ENERGO TEAM NYÁRI PERGETŐ SZETT

Jelenleg nem elérhető
Cikkszám: EF-12048-108
Gyártó: ENERGO TEAM
Szállítás: 1-5 munkanap
3990 Ft 6000 Ft

34% kedvezmény

  • 100% elégedettségi garancia
  • 14 napos elállás
  • Szakmai tanácsadás
A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását!
Termékismertető
Könnyű kis pergető szett, a meleg nyári estékre és hűvös reggelekre.

Könnyű kis pergető szett, a meleg nyári estékre és hűvös reggelekre.

De miért pont az estékre és reggelekre?

Azért, mert ebben az időszakban a legaktívabbak a ragadozó halaink. A táplálékhalak elkezdenek felemelkedni a víz felső harmadába, ahová a ragadozók követik őket. Ilyenkor tudunk belőlük rabul ejteni párat.

A szett alapja egy könnyű, ám mégis erős Arno 2 részes pergető bot (mely kivételes esetben változhat), egy kis méretű Thunder orsóval.

Gyermekeknek is tökéletes választás, a pergetés mellett tökéletes lesz part közeli úszózásra, vagy könnyű fenekezésre.

A szetthez 1 db átlátszó műanyag dobozban adunk 3 db védett horgos speciális műcsalit, mely leginkább egy villantóhoz hasonlít.

Az ENERGO TEAM márka a horgászok számára kínálja a tökéletes megoldást a nyári pergetéshez. Az ENERGO TEAM NYÁRI PERGETŐ SZETT egy olyan termék, amely minden horgász számára elengedhetetlen kellék a nyári horgászatok során. Az ENERGO TEAM NYÁRI PERGETŐ SZETT egy tökéletes összeállítás, amely magában foglal mindent, amire a horgászoknak szüksége van, hogy sikeresen horgásszanak. A szett minden eleme magas minőségű és megbízható, így biztos lehet benne, hogy a horgászat minden pillanatában kéznél lesz a megfelelő eszköz.

Az ENERGO TEAM NYÁRI PERGETŐ SZETT tartalmaz egy pergető botot, orsót, zsinórt, csalikat és egy praktikus hordtáskát. A pergető bot hossza 2,4 méter, a bottest anyaga magas minőségű kompozit anyag, amely biztosítja a tartósságot és a megbízhatóságot. Az orsó egy nagyon könnyű, fémhajtóművel rendelkező, 8+1 csapágyas modell, amely sima és megbízható működést biztosít. A zsinór kiváló minőségű, fluorocarbon anyagú, amely biztosítja a magas kopásállóságot és a megbízható erőátvitelt.

Az ENERGO TEAM NYÁRI PERGETŐ SZETT csalikat is tartalmaz, amelyek között megtalálhatóak a legnépszerűbb csalik a pergető horgászat során. A szettben található csalik minőségi anyagokból készültek, így garantáltan sikeresek lesznek azok a pergető horgászok, akik ezt a szettet választják. A szettet egy praktikus hordtáska is kíséri, amely lehetővé teszi, hogy a horgász minden fontos eszközét magával vigye, anélkül, hogy túlterhelné a hátizsákját.

Az ENERGO TEAM NYÁRI PERGETŐ SZETT egy rendkívül praktikus és multifunkcionális eszköz, amely lehetővé teszi, hogy a horgászok élvezzék a nyári horgászatok összes előnyét. A szett minden eleme magas minőségű és megbízható, így biztos lehet benne, hogy a horgászat minden pillanatában kéznél lesz a megfelelő eszköz. Az ENERGO TEAM NYÁRI PERGETŐ SZETT kiváló választás minden pergető horgásznak, aki szeretné élvezni a horgászat örömét és sikeresen horgászni a nyári időszakban.

Termék értékelés
Mások értékelése alapján: 3.07

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

Értesítés kérése

E|PECA Horgász Webáruház

Gyors szállítás akár 1 napon belül
14 napos elállás Ha nem tetszik, küldd vissza!
100% elégedettség Elégedettségi garancia

Kategóriák