CARP EXPERT LONG CAST 3,5LBS 390 cm 3SE bojlis horgászbot

Jelenleg nem elérhető
Cikkszám: EF-13389-391
Gyártó: CARP EXPERT
Szállítás: 1-5 munkanap
Bot hossza: 390 cm
Tagok száma: 3 rész

18490 Ft

  • 100% elégedettségi garancia
  • 14 napos elállás
  • Szakmai tanácsadás
A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását!
Termékismertető
Carp Expert Long Cast bojlis bot - A modern megjelenésű, kecses EnergoTeam Long Cast bot minden elemében a távdobás által támasztott magas követelmények leküzdését szolgálja. A mérnöki pontossággal elhelyezett, nagyméretű, kopásálló, könnyített SIC gyűrűsoron szinte ellenállás nélkül folyik keresztül a zsinór. A maximális dobótávolság eléréséhez használjunk nagy és lehetőleg kúpos dobú orsót.
Cikkszám: 13389-391
Dobósúly: 3,5 Lbs
Hossz: 3,90 m
Súly: 340 g
Szállítási méret: 138 cm
Tagok száma: 3

Carp Expert Long Cast bojlis bot

Hogyan dobjunk 100 méter fölé könnyedén!
A modern megjelenésű, kecses EnergoTeam Long Cast bot minden elemében a távdobás által támasztott magas követelmények leküzdését szolgálja.

Az IM10-es, rugalmas karbon bottest dinamikusan, szinte parittyaként röpíti a végszereléket a kitűzött cél irányába. A mérnöki pontossággal elhelyezett, nagyméretű, kopásálló, könnyített SIC gyűrűsoron szinte ellenállás nélkül folyik keresztül a zsinór. A maximális dobótávolság eléréséhez használjunk nagy és lehetőleg kúpos dobú orsót.

Főzsinórnak semmiképp sem tegyünk fel 0,30 mm-nél vastagabbat, mert az métereket fog visszavenni a dobás távolságából. Fonott dobóelőkét viszont bátran tegyünk fel, de ebben az esetben feltétlen használjunk dobókesztyűt, az esetleges sérülések elkerülése érdekében.

A legigényesebb kivitelű botokra jellemző fém záródugó és orsótartó exkluzív megjelenést kölcsönöz ennek a rendkívüli távdobó botnak.

2 és 3 részes változatban kapható.

A CARP EXPERT márkájú Long Cast 3,5LBS 390 cm 3SE bojlis horgászbot egy igazi kincs a horgászok számára. Ezt a botot kifejezetten a hosszú dobásokhoz tervezték és készítették el, így akár több méterre is el lehet dobni vele a csalit, ami egy nagyon fontos előnye ennek a botnak. A hosszú dobásoknak köszönhetően, a horgászok olyan helyekre is elérhetnek, ahová korábban nem tudtak eljutni, és ezáltal sokkal nagyobb esélyük van a fogásra.

A CARP EXPERT Long Cast 3,5LBS 390 cm 3SE bojlis horgászbot egy 3 szekciós bot, ami könnyen összerakható és szétszedhető. A bot hossza 390 cm, ami nagyon fontos adat, hiszen ezzel a hosszal könnyedén dobhatunk nagy távolságokra is. A bot erőssége 3,5LBS, ami azt jelenti, hogy nagyon erős, és nagy halakat is könnyedén kifoghatunk vele. A bot anyaga nagyon könnyű, így nagyon kényelmes vele horgászni, és a karunk sem fárad el olyan gyorsan.

A CARP EXPERT Long Cast 3,5LBS 390 cm 3SE bojlis horgászbot egy nagyon rugalmas és erős bot, ami garantálja, hogy a horgászat során sok halat tudunk kifogni. A bot kiváló minőségű anyagokból készült, így hosszú élettartammal rendelkezik, és akár évekig is használhatjuk. A bot nyél része nagyon kényelmes, így a horgászat során nem kell aggódnunk a kényelmetlenségek miatt.

A CARP EXPERT Long Cast 3,5LBS 390 cm 3SE bojlis horgászbot egy olyan termék, amely minden horgász számára ajánlott. A horgászat során nagyon fontos, hogy megfelelő felszereléssel rendelkezzünk, és ez a bot minden szempontból megfelelő. A horgászok számára fontos szempont a könnyű használat, az erős és tartós anyagok, a jó minőség és a kényelem, és ezt a botot mindezek a tényezők jellemzik.

Összességében a CARP EXPERT Long Cast 3,5LBS 390 cm 3SE bojlis horgászbot egy kitűnő választás minden horgász számára, aki szeretne nagy távolságra dobni, erős és nagy halakat kifogni, és mindezt kényelmesen és tartósan megtenni. A bot kiváló minőségű anyagokból készült, így hosszú élettartammal rendelkezik, és garantáltan nem fogunk csalódni a használatában. Ha szeretnél egy igazán jó minőségű bojlis horgászbotot, akkor a CARP EXPERT Long Cast 3,5LBS 390 cm 3SE bojlis horgászbot a legjobb választás!

Termék értékelés
Mások értékelése alapján: 3.63

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

Értesítés kérése

E|PECA Horgász Webáruház

Gyors szállítás akár 1 napon belül
14 napos elállás Ha nem tetszik, küldd vissza!
100% elégedettség Elégedettségi garancia

Kategóriák