Carp Expert Uni Boilie 3r. 3,5lbs 390 cm bojlis horgászbot

Jelenleg nem elérhető
Cikkszám: EF-13384-390
Gyártó: CARP EXPERT
Szállítás: 1-5 munkanap
Bot hossza: 390 cm
Tagok száma: 3 rész

13490 Ft

  • 100% elégedettségi garancia
  • 14 napos elállás
  • Szakmai tanácsadás
A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását!
Termékismertető
Carp Expert Uni Bojli bot - A minőségi bojlis horgászbotok használata sokáig csak egy szűk felső réteg számára volt elérhető, de a modern botgyártásnak és a könnyen kezelhető anyagoknak köszönhetően azon horgászok számára is elérhetővé vált, akik nem tudnak vagyonokat áldozni a módszer kipróbálására. Már elérhető áron tudunk minőségi bojlis horgászbothoz jutni, például a Carp Expert Uni Bojli megvásárlásával.
Cikkszám: 13384-390
Dobósúly: 80-120 g
Hossz: 3,90 m
Súly: 380 g
Szállítási méret: 137 cm
Tagok száma: 3
Akció: B
Carp Expert Uni Bojli bot

A minőségi bojlis horgászbotok használata sokáig csak egy szűk felső réteg számára volt elérhető, de a modern botgyártásnak és a könnyen kezelhető anyagoknak köszönhetően azon horgászok számára is elérhetővé vált, akik nem tudnak vagyonokat áldozni a módszer kipróbálására. Már elérhető áron tudunk minőségi bojlis horgászbothoz jutni, például a Carp Expert Uni Bojli megvásárlásával. Egy 3 részes horgászbotról beszélünk, mely ennek ellenére távdobásra lett kifejlesztve. A nyéltagon nem is kapott helyet gyűrű. Ez azért lényeges, mert az orsóról lepergő zsinórnak van ideje és helye kisebb átmérőre szűkülni, így kisebb súrlódással tud majd távozni abból. Bár annyira nem is kell kicsi átmérőre szűkülnie, mert a keverő gyűrű átmérője 45 mm. B akciója mind a dobás, mind pedig a fárasztás során nagy segítségünkre van. A bot dobósúlya 90-110 gramm között van, ha a főzsinórt valahol 0,25 mm és 0,30 mm között választjuk meg és nagyméretű, távdobó orsót teszünk a botra, egy ügyes horgász akár 110-120 métert is dobhat a megfelelő végszerelékkel. A praktikum jegyében készült 3 részes kivitelben, így a legtöbb csomagtartóba befér és könnyű szállítani. Távdobó bojlis, duplon nyelet kapott, így a dobás során a fogása stabil. A két kezünk távolsága a dobás során 70 cm, így jó nagy erőkarral tudjuk a kiszemelt helyre küldeni végszerelékünket.

Mindenkinek ajánljuk, aki magasabb szintre szeretné emelni, fenekező és kifejezetten bojlis lehetőségeit. Anyaga IM8 Carbon.

A CARP EXPERT márkájú 'Carp Expert Uni Boilie 3r. 3,5lbs 390 cm bojlis horgászbot' egy olyan termék, amely minden bojlis horgász számára ajánlott. Ez egy 390 cm hosszú bot, amely képes megbirkózni a nehéz horgászfelszereléseket, valamint a nagyobb halakkal is.

Az első előnye, hogy a bot könnyű és kényelmes a kezedben, így hosszabb ideig is horgászhatsz anélkül, hogy fáradtá válnál. Emellett a bot nagyon erős és tartós, így biztos lehet abban, hogy hosszú évekig használni tudod majd.

A Carp Expert Uni Boilie 3r. 3,5lbs 390 cm bojlis horgászbot kiváló minőségű anyagokból készült, amelyek garantálják a maximális teljesítményt. A bot anyaga karbon, amely nagyon erős és tartós, emellett pedig nagyon könnyű, így kényelmesen tudod használni.

A Carp Expert Uni Boilie 3r. 3,5lbs 390 cm bojlis horgászbot még egy nagyon fontos előnnyel is rendelkezik, amely az érzékenység. Ez a bot nagyon érzékeny, így könnyedén észlelheted a halak mozgását, amely nagyon fontos a sikeres horgászathoz.

Az ilyen hosszú botok általában nagyon nehézek, de a Carp Expert Uni Boilie 3r. 3,5lbs 390 cm bojlis horgászbot valóban könnyű, és könnyedén használható még hosszabb távolságokon is.

A Carp Expert Uni Boilie 3r. 3,5lbs 390 cm bojlis horgászbot nagyon sokoldalú is, így alkalmas különböző horgászmódszerekhez is. Használhatod bojlizáshoz, spiccezéshez, vagy akár távdobáshoz is.

Összességében a Carp Expert Uni Boilie 3r. 3,5lbs 390 cm bojlis horgászbot egy kiváló minőségű és nagyon sokoldalú bot, amelyet ajánlunk minden bojlis horgásznak. A bot könnyű, kényelmes és nagyon erős, így biztos lehet benne, hogy hosszú évekig használni tudod majd. Emellett a bot nagyon érzékeny is, így minden halmozgást észre fogsz venni. Ez a bot az egyik legjobb választás a bojlis horgászat szerelmeseinek.

Termék értékelés
Mások értékelése alapján: 3.46

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

Értesítés kérése

E|PECA Horgász Webáruház

Gyors szállítás akár 1 napon belül
14 napos elállás Ha nem tetszik, küldd vissza!
100% elégedettség Elégedettségi garancia

Kategóriák