Carp Expert NEO LONG CAST 3.5LBS 360 cm 2RÉSZES bojlis horgászbot

Jelenleg nem elérhető
Cikkszám: EF-13389-363
Gyártó: CARP EXPERT
Szállítás: 1-5 munkanap
Bot hossza: 360 cm
Tagok száma: 2 rész

16790 Ft

  • 100% elégedettségi garancia
  • 14 napos elállás
  • Szakmai tanácsadás
A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását!
Termékismertető
Carp Expert Neo Long Cast 3,5 lbs bojlis bot - A CXP Neo széria legújabb tagja az LC, magyarul távdobó 3,5 librás horgászbot. A mai modern pontyhorgászat kulcsfontosságú tényezője a meghorgászni kívánt távolság. A távoli etetésekhez a Spod botok rugalmasságot nyújtanak, de ezek merevsége, a halak fárasztásához nem alkalmas, gyors leakadáshoz vezetnek. Ezen problémára nyújtanak kedvező megoldást, a Neo LC botok.
Cikkszám: 13389-363
Dobósúly: 3,5 lbs
Hossz: 3,60 m
Súly: 363 g
Szállítási méret: 187 cm
Tagok száma: 2
Akció: B

Carp Expert Neo Long Cast 3,5 lbs bojlis bot

A CXP Neo széria legújabb tagja az LC, magyarul távdobó 3,5 librás horgászbot.

A mai modern pontyhorgászat kulcsfontosságú tényezője a meghorgászni kívánt távolság. A távoli etetésekhez a Spod botok rugalmasságot nyújtanak, de ezek merevsége, a halak fárasztásához nem alkalmas, gyors leakadáshoz vezetnek. Ezen problémára nyújtanak kedvező megoldást, a Neo LC botok. A távdobás nem egyszerű, kellő tapasztalat kell a megfelelő kivitelezéséhez, az akár 120-150 méteres távok elérése miatt. A dobótechnika mellett kulcsfontosságú tényező a felszerelés.

A CE Neo széria LC igazi gerinces IM10-es karbon távdobó botjai megfelelő alkalmatosságok lesznek e téren. 3,5 librás változatok, 100-110 gramm körüli végszerelékekkel, könnyedén elérhetjük a 100 méter feletti távokat.

Az orsótartó távolsága a nyél végétől 60 cm, ami kellő fogást biztosít a nagy dobásokhoz. Az alsó keverő 50 mm-es, melyben könnyedén fut a zsinór, plusz a gyűrűbetétek anyaga SIC. A kívánt távolság eléréséhez már csak egy megfelelő méretű, nagy dobbal rendelkező orsóra van szükség.

Zsinórválasztásban az ajánlott méret 0.25-ös, ez alá csak akadómentes terepen érdemes menni. Fonott dobóelőke, vagy a népszerű vékonyodó Shock Leader használata ajánlott. Külön érdekessége a botnak az a csúszásmentes alsó markolat, ami kiváló fogást és hosszú dobásokat biztosít.

Tökéletes választás kezdőknek is, mivel kedvező árfekvéssel rendelkezik, de a tapasztalt horgászok tudják igazán kihasználni a botban rejlő igazi lehetőségeket.

2 és 3 részes változatban kapható.

2 részes változat, kellően stabil gerincet ad a felszerelésnek. A 3 részes változata könnyed szállíthatóságot tesz lehetővé.

A Carp Expert NEO LONG CAST 3.5LBS 360 cm 2RÉSZES bojlis horgászbot egy olyan kiváló minőségű termék, amely minden horgász számára ideális választás lehet. A termék hossza 360 cm, így könnyen elérhetővé teszi a távoli pontokat is, amelyekre más horgászbotokkal nehéz vagy lehetetlen eljutni.

Az 1,8 kg súlyú horgászbot 2 részből áll, így könnyen szállítható és tárolható. A bojlis horgászok számára különösen fontos, hogy a bot hosszú élettartamú legyen, és a Carp Expert NEO LONG CAST 3.5LBS 360 cm 2RÉSZES bojlis horgászbot ezt garantálja. A minőségi anyagokból készült bot kifejezetten strapabíró, és a horgászat során is ellenálló a különböző külső hatásokkal szemben.

A Carp Expert NEO LONG CAST 3.5LBS 360 cm 2RÉSZES bojlis horgászbot kiválóan alkalmas a bojlis horgászat minden típusára. A 3.5LBS-os erőssége miatt könnyedén megfoghatóak a nagyobb halak is, és a horgászbot nagyon pontosan irányítható, így a pontyok és más halfajok is könnyedén megfoghatóak vele.

A termék előnyei között említhető, hogy a Carp Expert NEO LONG CAST 3.5LBS 360 cm 2RÉSZES bojlis horgászbot kiváló rugalmassággal rendelkezik, így a horgászat során a halak még akkor sem éreznek ellenállást, ha nagyobbak vagy nehezebbek. A bot kiválóan kiegyensúlyozott és ergonomikus, így a horgászoknak könnyen és kényelmesen tudják használni.

A Carp Expert NEO LONG CAST 3.5LBS 360 cm 2RÉSZES bojlis horgászbot a legjobb minőségi anyagokból készült, amelyek garantálják a tartósságot és a megbízhatóságot. A bot kiválóan ellenáll a víznek és a külső hatásoknak, így hosszú élettartammal rendelkezik. A termék a horgászok számára könnyen használható és kényelmes, így a horgászat során nem fáradnak el a kezek.

A Carp Expert NEO LONG CAST 3.5LBS 360 cm 2RÉSZES bojlis horgászbot egyedi és stílusos megjelenésével is kitűnik a többi horgászbot közül. A modern dizájn és a kiváló minőségű anyagok együttesen teszik ezt a terméket igazán vonzóvá a horgászok számára. A termék minden olyan horgász számára ideális választás, aki szereti a bojlis horgászatot, és egy kiváló minőségű és megbízható horgászbotra van szüksége.

Termék értékelés
Mások értékelése alapján: 3.96

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

Értesítés kérése

E|PECA Horgász Webáruház

Gyors szállítás akár 1 napon belül
14 napos elállás Ha nem tetszik, küldd vissza!
100% elégedettség Elégedettségi garancia

Kategóriák