ENERGO TEAM RUBIN CARP (50-150G,330cm) horgászbot

Jelenleg nem elérhető
Cikkszám: EF-14115-330
Gyártó: RUBIN
Szállítás: 1-5 munkanap
Bot hossza: 330 cm
Tagok száma: 2 rész

9990 Ft

  • 100% elégedettségi garancia
  • 14 napos elállás
  • Szakmai tanácsadás
A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását!
Termékismertető
A Rubin Carp elsősorban az úszós, csónakos módszert kedvelő horgászoknak kedvez
Cikkszám: 14115-330
Dobósúly: 50-150 g
Hossz: 3,30 m
Súly: 316 g
Szállítási méret: 164 cm
Tagok száma: 2

A Rubin Carp elsősorban az úszós, csónakos módszert kedvelő horgászoknak kedvez, de megtalálja a számára megfelelő botot az is, aki partról hosszabb dobásokat akar kivitelezni keményebb szerelékekkel.


Az 50-150 gr-os dobósúllyal rendelkező botok, a megszokott méretektől eltérően 2,70 m-től 3,3 m-ig készülnek.

A nagy tisztaságú karbonból készült pontyozó bot megőrizte azon tulajdonságait, melyek meghódították a pontyhorgászok népes táborát.
A gyártás során felhasznált IM 7-es karbon szövetnek köszönhetően a bot erős, terhelésnek ellenálló, mégis könnyű maradt.
Az átlagnál nagyobb SIC gyűrűk előnyeit a pontos és hosszú dobások kivitelezésekor érezhetjük.

Integrált orsótartója a legnagyobb talppal rendelkező távdobó orsók befogadását teszi lehetővé, illetve tartja azt stabilan a legkeményebb fárasztások alatt is.


Tökéletesen alkalmas a ponyt horgászata mellett rablóhal horgászatra is.

 

A RUBIN márkájú ENERGO TEAM RUBIN CARP horgászbot egy olyan eszköz, amelyet minden horgász értékelni fog. A magas minőségű anyagokból készült bot 50-150g-os súlyú csalikhoz és 330cm-es hosszúságával tökéletesen alkalmas a nagyobb halak fárasztására is. A bot 3 részes kivitelének köszönhetően könnyen szállítható és tárolható.

Az ENERGO TEAM RUBIN CARP horgászbot egy olyan eszköz, amelyet a horgászok minden típusa használhat. A bot kiváló minőségű anyagokból készült, amelyek garantálják a tartósságot és az ellenálló képességet a különböző körülmények között. A bot 50-150g-os súlyú csalikhoz használható, ami azt jelenti, hogy a horgászok széles választékát tudják használni, hogy elérjék a kívánt eredményt.

A 330cm-es hosszúságú ENERGO TEAM RUBIN CARP horgászbot egy nagyon sokoldalú eszköz, amelyet minden horgász értékelni fog. A bot segítségével a horgászok nagyobb távolságra tudnak dobni, ami nagy előnyt jelent a nagyobb halak fárasztásakor. A bot hosszúsága miatt a horgászok jobban tudnak manőverezni a csalikkal, és így könnyebben tudnak kapni a nagyobb halakat.

Az ENERGO TEAM RUBIN CARP horgászbot 3 részes kivitelének köszönhetően könnyen szállítható és tárolható. A bot kényelmesen elfér egy horgásztáskában, amely lehetővé teszi, hogy a horgászok bárhová magukkal vihessék. A bot összeszerelése és szétszerelése egyszerű és gyors, így a horgászok nem veszítenek sok időt.

Az ENERGO TEAM RUBIN CARP horgászbot a horgászok számára kiváló választás. A magas minőségű anyagokból készült bot 50-150g-os súlyú csalikhoz és 330cm-es hosszúságával tökéletesen alkalmas a nagyobb halak fárasztására is. A bot 3 részes kivitelének köszönhetően könnyen szállítható és tárolható. Ha szeretnél egy minőségi és megbízható horgászbotot, akkor az ENERGO TEAM RUBIN CARP horgászbot a tökéletes választás!

Termék értékelés
Mások értékelése alapján: 2.67

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

Értesítés kérése

E|PECA Horgász Webáruház

Gyors szállítás akár 1 napon belül
14 napos elállás Ha nem tetszik, küldd vissza!
100% elégedettség Elégedettségi garancia

Kategóriák