Carp Expert PRO POWER FEEDER 360cm horgász szett

Jelenleg nem elérhető
Cikkszám: EF-12045-104
Gyártó: ENERGO TEAM
Szállítás: 1-5 munkanap
27490 Ft 36560 Ft

25% kedvezmény

  • 100% elégedettségi garancia
  • 14 napos elállás
  • Szakmai tanácsadás
A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását!
Termékismertető
Carp Expert Pro Power Feeder szett - A Pro Power Feeder szett tapasztalattól függetlenül kiváló alternatíva, bármely horgász számára. Szettünk egy kiváló párosítás, mely brutális erőtartalékokkal van felvértezve. A szett alapját képző 360 cm-es Pro Power feederbottal, a nagy távolságok elérése sem lehetetlen többé. 100-150 grammos dobósúlya kiemelten jó dobási tulajdonságokkal párosul, így 100 méter feletti távok is pontosan megdobhatók használatával és az érzékeny horgászatról se kell eközben lemondani.
Cikkszám: 12045-104
Tartalom: Carp Expert Pro Power Feeder 100-150g 3,6m bot + Pro Power Feeder 5000 orsó + Method Feeder Teflon zsinór + 3 db method kosár, töltőforma + Benzár Bicolor popup csali

Carp Expert Pro Power Feeder szett

A Pro Power Feeder szett tapasztalattól függetlenül kiváló alternatíva, bármely horgász számára.

Szettünk egy kiváló párosítás, mely brutális erőtartalékokkal van felvértezve. A szett alapját képző 360 cm-es Pro Power feederbottal, a nagy távolságok elérése sem lehetetlen többé. 100-150 grammos dobósúlya kiemelten jó dobási tulajdonságokkal párosul, így 100 méter feletti távok is pontosan megdobhatók használatával és az érzékeny horgászatról se kell eközben lemondani.

A bot csavaros orsótartója tökéletes tartást biztosít a színben és kialakításban tökéletes hozzá passzoló Pro Power 5000-es méretű orsónak.

Nagyméretű dobja alkalmassá teszi távdobáshoz, de masszívitása a folyóvízi horgászat igényeit is kielégíti. Grafit ház, fém dob és fém hajtókar, az erős, ám mégsem túlságosan nehéz orsók alapkövetelménye.

A grafit ház kellő tartást ad az orsónak, megfelelő foglalatot biztosítva a meghajtásnak. A fém dobról könnyedén pereg le a zsinór, nincs koptató hatása a peremnek, ami más orsóknál a dobás távolságát is csökkentheti. A fém hajtókarral pedig könnyedén tekerhetjük ki a nagy tömegű végszerelékünket és kellő lendülettel tudjuk felcsévélni a fárasztás során a visszanyert zsinór métereit.

5+1 csapágy biztosítja a kellemes és kellően sima futást az eszközön. 4,4:1-es áttétele a nagyméretű dobbal, egy tekerésre is rengeteg zsinórt felszed (75 cm), ami a nagy távolságok meghorgászásánál vitathatatlan előny.

Gyorsfékes modell, mely a modern feederbotos horgászatban, igazán kedvező tulajdonságnak számít, akár a nagyobb halakra való horgászatkor is élvezhető ezen kedvező funkció.

Az orsóhoz egy a method horgászathoz kifejlesztett, speciális Teflon bevonatú monofil zsinór is tartozék, 300 méteres kiszerelésben.

Plusz a methodos technika lelkét képző, különleges kialakítású flat feeder kosárból is helyt kapott 3 darab, egy azokhoz illő töltőformával együtt.

Végül pedig, gondoskova a halaknak szánt csaliról is, egy Benzár Bicolor method popup is a csomag része, mely csalitüskén is kiválóan felkínálható. Mindent összevetve egy kimondottan erős, 100 grammos szerelékekhez is alkalmas feederes összeállítás, mely a legnehezebb körülményekkel is megbirkózik.Tökéletes választás, akár folyóvízre is!

A szett teljes tartalma:
- Carp Expert Pro Power Feeder 100-150g 3,6m bot
- Carp Expert Pro Power Feeder 5000 orsó
- 300 méter CXP Method Feeder Teflon 0,25mm-es monofil zsinór
- 3 darab CXP Method Feeder Flat kosár + töltőforma
- Benzár Bicolor popup csali

Az ENERGO TEAM Carp Expert PRO POWER FEEDER 360cm horgász szettje azoknak a horgászoknak lett tervezve, akik szeretnének még többet kihozni horgászatukból, és biztosak akarnak lenni abban, hogy minden eszközük kéznél van ahhoz, hogy a lehető legjobb eredményt érjék el.

A szett tartalmaz mindent, amire szükséged lehet, hogy sikeresen horgássz. Az egyik legfontosabb része a szettnek a 360 cm hosszú feeder bot, ami kiváló minőségű anyagokból készült, és nagyon erős. Ezt a botot könnyedén használhatod a nagyobb halak fogásához is, és a hozzáadott horgászorsóval és zsinórral együtt biztosan nem fogsz csalódni.

A szett további tartozékai között megtalálod a horogszettet, az etetőkosarat és a csalizókat, amikkel még hatékonyabbá teheted horgászatodat. Az etetőkosarak nagyon könnyen használhatóak, és a különböző méretű és súlyú kosaraknak köszönhetően mindenféle körülmények között hatékonyan tudod használni őket. Az etetést könnyen és hatékonyan elvégezheted, ami növeli a halak fogási esélyét.

Az ENERGO TEAM Carp Expert PRO POWER FEEDER 360cm horgász szettje rendkívül sokoldalú, és alkalmas mindenféle horgászhelyzetben való használatra. A bot nagyobb távolságokra is alkalmas, így akár a nagyobb tavakon is használhatod. A bot hossza miatt nagyon stabil, és könnyen lehet vele dobni.

Összességében az ENERGO TEAM Carp Expert PRO POWER FEEDER 360cm horgász szettje egy nagyon magas minőségű és megbízható szett, amivel minden horgász sikeres lehet. A szett tartalmaz mindent, amire szükséged lehet ahhoz, hogy sikeresen horgássz. A bot hossza 360 cm, ami ideális a nagyobb távolságokra is. A szettet bátran ajánlom mindenkinek, aki szeretne hatékonyan horgászni, és biztos akar lenni abban, hogy minden eszközük kéznél van ahhoz, hogy a lehető legjobb eredményt érjék el.

Termék értékelés
Mások értékelése alapján: 3.3

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

Értesítés kérése

E|PECA Horgász Webáruház

Gyors szállítás akár 1 napon belül
14 napos elállás Ha nem tetszik, küldd vissza!
100% elégedettség Elégedettségi garancia

Kategóriák