Carp Expert Uni Boilie 3r. 3,5lbs 360 cm bojlis horgászbot

Jelenleg nem elérhető
Cikkszám: EF-13384-360
Gyártó: CARP EXPERT
Szállítás: 1-5 munkanap
Bot hossza: 360 cm
Tagok száma: 3 rész

12990 Ft

  • 100% elégedettségi garancia
  • 14 napos elállás
  • Szakmai tanácsadás
A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását!
Termékismertető
Carp Expert Uni Bojli bot - A minőségi bojlis horgászbotok használata sokáig csak egy szűk felső réteg számára volt elérhető, de a modern botgyártásnak és a könnyen kezelhető anyagoknak köszönhetően azon horgászok számára is elérhetővé vált, akik nem tudnak vagyonokat áldozni a módszer kipróbálására. Már elérhető áron tudunk minőségi bojlis horgászbothoz jutni, például a Carp Expert Uni Bojli megvásárlásával.
Cikkszám: 13384-360
Dobósúly: 80-120 g
Hossz: 3,60 m
Súly: 340 g
Szállítási méret: 127 cm
Tagok száma: 3
Akció: B

Carp Expert Uni Bojli bot

A minőségi bojlis horgászbotok használata sokáig csak egy szűk felső réteg számára volt elérhető, de a modern botgyártásnak és a könnyen kezelhető anyagoknak köszönhetően azon horgászok számára is elérhetővé vált, akik nem tudnak vagyonokat áldozni a módszer kipróbálására. Már elérhető áron tudunk minőségi bojlis horgászbothoz jutni, például a Carp Expert Uni Bojli megvásárlásával.

Egy 3 részes horgászbotról beszélünk, mely ennek ellenére távdobásra lett kifejlesztve. A nyéltagon nem is kapott helyet gyűrű. Ez azért lényeges, mert az orsóról lepergő zsinórnak van ideje és helye kisebb átmérőre szűkülni, így kisebb súrlódással tud majd távozni abból.

Bár annyira nem is kell kicsi átmérőre szűkülnie, mert a keverő gyűrű átmérője 45 mm. B akciója mind a dobás, mind pedig a fárasztás során nagy segítségünkre van.

A bot dobósúlya 90-110 gramm között van, ha a főzsinórt valahol 0,25 mm és 0,30 mm között választjuk meg és nagyméretű, távdobó orsót teszünk a botra, egy ügyes horgász akár 110-120 métert is dobhat a megfelelő végszerelékkel.

A praktikum jegyében készült 3 részes kivitelben, így a legtöbb csomagtartóba befér és könnyű szállítani. Távdobó bojlis, duplon nyelet kapott, így a dobás során a fogása stabil.

A két kezünk távolsága a dobás során 70 cm, így jó nagy erőkarral tudjuk a kiszemelt helyre küldeni végszerelékünket.

Mindenkinek ajánljuk, aki magasabb szintre szeretné emelni, fenekező és kifejezetten bojlis lehetőségeit. Anyaga IM8 Carbon.

A CARP EXPERT márka horgászbotjai között kiemelkedő szerepet tölt be a Carp Expert Uni Boilie 3r. 3,5lbs 360 cm bojlis horgászbot. Ez a bot olyan horgászoknak készült, akik az igényességet és a minőséget helyezik előtérbe, és szeretnének egy olyan terméket, amely hosszú éveken át kiszolgálja őket.

A Carp Expert Uni Boilie 3r. 3,5lbs 360 cm bojlis horgászbot egy rendkívül erős és tartós bot, amely könnyen megbirkózik a nagyobb halakkal is. A 360 cm-es hossza lehetővé teszi az erőteljes dobásokat, így könnyedén el lehet érni a messzebbre lévő területeket is. A bot 3,5lbs-os tartóssága miatt pedig nem lesz probléma a nagyobb halak kifogásával sem.

A Carp Expert Uni Boilie 3r. 3,5lbs 360 cm bojlis horgászbot tökéletesen illeszkedik a horgászok kezébe, így kényelmesen és fájdalommentesen lehet vele horgászni. A bot markolata csúszásmentes felülettel van ellátva, így még nedves környezetben sem csúszik ki a kézből.

Ez a horgászbot rendkívül sokoldalúan felhasználható. Használható bojlis horgászat során, de alkalmas feeder horgászatra is. Az erős karbon anyagának köszönhetően a Carp Expert Uni Boilie 3r. 3,5lbs 360 cm bojlis horgászbot a nehéz felszerelést is könnyedén elbírja, így akár nagyobb méretű halakat is lehet vele fogni.

A Carp Expert Uni Boilie 3r. 3,5lbs 360 cm bojlis horgászbot nagy előnye, hogy rendkívül könnyű. Ez azt jelenti, hogy nem fárasztja el a kezet hosszabb időn át tartó horgászat során sem. Ráadásul a horgászbot mérete miatt könnyen szállítható, így nem kell aggódni a szállítás miatt sem.

Összefoglalva, a Carp Expert Uni Boilie 3r. 3,5lbs 360 cm bojlis horgászbot kiváló választás minden olyan horgásznak, aki minőségi, erős és tartós horgászbotot keres. A bot tökéletesen illeszkedik a kezébe, könnyen használható, és rendkívül sokoldalúan felhasználható. A horgászbot mérete és súlya miatt pedig kényelmesen szállítható, így bármilyen helyszínre magunkkal vihetjük. Ha szereted a minőséget és az igényességet, akkor a Carp Expert Uni Boilie 3r. 3,5lbs 360 cm bojlis horgászbot a tökéletes választás számodra!

Termék értékelés
Mások értékelése alapján: 2.46

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

Értesítés kérése

E|PECA Horgász Webáruház

Gyors szállítás akár 1 napon belül
14 napos elállás Ha nem tetszik, küldd vissza!
100% elégedettség Elégedettségi garancia

Kategóriák