napos elállás Ha nem tetszik, küldd vissza!
100% elégedettség Elégedettségi garancia

Kategóriák