CARP EXPERT NEO LONG CAST 360 cm 3,5LBS 3RÉSZES bojlis horgászbot

Jelenleg nem elérhető
Cikkszám: EF-13389-362
Gyártó: CARP EXPERT
Szállítás: 1-5 munkanap
Bot hossza: 360 cm
Tagok száma: 3 rész

24490 Ft

  • 100% elégedettségi garancia
  • 14 napos elállás
  • Szakmai tanácsadás
A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását!
Termékismertető
Cikkszám: 13389-362
Dobósúly: 3,5 lbs
Hossz: 3,60 m
Súly: 340 g
Szállítási méret: 127 cm
Tagok száma: 3
Akció: B

Carp Expert Neo Long Cast 3,5 lbs bojlis bot

A CXP Neo széria legújabb tagja az LC, magyarul távdobó 3,5 librás horgászbot.

A mai modern pontyhorgászat kulcsfontosságú tényezője a meghorgászni kívánt távolság. A távoli etetésekhez a Spod botok rugalmasságot nyújtanak, de ezek merevsége, a halak fárasztásához nem alkalmas, gyors leakadáshoz vezetnek. Ezen problémára nyújtanak kedvező megoldást, a Neo LC botok. A távdobás nem egyszerű, kellő tapasztalat kell a megfelelő kivitelezéséhez, az akár 120-150 méteres távok elérése miatt. A dobótechnika mellett kulcsfontosságú tényező a felszerelés.

A CE Neo széria LC igazi gerinces IM10-es karbon távdobó botjai megfelelő alkalmatosságok lesznek e téren. 3,5 librás változatok, 100-110 gramm körüli végszerelékekkel, könnyedén elérhetjük a 100 méter feletti távokat.

Az orsótartó távolsága a nyél végétől 60 cm, ami kellő fogást biztosít a nagy dobásokhoz. Az alsó keverő 50 mm-es, melyben könnyedén fut a zsinór, plusz a gyűrűbetétek anyaga SIC. A kívánt távolság eléréséhez már csak egy megfelelő méretű, nagy dobbal rendelkező orsóra van szükség.

Zsinórválasztásban az ajánlott méret 0.25-ös, ez alá csak akadómentes terepen érdemes menni. Fonott dobóelőke, vagy a népszerű vékonyodó Shock Leader használata ajánlott. Külön érdekessége a botnak az a csúszásmentes alsó markolat, ami kiváló fogást és hosszú dobásokat biztosít.

Tökéletes választás kezdőknek is, mivel kedvező árfekvéssel rendelkezik, de a tapasztalt horgászok tudják igazán kihasználni a botban rejlő igazi lehetőségeket.

2 és 3 részes változatban kapható.

2 részes változat, kellően stabil gerincet ad a felszerelésnek. A 3 részes változata könnyed szállíthatóságot tesz lehetővé.

A CARP EXPERT NEO LONG CAST 360 cm 3,5LBS 3RÉSZES bojlis horgászbot az egyik legjobb választás a horgászok számára, akik szeretik a hosszú távú célzást és a nagyobb halakat fogását. Ez a bot kiváló minőségű anyagokból készült, ami garantálja a tartósságot és a megbízhatóságot.

Ez a 360 cm hosszú bot egyedülállóan hosszú távolságra tervezett, így lehetővé teszi a precíz célzást és a pontos dobást. A 3,5LBS erősségű bot nagyobb horgászfelszerelésekkel is megbirkózik, és a nagyobb halakat is könnyen kifoghatod vele. A 3 részes kialakításának köszönhetően az egész bot nagyon kompakt, így kényelmesen szállíthatod és tárolhatod.

A CARP EXPERT NEO LONG CAST bojlis horgászbot kiváló minőségű karbonból készült, ami garantálja a tartósságot és a megbízhatóságot. Az erős és rugalmas bot kiválóan alkalmas a hosszú távú célzásra és a nagyobb halak kifogására. A bot kiválóan működik a legkülönfélébb vizeken, és a legkülönfélébb körülmények között.

A boton található erős és tartós fogantyú kényelmesen illeszkedik a kézbe, és megakadályozza a bot kicsúszását a kézből. A bot kiválóan működik a legkülönfélébb horgászmódszerekkel, és a legkülönfélébb körülmények között. A CARP EXPERT NEO LONG CAST 360 cm 3,5LBS 3RÉSZES bojlis horgászbot egy kiváló minőségű, megbízható és tartós bot, amely megfelel minden horgászati ​​igénynek.

Összefoglalva, ha egy olyan bojlis horgászbotot keresel, amely kiváló minőségű anyagokból készült, tartós és megbízható, akkor a CARP EXPERT NEO LONG CAST 360 cm 3,5LBS 3RÉSZES bojlis horgászbot az egyik legjobb választás. A bot kiválóan működik a legkülönfélébb horgászmódszerekkel és a legkülönfélébb körülmények között. Ha szeretnél nagyobb halakat kifogni és precíz célzást végezni, akkor ez a bot a tökéletes választás számodra.

Termék értékelés
Mások értékelése alapján: 3.26

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

Értesítés kérése

E|PECA Horgász Webáruház

Gyors szállítás akár 1 napon belül
14 napos elállás Ha nem tetszik, küldd vissza!
100% elégedettség Elégedettségi garancia

Kategóriák