Carp Expert JUNIOR DOUBLE TIP 3,0LBS 300 cm HEAVY bojlis horgászbot

Jelenleg nem elérhető
Cikkszám: EF-13394-300
Gyártó: CARP EXPERT
Szállítás: 1-5 munkanap
Bot hossza: 300 cm
Tagok száma: 3 rész
16490 Ft 20990 Ft

21% kedvezmény

  • 100% elégedettségi garancia
  • 14 napos elállás
  • Szakmai tanácsadás
A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását!
Termékismertető
Cikkszám: 13394-300
Dobósúly: 3 lbs
Hossz: 3,00 m
Súly: 260 g
Szállítási méret: 106 cm
Tagok száma: 3+1+2

Carp Expert Junior Double Tip Heavy bot

A Carp Expert Double Tip egy régóta tátongó űrt tölt be a horgászpiacon.

Egy szenzációs bojlis rendszerű horgászbot, cserélhető rezgőtagos variációval egyszerűen tökéletes a mindennapos horgászatra. Legrövidebb tagja kiváló társa a gyerekhorgászoknak is, legyen akár rutinos halvadász, vagy ezzel a sporttal épp most ismerkedő.

A bojlis spicctag kihagyhatatlan választás azoknak, akik csatornán horgásznak amúrra, pontyra, esetleg nagyméretű csalihallal csukáznak, vagy netán csónakból űzik a halakat feltolós, felfektetős úszós készséggel.

Rezgős spicctagja tökéletesen működik mind a hagyományos feeder kosarakkal, mind pedig az ólmos fenekező horgászatkor is. Emellett bátran bevethetjük ezeket az érzékeny spicceket süllőzéshez csónakból vagy partról. Ajánljuk: A fenekezős horgászat összes variációjához

Az IM 10-es karbonból készült bottest rendkívüli erőtartalékokkal rendelkezik, így a fenekező pontyozás során adódó igényeinket maximálisan kielégíti.

A bojlis taggal egy 3 librás botot kapunk, mellyel kompromisszum nélkül űzhetjük e modern halfogás műfaját, a feeder taggal pedig a finomszerelékes fenekező technikát gyakorolhatjuk igen magas szinten.

Kiváló választás azoknak, akik mindkét módszert szívesen űznék de nem szeretnének egy vagyont költeni a megfelelő felszerelés megvásárlására.

A CARP EXPERT JUNIOR DOUBLE TIP 3,0LBS 300 cm HEAVY bojlis horgászbot egy igazán kiváló és megbízható eszköz, amelyet a fiatalabb horgászok számára terveztek. Ez a horgászbot kiváló minőségű anyagok felhasználásával készült, ami garantálja a hosszú élettartamát és a kiváló teljesítményét.

A CARP EXPERT JUNIOR DOUBLE TIP 3,0LBS 300 cm HEAVY bojlis horgászbot ideális választás a nehéz halak horgászatához, mivel rendkívüli erőt és stabilitást biztosít. A bot hossza 300 cm, ami lehetővé teszi a pontosság és a távolság egyaránt könnyű kezelését. A 3,0LBS súly pedig garantálja, hogy a horgászbot elegendő erőt biztosítson a nehezebb halak megragadásához.

Az egyik legnagyobb előnye ennek a horgászbotnak, hogy dupla végű, ami lehetővé teszi a horgászok számára, hogy különböző típusú végeket használjanak, amelyek alkalmazkodnak a különböző horgászati ​​körülményekhez. Ez nagyon hasznos, mert a horgászok nem kell több botot vásárolniuk a különböző körülményekhez.

A CARP EXPERT JUNIOR DOUBLE TIP 3,0LBS 300 cm HEAVY bojlis horgászbot kiváló minőségű anyagokból készült, amelyek biztosítják a hosszú élettartamát. Az erős és tartós anyagok lehetővé teszik a bot használatát akár évekig is, így a horgászok nem kell aggódniuk a bot meghibásodása miatt.

A CARP EXPERT JUNIOR DOUBLE TIP 3,0LBS 300 cm HEAVY bojlis horgászbot rendkívül kényelmes és könnyű. A bot kialakítása ergonomikus, ami lehetővé teszi a horgászok számára, hogy hosszabb ideig használják anélkül, hogy fáradtnak éreznék magukat. A könnyű súly miatt a bot könnyen kezelhető, így a horgászok könnyen irányíthatják a horog végső helyzetét.

Végül, fontos megemlíteni, hogy a CARP EXPERT JUNIOR DOUBLE TIP 3,0LBS 300 cm HEAVY bojlis horgászbot rendkívül sokoldalú. A horgászok használhatják különböző típusú csalikkal és különböző módszerekkel, így a bot bármilyen horgászati ​​körülményekhez alkalmazkodik.

Összességében, a CARP EXPERT JUNIOR DOUBLE TIP 3,0LBS 300 cm HEAVY bojlis horgászbot egy kiváló eszköz, amely garantálja a kiváló minőséget és a hosszú élettartamot. A bot nagyon hasznos minden fiatalabb horgász számára, akik szeretnének nagyobb halakat horgászni. A dupla végű kialakítás, a könnyű kezelhetőség és a sokoldalúság miatt ez a horgászbot egy igazán kiváló választás minden horgásznak.

Termék értékelés
Mások értékelése alapján: 3.26

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

Értesítés kérése

E|PECA Horgász Webáruház

Gyors szállítás akár 1 napon belül
14 napos elállás Ha nem tetszik, küldd vissza!
100% elégedettség Elégedettségi garancia

Kategóriák