ENERGO TEAM RUBIN CARP 50-150G,270cm horgászbot

Jelenleg nem elérhető
Cikkszám: EF-14115-270
Gyártó: RUBIN
Szállítás: 1-5 munkanap
Bot hossza: 270 cm
Tagok száma: 2 rész

8990 Ft

  • 100% elégedettségi garancia
  • 14 napos elállás
  • Szakmai tanácsadás
A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását!
Termékismertető
A Rubin Carp elsősorban az úszós, csónakos módszert kedvelő horgászoknak kedvez
Cikkszám: 14115-270
Dobósúly: 50-150 g
Hossz: 2,70 m
Súly: 256 g
Szállítási méret: 141 cm
Tagok száma: 2

A Rubin Carp elsősorban az úszós, csónakos módszert kedvelő horgászoknak kedvez, de megtalálja a számára megfelelő botot az is, aki partról hosszabb dobásokat akar kivitelezni keményebb szerelékekkel.


Az 50-150 gr-os dobósúllyal rendelkező botok, a megszokott méretektől eltérően 2,70 m-től 3,3 m-ig készülnek.

A nagy tisztaságú karbonból készült pontyozó bot megőrizte azon tulajdonságait, melyek meghódították a pontyhorgászok népes táborát.
A gyártás során felhasznált IM 7-es karbon szövetnek köszönhetően a bot erős, terhelésnek ellenálló, mégis könnyű maradt.
Az átlagnál nagyobb SIC gyűrűk előnyeit a pontos és hosszú dobások kivitelezésekor érezhetjük.

Integrált orsótartója a legnagyobb talppal rendelkező távdobó orsók befogadását teszi lehetővé, illetve tartja azt stabilan a legkeményebb fárasztások alatt is.


Tökéletesen alkalmas a ponyt horgászata mellett rablóhal horgászatra is.

 

Az Energo Team Rubin Carp horgászbot a Rubin márkájú termékek egyik legnépszerűbb darabja. Ez a bot kiválóan alkalmas a nagyobb halak kifogására, és a horgászok számára sok előnnyel jár. Az Energo Team Rubin Carp horgászbot egy 50-150g-os terhelhetőségű, 270cm hosszú, 2 részes bot, amely nagyszerű választás a halakhoz való horgászatra. Az alábbiakban bemutatjuk a termék előnyeit és jellemzőit.

Az Energo Team Rubin Carp horgászbot anyaga magas minőségű karbon, amely tartósságot és könnyű súlyt biztosít. Ennek köszönhetően a horgászok kényelmesen tudják kezelni a botot, és hosszabb ideig tudnak horgászni anélkül, hogy fáradtak lennének. A bot két részből áll, így könnyen szállítható és tárolható.

A Rubin Carp horgászbot kiválóan alkalmas a nagyobb halak kifogására, mivel a terhelhetősége 50-150g. Ez azt jelenti, hogy a horgászok nagyobb és nehezebb csalikat is használhatnak a boton, és biztonságosan tudják fogni a nagyobb halakat is. A 270cm hosszúság pedig lehetővé teszi a horgászok számára, hogy nagyobb területeket fedjenek le, és hosszabb dobásokat is végezzenek.

Az Energo Team Rubin Carp horgászbot rendkívül érzékeny, így a horgászok könnyen észreveszik, ha a hal megkapja a csalit. Ez lehetővé teszi a gyors reakciót, és a hal biztonságos kifogását. A bot kialakítása és anyaga miatt a horgászok könnyen tudják irányítani a halat, így sokkal kevésbé valószínű, hogy a hal megsérül.

A Rubin Carp horgászbot ergonomikus fogantyúval rendelkezik, amely kényelmes fogást biztosít a horgászok számára. A fogantyú anyaga rugalmas, így a horgászok keze nem fárad el olyan gyorsan, és a botot hosszabb ideig tudják használni anélkül, hogy fáradtak lennének.

Összességében az Energo Team Rubin Carp horgászbot kiváló választás a halakhoz való horgászatra. A bot magas minőségű anyagból készült, és számos előnnyel jár a horgászok számára. A 50-150g-os terhelhetőség és a 270cm hossz lehetővé teszi a nagyobb területek lefedését, és a nagyobb halak kifogását. A bot érzékeny, így a horgászok könnyen észreveszik, ha a hal megkapja a csalit, és a bot ergonomikus fogantyúja biztosítja a kényelmes fogást. Ha szeretnél egy minőségi horgászbotot, amely sok előnnyel jár, akkor az Energo Team Rubin Carp horgászbot kiváló választás lehet számodra!

Termék értékelés
Mások értékelése alapján: 2.96

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

Értesítés kérése

E|PECA Horgász Webáruház

Gyors szállítás akár 1 napon belül
14 napos elállás Ha nem tetszik, küldd vissza!
100% elégedettség Elégedettségi garancia

Kategóriák