Carp Expert DOUBLE TIP 3,0LBS 390 cm HEAVY bojlis horgászbot

Készleten
Cikkszám: EF-13394-390
Gyártó: CARP EXPERT
Szállítás: 1-5 munkanap
Bot hossza: 390 cm
Tagok száma: 3+1+2 rész
24490 Ft 32990 Ft

26% kedvezmény

  • 100% elégedettségi garancia
  • 14 napos elállás
  • Szakmai tanácsadás
A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását!
Termékismertető
Cikkszám: 13394-390
Dobósúly: 3 lbs
Hossz: 3,90 m
Súly: 380 g
Szállítási méret: 136 cm
Tagok száma: 3+1+2
Akció: B

Carp Expert Double Tip Heavy bot

Szeretne egy bot áráért kettőt? Akkor válassza a Carp Expert Double Tip botját.

A Carp Expert Double Tip a pontyhorgászok egyik kedvence, ugyanis a két legnépszerűbb módszert egyesíti egy botban. Így nem kell hatalmas bot mennyiséggel a partra mennünk, egy bottal is megoldunk két módszert. A bot lényege a cserélhető első tagban rejlik, ugyanis a bojlis első tagot egy mozdulattal feederesre cserélhetjük.

A 3 librás botból szinte azonnal egy kemény feederes botot kapunk, amivel a 100 méter feletti távolságok is elérhetőek.

A bot IM12 –es karbonból készült, ezért tud ennyire karcsú és könnyű lenni, az mellett, hogy a hihetetlen erejét megőrzi.

Ajánljuk minden olyan békés hal horgásznak, akik egyaránt előnyben részesítik a bojlizást és a feederezést.

Paraméterek:
- Anyag: IM12 karbon
- Gyűrűk száma/bojlis: 7
- Gyűrűk száma/ feeder: 11
- Feeder spiccek száma: 2 
- Keverőgyűrű átmérője: 50 mm
- Bojlis akció: 3 LBS
- Feeder akció: Heavy

A CARP EXPERT márkájú 'Carp Expert DOUBLE TIP 3,0LBS 390 cm HEAVY bojlis horgászbot' egy olyan prémium minőségű horgászbot, mely kifejezetten bojlis horgászatra lett tervezve. Ez a bot tökéletes választás a halak nagyobb méretű elfogásához, így a horgászok számára rendkívül hasznos lehet.

A termék mérete 390 cm, ami azt jelenti, hogy hosszú távú horgászat esetén is kényelmesen használható. A 3,0LBS súlyú bot rendkívül erős és megbízható, így a nagyobb halak sem jelentenek problémát. A CARP EXPERT márkájú horgászbotokat mindig is az erő és a precizitás jellemezte, és ez a termék sem kivétel.

A Double Tip rendszer kiválóan szolgálja a horgászok érdekeit, mivel két különböző botot kapnak az árban. Az egyik bot csúcsa rugalmasabb, így a finomabb halak fogásához használható, míg a másik bot csúcsa erősebb, és a nagyobb halak fogásához ajánlott. Ez a rendszer lehetővé teszi a horgászok számára, hogy könnyedén alkalmazkodjanak a különböző horgászhelyekhez és halakhoz.

A CARP EXPERT márkájú 'Carp Expert DOUBLE TIP 3,0LBS 390 cm HEAVY bojlis horgászbot' kiváló minőségű anyagokból készült, így hosszú élettartammal rendelkezik. A bot markolata kényelmes és ergonomikus, így hosszabb ideig is kényelmesen használható. A bot fekete színű, így megjelenése is rendkívül elegáns.

A CARP EXPERT márkájú 'Carp Expert DOUBLE TIP 3,0LBS 390 cm HEAVY bojlis horgászbot' a horgászok számára kifejezetten előnyös termék, melynek segítségével könnyedén és hatékonyan lehet halakat fogni. Az erős és megbízható anyagokból készült bot rendkívül precíz, így a horgászok számára kiváló választás lehet. A Double Tip rendszer pedig lehetővé teszi a horgászok számára, hogy könnyedén alkalmazkodjanak a különböző horgászhelyekhez és halakhoz. Ha keresel egy minőségi bojlis horgászbotot, akkor a CARP EXPERT márkájú 'Carp Expert DOUBLE TIP 3,0LBS 390 cm HEAVY bojlis horgászbot' a tökéletes választás lehet számodra.

Termék értékelés
Mások értékelése alapján: 3.34

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

E|PECA Horgász Webáruház

Gyors szállítás akár 1 napon belül
14 napos elállás Ha nem tetszik, küldd vissza!
100% elégedettség Elégedettségi garancia

Kategóriák