KAMASAKI SUPER SPIN COMBO 240 CM Pergető szett

Jelenleg nem elérhető
Cikkszám: EF-12048-015
Gyártó: KAMASAKI
Szállítás: 1-5 munkanap
11990 Ft 16190 Ft

26% kedvezmény

  • 100% elégedettségi garancia
  • 14 napos elállás
  • Szakmai tanácsadás
A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását!
Termékismertető
Kamasaki Super Spin szett A csomag gerincét egy 240 centiméteres, 30-60 gramm dobósúlyú Kamasaki Super Spin alkotja, melyre fonott zsinórral feltöltött, ORSÓ KAMASAKI SPIN 4000 -es orsó került. A szettben kiegészítőként egy pergető készlet található, melynek dobozában kétféle wobbler, harapásálló előkék, támolygó- és körforgó villantók és balinlégy kapott helyet.
Cikkszám: 12048-015

Kamasaki Super Spin szett

A csomag gerincét egy 240 centiméteres, 30-60 gramm dobósúlyú Kamasaki Super Spin alkotja, melyre fonott zsinórral feltöltött, ORSÓ KAMASAKI SPIN 4000 -es orsó került. A szettben kiegészítőként egy pergető készlet található, melynek dobozában kétféle wobbler, harapásálló előkék, támolygó- és körforgó villantók és balinlégy kapott helyet. 

A szett teljes tartalma:
- Kamasaki SuperSpin 2,4m pergető bot
- Kamasaki Super Spin 4000 orsó fonott zsinórral
- Kamasaki Super Lure Set műcsali szett

FIGYELEM!!!
A szett összekészített állapotban érkezik hozzánk, így előfordulhat, hogy annak tartalma változik!
Esetleges termék változások miatt nem áll módunkban cserét biztosítani!
(Aktuális szett összetételről telefonon tudunk tájékoztatást nyújtani!)
 

A KAMASAKI SUPER SPIN COMBO 240 CM Pergető szett egy igazán minőségi és megbízható horgászszett, amely kifejezetten a pergető horgászat szerelmeseinek készült. A szett tartalmaz mindent, amire szükséged lehet a sikeres és eredményes horgászat érdekében.

Az egyik legfontosabb előnye ennek a szettnek a minőségi anyaghasználat. A KAMASAKI márka híres arról, hogy csak a legjobb minőségű anyagokat használja fel termékei gyártásához. A KAMASAKI SUPER SPIN COMBO 240 CM Pergető szett sem kivétel, hiszen az összes alkatrész kiváló minőségű anyagokból készült, amelyek garantálják a tartósságot és a megbízhatóságot.

A szett tartalmaz egy 240 cm hosszú pergető botot és egy hozzá illő orsót. A bot kifejezetten könnyű, így hosszabb ideig is kényelmesen horgászhatsz vele anélkül, hogy fáradtnak éreznéd magad. Az orsó pedig egy nagyon jól működő, megbízható darab, amely könnyen kezelhető és kényelmesen horgászhatsz vele.

Ezen kívül a KAMASAKI SUPER SPIN COMBO 240 CM Pergető szett rendkívül sokoldalú is. A bot és az orsó egyaránt alkalmas kisebb és nagyobb halak fogására egyaránt. A szett könnyen beilleszthető a horgászfelszerelésedbe, így mindig kéznél lesz, amikor szükséged van rá.

A szett könnyen szállítható is, hiszen a könnyű anyaghasználatnak köszönhetően nem foglal sok helyet. Ez kifejezetten előnyös akkor, ha hosszabb utakra készülsz, és szeretnéd magaddal vinni a horgászfelszerelésedet.

A KAMASAKI SUPER SPIN COMBO 240 CM Pergető szett tehát egy igazán kiváló választás a pergető horgászat szerelmeseinek. A minőségi alkatrészek, a sokoldalúság és a könnyű kezelhetőség mind azt bizonyítják, hogy ez egy olyan termék, amelyet érdemes kipróbálni. A szett méretei 240 cm x 10 cm x 5 cm.

Ha szeretnéd, hogy horgászatod minden pillanata sikeres legyen, akkor a KAMASAKI SUPER SPIN COMBO 240 CM Pergető szett megfelelő választás számodra. Nem csak a minőségi anyaghasználat és a sokoldalúság miatt, de azért is, mert a KAMASAKI márka garancia a minőségre és a megbízhatóságra. Ne habozz, próbáld ki te is!

Termék értékelés
Mások értékelése alapján: 3.15

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

Értesítés kérése

E|PECA Horgász Webáruház

Gyors szállítás akár 1 napon belül
14 napos elállás Ha nem tetszik, küldd vissza!
100% elégedettség Elégedettségi garancia

Kategóriák