CikkeinkHorgászat a Kis-Balatonnál

Ahogy megérkeznek az őszi napok, a szellők egyre hűvösebbé válnak, a levelek aranyszínbe öltöznek, a horgászok szívét is egy újabb kaland vágya járhatja át. 

Ebben a szezonban nincs is jobb célpont, mint a varázslatos Kis-Balaton. Ez a természeti kincsesbánya nem csak a madármegfigyelők paradicsoma, hanem a horgászok rejtelmes birodalma is. Engedd, hogy elkalauzoljunk egy kicsit a Kis-Balaton partjának békés világába, ahol a halak kacérul táncolnak a vízben, és a természet harmóniájában elfelejtheted a hétköznapok gondjait. Kezdődhet a virtuális túra a Kis-Balatonnál!

 

A Kis-Balaton szépsége

Ahogy megérkezel a Kis-Balaton partjára, először is lenyűgöz a táj szépsége. A tó vizének tiszta tükre, a nád suttogása és a vízimadarak dalai üdvözlik a látogatót. A part mentén elterülő nádasok rejtett világa igazi természeti csoda. De ne csak a látványra koncentrálj – a tó mélyén a halak királynői és királyai várják, hogy felfedezd birodalmukat.

 

Mi mindent keríthetsz horogra a Kis-Balatonnál?

Az Kis-Balaton horgászata kihívásokkal teli lehet, de az eredmények is páratlanok. A helyi pontyok, amurok, keszegfélék, balinok, csukák, süllők, harcsák és angolnák bizony nem adják könnyen magukat. Rendszeres és ütemezett telepítés, valamint a természetes ívóhelyek fokozott védelme biztosítja a kiváló állományt, fogásokból nem lesz hiány.

Horgászhelyek a Kis-Balatonnál

  • Kis-Balaton I. ütem és a Zalavár-Zalaszabar közötti út: A Zalavár – Zalaszabar közötti út déli padkáján csak déli irányba engedélyezett a horgászat.

 

  • Kányavári-sziget: Ez a Kis-Balaton fokozottan védett területe. A kis szigetre egy különleges fahídon át érkezhetsz.

 

  • Babos-sziget: Nehézkes a megközelítése, de abszolút megéri.

 

 

A Kis-Balaton nem csak a halakról és a horgászatról szól. Egy csapatnyi horgász baráttal vagy egy családi kirándulással még emlékezetesebbé teheted az élményt.  A csendes tavon eltöltött napok, a kapások izgalma és a természet ölelése mind hozzájárulnak ahhoz, hogy a Kis-Balaton egy szeletét magaddal vidd. A tökéletes horgászathoz nézz szét az Epeca legjobb felszerelései között!

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

E|PECA Horgász Webáruház

Gyors szállítás akár 1 napon belül
14 napos elállás Ha nem tetszik, küldd vissza!
100% elégedettség Elégedettségi garancia

Kategóriák