ENERGO TEAM RUBIN CARP (50-150G,300cm) horgászbot

Jelenleg nem elérhető
Cikkszám: EF-14115-300
Gyártó: RUBIN
Szállítás: 1-5 munkanap
Bot hossza: 300 cm
Tagok száma: 2 rész

9490 Ft

  • 100% elégedettségi garancia
  • 14 napos elállás
  • Szakmai tanácsadás
A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását!
Termékismertető
A Rubin Carp elsősorban az úszós, csónakos módszert kedvelő horgászoknak kedvez
Cikkszám: 14115-300
Dobósúly: 50-150 g
Hossz: 3,00 m
Súly: 298 g
Szállítási méret: 155 cm
Tagok száma: 2

A Rubin Carp elsősorban az úszós, csónakos módszert kedvelő horgászoknak kedvez, de megtalálja a számára megfelelő botot az is, aki partról hosszabb dobásokat akar kivitelezni keményebb szerelékekkel.


Az 50-150 gr-os dobósúllyal rendelkező botok, a megszokott méretektől eltérően 2,70 m-től 3,3 m-ig készülnek.

A nagy tisztaságú karbonból készült pontyozó bot megőrizte azon tulajdonságait, melyek meghódították a pontyhorgászok népes táborát.
A gyártás során felhasznált IM 7-es karbon szövetnek köszönhetően a bot erős, terhelésnek ellenálló, mégis könnyű maradt.
Az átlagnál nagyobb SIC gyűrűk előnyeit a pontos és hosszú dobások kivitelezésekor érezhetjük.

Integrált orsótartója a legnagyobb talppal rendelkező távdobó orsók befogadását teszi lehetővé, illetve tartja azt stabilan a legkeményebb fárasztások alatt is.


Tökéletesen alkalmas a ponyt horgászata mellett rablóhal horgászatra is.

 

Az Energo Team Rubin Carp horgászbot egy igazi kincs a horgászok számára, akik a legjobb minőségű horgászfelszerelést keresik. Ez a bot messze kiemelkedőbb, mint a többi horgászbot a piacon, különösen azáltal, hogy nagyon könnyű és mégis nagyon erős. A Rubin Carp horgászbot egy több darabból álló bot, amely lehetővé teszi, hogy a horgászok könnyen szállítsák a botot a horgászterületre, majd könnyen összeszereljék azt.

A Rubin Carp horgászbot hossza 300 cm, így a horgászoknak lehetősége van nagyobb távolságra dobni a horoghalat. A bot súlya is nagyon könnyű, így a horgászok nem fognak fáradni, még akkor sem, ha hosszabb ideig horgásznak. A horgászbot anyaga carbon, amely kiváló minőségű és nagyon tartós, így hosszú élettartama van.

A Rubin Carp horgászbot rendkívül érzékeny, így a horgászok pontosan tudják, hogy milyen mélyen van a horoghal az adott vízben. A bot kiválóan alkalmas mindenféle horgászmódszerhez, beleértve a pontyozást, a csukázást és a harcsázást is.

Az Energo Team Rubin Carp horgászbot nagyon sok előnnyel rendelkezik. Az egyik legfontosabb előnye, hogy nagyon könnyű és mégis nagyon erős. Ez azt jelenti, hogy a horgászoknak nem kell aggódniuk azon, hogy a bot eltörik vagy megsérül, amikor a horoghalat próbálják kihúzni a vízből. A Rubin Carp horgászbot nagyon érzékeny, így a horgászok pontosan tudják, hogy hol van a horoghal, és hogyan kell a horoghalat kihúzni a vízből.

A Rubin Carp horgászbot nagyon könnyen összeszerelhető, így a horgászoknak nincs szükségük arra, hogy sok időt töltsenek az összeszerelésre. A horgászbot nagyon tartós, így hosszú élettartama van, és a horgászoknak nem kell aggódniuk azon, hogy a bot eltörik vagy megsérül.

Az Energo Team Rubin Carp horgászbot az egyik legjobb horgászbot a piacon. Nagyon könnyű, mégis nagyon erős, nagyon érzékeny, és kiváló minőségű anyagokból készült. Minden horgász számára ajánlott, aki a legjobb minőségű horgászfelszerelést keresi, és szeretne sok sikeres horgászélményt átélni.

Termék értékelés
Mások értékelése alapján: 3.21

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

Értesítés kérése

E|PECA Horgász Webáruház

Gyors szállítás akár 1 napon belül
14 napos elállás Ha nem tetszik, küldd vissza!
100% elégedettség Elégedettségi garancia

Kategóriák