CikkeinkHorgász ruházat hűvös időre - a téli peca alapdarabjai

A téli horgász szezonban a halak egyre mélyebbre rejtőznek, nekünk pedig egyre hűvösebb időjárással kell megküzdenünk. 

Szerencsére mára már vannak olyan speciális horgász ruházatok, amelyekkel a fagyos idő nem állíthatja meg egyik elszánt pecást sem a pikkelyesek csalogatásában. Nem kell tartanod a téli horgászattól! A termo aláöltözeteknek, a hőtartó horgász ruházatoknak és a vízálló felszereléseknek köszönhetően meg sem fogod érezni a csípős szelet és a fagyos időt!

 

Aláöltözet - a téli horgászat megmentője

Szeretnéd a hűvös időben is próbára tenni a horgász képességeidet, esetleg lékhorgászaton gondolkozol? A speciális hőtartó és termo aláöltözetekkel a fagyos idő meg se kottyan a téli pecázás során. A kiváló minőségű anyagokból készített ruhadarabok nem csak a testhőt tartják szinten, de rugalmasságuk által könnyed mozdulatokkal dobhatjuk a csalit a tó mélyére.

Teljes fedést és maximális meleget biztosít a Thermo aláöltözet Delphin TUNDRA Aktív - alsó. Válogass az S-XXXL méretek közül, ha egy igazán megbízható és minőségi öltözetre vágysz! Ennek a párosítása a Thermo aláöltözet Delphin TUNDRA Aktív - felső, amellyel a fázós és didergős horgászat garantáltan csak egy távoli emlék lesz!

 

Horgász melegítő - Öltözz melegen és kényelmesen!

A melegítő valószínűleg egy alapdarab minden ember ruhatárában. Egy horgászat alkalmával kifejezetten fontos, hogy meleg, pamutból készült öltözéket válasszunk, amelyet rugalmas elasztán anyaggal vegyítenek, hogy ne nehezítse a pecázást. A lelkes horgászoknak különösen közel állnak a szívükhöz azok a melegítők, amelyekről kedvenc pikkelyeseik köszönnek vissza.

A Kapucnis felső Delphin CATCH ME! Kapor felső olyan helyzetben jeleníti meg a pontyot, amit mindannyian lelkesen várunk a parton: egy marék bojlihoz közelítve! A minőségi nyomtatással készült pulóver tökéletes választás téli alaprétegnek. Ehhez passzoló melegítőnadrág a NAVITAS CORE JOGGA BLACK, amely rugalmas derékrésszel biztosít kitűnő tartást és kényelmet. A női horgászok is számos stílusos darabból válogathatnak. A NAVITAS WOMENS SHERPA FLEECE HOODY GREEN egy szuper lágy pamutból készült női kapucnis pulóver. Ilyen öltözékekben didergésmentesen folytathatjuk a kopoltyúsok utáni hajszát.

 

Vízálló ruházat - Ellenáll minden időjárási viszontagságnak!

Minden eshetőségre készülni kell a téli horgászat idején, hogy a zord időjárási körülmények ne szegjék kedvünket. Egy tudatos horgász vízálló felszereléssel indul el a hideg vizekhez. Az egyszerű MAP 3/4 LENGTH JACKET BLUE AND BLACK esőkabáttal biztosan nem fogjuk vizesen és átfagyva zárni a pecázást.

Ha a megtérülendő beruházások hívei vagyunk, mintsem, hogy átázott ruhadarabok miatt bosszankodjunk, akkor a Korum Hydro waterproof suit XXL kétrészes esőruha tökéletes választás. A kantáros overál és a hozzátartozó kabát garantáltan megvéd minket az eső okozta kellemetlenségektől.

Kiegészítésül pedig jól jöhet a TRABUCCO GNT PRO SOFTSHELL VEST XL mellény.

A vízlepergető softshell anyagból készült mellény cipzárral zárható belső- és külső zsebekkel rendelkezik. Praktikus ruhadarabként szolgál a téli horgászás során.

 

Ezekkel az öltözékekkel egyetlen horgászt sem tántoríthat el a tél közeledte! Készülj fel a téli pecára és válogass az EPECA webáruház téli horgász ruházataiból!

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

E|PECA Horgász Webáruház

Gyors szállítás akár 1 napon belül
14 napos elállás Ha nem tetszik, küldd vissza!
100% elégedettség Elégedettségi garancia

Kategóriák