TÁNYÉR ÓLOM FORGÓS 150g

Készleten
Cikkszám: EF-59212-150
Gyártó: ENERGO TEAM
Szállítás: 1-5 munkanap

1180 Ft

  • 100% elégedettségi garancia
  • 14 napos elállás
  • Szakmai tanácsadás
A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását!
Termékismertető
Cikkszám: 59212-150
Anyaga: Ólom
Méret: 150 gr
Kiváló minőségű lapos formájú végólom, forgóval szerelve. 10 féle méretben, 7-80 grammos változatokban kapható, kiváló repülési tulajdonsággal rendelkezik, emellett folyóvízben, sodrásban stabilan fekszik a fenéken.

Az ENERGO TEAM márkájú 'TÁNYÉR ÓLOM FORGÓS 150g' egy olyan termék, amelyet minden horgász érdemes kipróbálni. Ez az ólom tökéletes választás, ha szeretnéd, hogy az etetőkosarod mindig pontosan olyan helyen essen a vízbe, ahová szeretnéd. Az ólom forgója lehetővé teszi, hogy könnyedén változtasd meg az etetőkosarod irányát, így biztos lehetsz benne, hogy a halakat pontosan oda csalod, ahol akarod.

A 'TÁNYÉR ÓLOM FORGÓS 150g' mérete 15 cm x 15 cm, így a legtöbb etetőkosarba könnyedén beilleszthető. Az ólom súlya 150g, így tökéletesen alkalmas a mélyebb vizekben való horgászatra is. A termék anyaga magas minőségű ólom, amely tartós és ellenáll az időjárás viszontagságainak.

Az ENERGO TEAM márkájú 'TÁNYÉR ÓLOM FORGÓS 150g' egy olyan termék, amelynek számos előnye van a horgászok számára. Első és legfontosabb előnye, hogy pontosan meg tudod határozni az etetőkosarod helyzetét a vízben, így a halakat pontosan oda csalod, ahová szeretnéd. Ezenkívül az ólom forgója lehetővé teszi, hogy könnyedén változtasd meg az etetőkosarod irányát, így biztos lehetsz benne, hogy a halakat pontosan oda csalod, ahol akarod.

Az ENERGO TEAM márkájú 'TÁNYÉR ÓLOM FORGÓS 150g' másik előnye, hogy könnyen használható. Az ólom könnyen beilleszthető az etetőkosarodba, és könnyedén változtathatod meg az irányát úgy, hogy közben ne kelljen félretenned a horgászbotodat. Ezenkívül az ólom tartós és ellenáll az időjárás viszontagságainak, így hosszú éveken át használhatod.

Az ENERGO TEAM márkájú 'TÁNYÉR ÓLOM FORGÓS 150g' egy olyan termék, amelyet minden horgász ajánlani tud. Az ólom forgója lehetővé teszi, hogy pontosan meghatározd az etetőkosarod helyzetét a vízben, így biztos lehetsz benne, hogy a halakat pontosan oda csalod, ahová szeretnéd. Ezenkívül az ólom könnyen használható, és tartósan ellenáll az időjárás viszontagságainak. Ha szeretnéd, hogy az etetőkosarod mindig pontosan oda essen a vízbe, ahová szeretnéd, akkor az ENERGO TEAM márkájú 'TÁNYÉR ÓLOM FORGÓS 150g' a tökéletes választás.

Termék értékelés
Mások értékelése alapján: 0

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

E|PECA Horgász Webáruház

Gyors szállítás akár 1 napon belül
14 napos elállás Ha nem tetszik, küldd vissza!
100% elégedettség Elégedettségi garancia

Kategóriák