CikkeinkEzekkel a horgászbotokkal sikered lesz a halaknál

Nézzük meg, mik a méltán népszerű botok a horgászok körében!

 

Match bot

 

Már jóideje egyengeted horgászkarriered? A match bot leginkább a tapasztaltabb horgászok „fegyvere”, hiszen használata megköveteli az alap horgásztudást. Az összetettebb botok közé tartozik, viszont, ha nagyobb halakkal szeretnél ma hazatérni, akkor nem ez a te horgászbotod. A match bot a listavezető helyet inkább a pontos etetési lehetőség miatt érdemelte ki.

 

Spicc bot

 

Kezdő vagy? A spicc bot tökéletes kezdés. Ez a bot jó kiindulópont lehet számodra, hiszen az egyik legegyszerűbb bot - így használni sem lesz már nehezebb. A nagy távolságok behorgászásához és a nagyobb halak fogásához azonban már inkább más botot válassz, főleg azért, mert ezek már nem kezdőknek való dolgok. Kiindulópontnak tökéletes, aztán pedig majd belejössz a többibe!

 

Bojlis bot

 

Szeretnéd először az alapszettet kialakítani? Ha horgászatról van szó, akkor általában a bojlis bot jut mindenkinek először eszébe. A bojlizás az egyik legnépszerűbb horgászmódszer. Fontos azonban kiemelni, hogy a bojlizás elég tág fogalom, rengeteg válfaja létezik még, amelyről szintén lesz majd szó az oldalon.

Reméljük, felkeltette valamelyik az érdeklődésed, és ha már itt vagy, válassz egyet!

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

E|PECA Horgász Webáruház

Gyors szállítás akár 1 napon belül
14 napos elállás Ha nem tetszik, küldd vissza!
100% elégedettség Elégedettségi garancia

Kategóriák