CARP HUNTER PLUS LONG CAST RUNNER FEEDER 360 cm horgász szett

Jelenleg nem elérhető
Cikkszám: EF-12044-918
Gyártó: ENERGO TEAM
Szállítás: 1-5 munkanap
42990 Ft 51200 Ft

16% kedvezmény

  • 100% elégedettségi garancia
  • 14 napos elállás
  • Szakmai tanácsadás
A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását!
Termékismertető
Cikkszám: 12044-918

A szett tartalma két-két darab Carp Hunter Plus Feeder ( 360 cm, 40-80 gramm dobósúly) bot, nyeletőfékkel ellátott Carp Hunter Feeder Runner orsóval, valamint egy rod-pod. Kiegészítőként két tekercs Power Feeder zsinór, 40 kilogrammig terhelhető digitális mérleg, illetve merítő-és haltartóháló került. Tökéletes választás a feeder módszer kedvelőinek.

Az ENERGO TEAM CARP HUNTER PLUS LONG CAST RUNNER FEEDER 360 cm horgász szett azoknak a horgászoknak készült, akik igényesek a minőségre és a hatékonyságra. A szett tartalmaz mindent, amire a halak megfogásához szükséged lehet.

A horgászbot hossza 360 cm, ami nagyon előnyös a távolsági horgászat során. A hosszú bot lehetővé teszi, hogy nagyobb távolságból is elérjük a halakat, így növelve a fogási esélyeinket. A bot anyaga nagyon könnyű, ugyanakkor strapabíró, így hosszú élettartammal rendelkezik.

A szett tartalmaz egy nagyon hatékony Long Cast Runner orsót, amely rendkívül pontos dobást tesz lehetővé. Az orsó kiváló minőségű anyagokból készült, így hosszú élettartammal rendelkezik. Az orsó kapacitása 0,30 mm-es zsinór esetén 280 méter, így elegendő helyet biztosít a halak megfogásához.

A szett tartalmaz egy nagyon hatékony és könnyen használható etetőkosarat is, amely nagyon előnyös lehet a halak megszerzéséhez. Az etetőkosár nagyon könnyen tölthető fel az etetőanyaggal, és széles körben használható mindenféle hal esetében.

Az ENERGO TEAM CARP HUNTER PLUS LONG CAST RUNNER FEEDER 360 cm horgász szett kiváló minőségű, strapabíró és hatékony horgászfelszerelés, amely alkalmas mindenféle horgászatra. A szett tartalmaz mindent, amire a halak megfogásához szükséged lehet, így biztosítva a siker élményét minden horgász számára.

Összefoglalva, ha igényes és hatékony horgászfelszerelést keresel, az ENERGO TEAM CARP HUNTER PLUS LONG CAST RUNNER FEEDER 360 cm horgász szett a legjobb választás lehet számodra. A szett kiváló minőségű, tartós és nagyon hatékony, így biztosítva a sikeres halászat élményét minden horgász számára.

Termék értékelés
Mások értékelése alapján: 3.22

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

Értesítés kérése

E|PECA Horgász Webáruház

Gyors szállítás akár 1 napon belül
14 napos elállás Ha nem tetszik, küldd vissza!
100% elégedettség Elégedettségi garancia

Kategóriák