Carp Expert NEO LONG CAST 3.5LBS 390 cm 2RÉSZES bojlis horgászbot

Jelenleg nem elérhető
Cikkszám: EF-13389-393
Gyártó: CARP EXPERT
Szállítás: 1-5 munkanap
Bot hossza: 390 cm
Tagok száma: 2 rész

25490 Ft

  • 100% elégedettségi garancia
  • 14 napos elállás
  • Szakmai tanácsadás
A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását!
Termékismertető
Cikkszám: 13389-393
Dobósúly: 3,5 lbs
Hossz: 3,90 m
Súly: 382 g
Szállítási méret: 203 cm
Tagok száma: 2
Akció: B

Carp Expert Neo Long Cast 3,5 lbs bojlis bot

A CXP Neo széria legújabb tagja az LC, magyarul távdobó 3,5 librás horgászbot.

A mai modern pontyhorgászat kulcsfontosságú tényezője a meghorgászni kívánt távolság. A távoli etetésekhez a Spod botok rugalmasságot nyújtanak, de ezek merevsége, a halak fárasztásához nem alkalmas, gyors leakadáshoz vezetnek. Ezen problémára nyújtanak kedvező megoldást, a Neo LC botok. A távdobás nem egyszerű, kellő tapasztalat kell a megfelelő kivitelezéséhez, az akár 120-150 méteres távok elérése miatt. A dobótechnika mellett kulcsfontosságú tényező a felszerelés.

A CE Neo széria LC igazi gerinces IM10-es karbon távdobó botjai megfelelő alkalmatosságok lesznek e téren. 3,5 librás változatok, 100-110 gramm körüli végszerelékekkel, könnyedén elérhetjük a 100 méter feletti távokat.

Az orsótartó távolsága a nyél végétől 60 cm, ami kellő fogást biztosít a nagy dobásokhoz. Az alsó keverő 50 mm-es, melyben könnyedén fut a zsinór, plusz a gyűrűbetétek anyaga SIC. A kívánt távolság eléréséhez már csak egy megfelelő méretű, nagy dobbal rendelkező orsóra van szükség.

Zsinórválasztásban az ajánlott méret 0.25-ös, ez alá csak akadómentes terepen érdemes menni. Fonott dobóelőke, vagy a népszerű vékonyodó Shock Leader használata ajánlott. Külön érdekessége a botnak az a csúszásmentes alsó markolat, ami kiváló fogást és hosszú dobásokat biztosít.

Tökéletes választás kezdőknek is, mivel kedvező árfekvéssel rendelkezik, de a tapasztalt horgászok tudják igazán kihasználni a botban rejlő igazi lehetőségeket.

2 és 3 részes változatban kapható.

2 részes változat, kellően stabil gerincet ad a felszerelésnek. A 3 részes változata könnyed szállíthatóságot tesz lehetővé.

A horgászat egy olyan hobbi, amelyet sokan szeretnek űzni, és amely rengeteg élményt, kalandot és izgalmat kínál. Azonban ahhoz, hogy sikeresek legyünk a horgászatban, szükségünk van a megfelelő felszerelésre. A CARP EXPERT márkájú 'Carp Expert NEO LONG CAST 3.5LBS 390 cm 2RÉSZES bojlis horgászbot' termék a horgászat különleges élményét kínálja, amely segít a horgászoknak elérni a kívánt eredményt.

A Carp Expert NEO LONG CAST 3.5LBS 390 cm 2RÉSZES bojlis horgászbot az egyik legnépszerűbb bojlis horgászbot a piacon. A horgászbot hossza 390 cm, ami lehetővé teszi a horgászok számára, hogy nagyobb távolságokra dobjanak, így könnyebben elérhetik a halakat. A horgászbot 2 részes, ami megkönnyíti a szállítást és a tárolást.

A Carp Expert NEO LONG CAST 3.5LBS 390 cm 2RÉSZES bojlis horgászbot nagy előnye, hogy hosszú dobásokra képes. Ez azt jelenti, hogy a horgászok nagyobb távolságokra tudnak dobni, ami segít elérni a halakat a mélyebb vizekben is. A horgászbot kiegyensúlyozott és könnyen kezelhető, így a horgászok könnyen érzik majd magukat a vízen.

A Carp Expert NEO LONG CAST 3.5LBS 390 cm 2RÉSZES bojlis horgászbot anyaga nagyon erős, ami biztosítja, hogy a horgászok hosszú évekig használhassák ezt az eszközt. A horgászbot feje kiváló minőségű, ami lehetővé teszi a horgászat széles skálájának a használatát, beleértve a bojlis horgászatot is.

A Carp Expert NEO LONG CAST 3.5LBS 390 cm 2RÉSZES bojlis horgászbot ideális választás mind a kezdő, mind a tapasztalt horgász számára, akik szeretnének nagy távolságra dobni, és számukra fontos a minőségi és erős horgászfelszerelés.

Összességében, a Carp Expert NEO LONG CAST 3.5LBS 390 cm 2RÉSZES bojlis horgászbot egy kiváló minőségű, erős és könnyen kezelhető horgászfelszerelés, amely segít a horgászoknak elérni a kívánt eredményt a vízen. Ha szereted a horgászatot, és minőségi eszközökre van szükséged, akkor ez a termék ideális választás lehet számodra.

Termék értékelés
Mások értékelése alapján: 4.05

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

Értesítés kérése

E|PECA Horgász Webáruház

Gyors szállítás akár 1 napon belül
14 napos elállás Ha nem tetszik, küldd vissza!
100% elégedettség Elégedettségi garancia

Kategóriák