Carp Expert NEO LONGCAST 360 CM BOJLIS SZETT

Jelenleg nem elérhető
Cikkszám: EF-12045-105
Gyártó: ENERGO TEAM
Szállítás: 1-5 munkanap
29990 Ft 39890 Ft

25% kedvezmény

  • 100% elégedettségi garancia
  • 14 napos elállás
  • Szakmai tanácsadás
A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását!
Termékismertető
Carp Expert Neo Longcast bojlis szett - Igényesen összeválogatott bojlis szett, azoknak akik magasabb szintre szeretnék emelni felszerelésüket és tudásukat! A Carp Expert Neo Long Cast minden fenti kívánalomnak megfelel, mivel IM10-es carbonból épül fel, ami a gerincességet és a könnyedséget (340g) adja. Gyűrűsora 50-es keverővel indul, hogy bármekkora távdobó orsóval párosíthassuk. 3 részes kivitelben készül, ami kiváló szállíthatósággal ruházza fel.
Cikkszám: 12045-105
Tartalom: Carp Expert Neo Longcast 360 cm 3,5lbs 3 részes bojlis bot + CXP Neo Cast 150+ orsó + 600m camou zsinór + CXP szerelék + The One bojli

Carp Expert Neo Longcast bojlis szett

Igényesen összeválogatott bojlis szett, azoknak akik magasabb szintre szeretnék emelni felszerelésüket és tudásukat! A távdobó bojlizás alapja a bot és az orsó tökéletes összhangja!

 A távdobás technikai feltételeinek a horgászbot szempontjából három sarkalatos pontja van: - Könnyűnek kell lennie, hiszen minél nagyobb lendületet kell vinni a dobásba.
- Erősnek, gerincesnek kell lenni, mivel hihetetlen terhelést kap egy-egy dobás során, és a gerinces horgászbot tudja csak olyan erővel "kilőni" végszerelékünket, amivel viszonylag könnyedén 100 méter fölé dobhatunk.
- Nagyméretű gyűrűsorral kell rendelkezni, hiszen a nagyobb gyűrűkön könnyebben fut ki a zsinór és a hatalmas keverőgyűrű nem szűkíti le hirtelen a távdobó orsóról lefutó zsinór keresztmetszetét. A Carp Expert Neo Long Cast minden fenti kívánalomnak megfelel, mivel IM10-es carbonból épül fel, ami a gerincességet és a könnyedséget (340g) adja. Gyűrűsora 50-es keverővel indul, hogy bármekkora távdobó orsóval párosíthassuk. 3 részes kivitelben készül, ami kiváló szállíthatósággal ruházza fel.

A Neo Cast 150+ távdobó orsó került jelen szettbe a bothoz, mely tökéletes párost alkot.  Az extra nagy, kúpos és magas dobnak köszönhetően könnyedén pereg le róla a rajta lévő monofil, vagy fonott zsinór.
5+1 csapágy biztosítja a kellően sima futást, és a megfelelő zsinórmennyiség felszedéséről a picit több, mint 4,1:1-es áttétel gondoskodik.
Rengeteg zsinór fér rá, így aki megpróbálná a behúzós, bojlis módszert vele, úgy hajrá, minden további nélkül megteheti.
Extra lassú dobemeléssel rendelkezik, így a menetek párhuzamosan egymás mellé kerülnek és a dobás során extra métereket nyerhetünk.
Fékje, gyorsfékes, melyet egy tekeréssel kilazíthatunk, vagy a megfelelő keménységre húzhatunk.

Hogy tökéletes legyen a szett, 600 m, 0,30-as Carp Expert Camou főzsinór is jár az orsóhoz.
A végszereléket pedig egy süllyedő zsinórral kombinált ólomkapcsos Carp Expert bojlis szerelék és Carp Expert Bojli Rig alkotja 4-es méretben

Végül pedig, hogy a hajszálelőke se maradjon üresen, 1 doboz The One csalizó bojli is a szett része, mely megemelt aminosav és aroma tartalmának köszönhetően ellenállhatatlan a halak számára.

A szett teljes tartalma:
- Carp Expert Neo Longcast 360 cm 3,5lbs 3 részes bojlis bot 
- CXP Neo Cast 150+ orsó
- 600 méter Carp Expert camou zsinór
- 1 csomag CXP süllyedő szerelék
- 1 csomag CXP Classic bojlis előke
- 1 doboz The One csalizó bojli
 

Az ENERGO TEAM márkájú 'Carp Expert NEO LONGCAST 360 CM BOJLIS SZETT' a bojlis horgászok számára készült, akik szeretik a hosszú dobásokat és a precíz, távoli célzást. Ez a szett mindent tartalmaz, amire egy bojlis horgász szüksége lehet a sikeres horgászat érdekében.

Az ENERGO TEAM Carp Expert NEO LONGCAST 360 CM BOJLIS SZETT egy kiváló minőségű, hosszú horgászbotot tartalmaz, amely 360 cm hosszú, lehetővé téve a horgászok számára, hogy távoli helyekre dobjanak. A bot könnyű és erős, így hosszabb ideig is kényelmesen használható. Az ENERGO TEAM Carp Expert NEO LONGCAST 360 CM BOJLIS SZETT egy nagy kapacitású orsót is tartalmaz, amely sima és könnyű horgászélményt biztosít.

A szett tartalmaz egy nagy méretű bojlis zsinórt is, amely alkalmas nagyobb halak fogására is. A zsinór kiváló minőségű, így nem kell aggódni a csomók és a szakadás miatt. A szett tartalmaz továbbá egy nagy méretű szerelék dobozt, amely könnyen elfér a horgásztáskában.

Az ENERGO TEAM Carp Expert NEO LONGCAST 360 CM BOJLIS SZETT egy nagyon sokoldalú szett, amely alkalmas mind a kezdő, mind a haladó horgászok számára. A horgászbot hosszú dobásokra és távoli célzásra készült, míg az orsó sima és könnyű horgászélményt biztosít. A nagy méretű bojlis zsinór és a szerelék doboz pedig biztosítja a horgász számára a szükséges felszerelést.

Az ENERGO TEAM Carp Expert NEO LONGCAST 360 CM BOJLIS SZETT a legjobb minőséget és funkcionalitást kínálja a bojlis horgászok számára. A szett tartalmaz mindent, amire szükséged lehet a sikeres horgászat érdekében. Ha szeretnél egy kiváló minőségű és sokoldalú bojlis horgász szettet, akkor az ENERGO TEAM Carp Expert NEO LONGCAST 360 CM BOJLIS SZETT a legjobb választás.

Termék értékelés
Mások értékelése alapján: 3.42

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

Értesítés kérése

E|PECA Horgász Webáruház

Gyors szállítás akár 1 napon belül
14 napos elállás Ha nem tetszik, küldd vissza!
100% elégedettség Elégedettségi garancia

Kategóriák