CRALUSSO MÉRŐ ÓLOM 4DB/CSOM 15GR

Külső raktáron
Cikkszám: EF-54121-015
Gyártó: CRALUSSO
Szállítás: 1-3 munkanap
2940 Ft
  • 100% elégedettségi garancia
  • 14 napos elállás
  • Szakmai tanácsadás
A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását!
Termékismertető
Cikkszám: 54121-015
Anyaga: Ólom
Kiszerelés: 3 db/csomag
Méret: 15 g
Típus: Fenékmérő béka
Cralusso mérő ólom

Klasszikus fenékmérő béka, mely a jól bevált, elterjedt, népszerű fenékmérők közé sorolható.

A CRALUSSO MÉRŐ ÓLOM 4DB/CSOM 15GR tökéletes választás minden olyan horgász számára, aki szeretné pontosan beállítani etetőanyagának mennyiségét. Ez az ólomcsomag 4 darab etetőkosarat tartalmaz, amelyek mindegyike 15 grammos mérettel rendelkezik.

Az ólom etetőkosarak egyik legfontosabb előnye, hogy lehetővé teszik a horgászok számára, hogy pontosan beállítsák az etetőanyag mennyiségét. A CRALUSSO MÉRŐ ÓLOM 4DB/CSOM 15GR különösen hasznos, mert a 15 grammos méret lehetővé teszi, hogy a horgászok nagyobb mennyiségű etetőanyagot használjanak, és így vonzzák a nagyobb halakat is.

Ezenkívül a CRALUSSO MÉRŐ ÓLOM 4DB/CSOM 15GR rendkívül strapabíró és tartós. Az ólom anyaga nagyon jó minőségű, így a kosarak nem szakadnak el vagy deformálódnak a használat során. Ez különösen fontos olyan horgászok számára, akik gyakran használják az ólom etetőkosarakat.

A CRALUSSO MÉRŐ ÓLOM 4DB/CSOM 15GR nagyon könnyen használható. Az etetőkosarak egyszerűen a horoghoz kötik, majd az etetőanyagot a kosarakba helyezik. Az etetőanyag mennyiségét egy kis mérőpohárral lehet pontosan beállítani, így a horgászok mindig tudják, hogy mennyi etetőanyagot használnak.

Ez a CRALUSSO MÉRŐ ÓLOM 4DB/CSOM 15GR termékleírás nem lenne teljes a termék kiváló minősége nélkül. A CRALUSSO márka elkötelezett az iránt, hogy a legjobb minőségű horgászati ​​felszereléseket kínálja a horgászoknak. Minden termékük kiváló minőségű anyagokból készül, és szigorú minőségellenőrzésen megy keresztül, hogy biztosítsák a horgászok elégedettségét.

A CRALUSSO MÉRŐ ÓLOM 4DB/CSOM 15GR tehát egy kiváló választás minden olyan horgász számára, aki szeretné pontosan beállítani az etetőanyag mennyiségét. A termék rendkívül tartós és könnyen használható, valamint kiváló minőségű anyagokból készül. Ha egy olyan terméket keresel, amely segít abban, hogy jobb eredményeket érj el a horgászat során, akkor a CRALUSSO MÉRŐ ÓLOM 4DB/CSOM 15GR a tökéletes választás számodra.

Termék értékelés
Mások értékelése alapján: 0

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

E|PECA Horgász Webáruház

Gyors szállítás akár 1 napon belül
14 napos elállás Ha nem tetszik, küldd vissza!
100% elégedettség Elégedettségi garancia

Kategóriák