ENERGOFISH RUBIN BOILIE 360 cm 3R.3,5LB bojlis horgászbot

Jelenleg nem elérhető
Cikkszám: EF-13337-361
Gyártó: RUBIN
Szállítás: 1-5 munkanap
Bot hossza: 360 cm
Tagok száma: 3 rész

11990 Ft

  • 100% elégedettségi garancia
  • 14 napos elállás
  • Szakmai tanácsadás
A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását!
Termékismertető
ET Rubin Boilie bot - A Rubin családra az IM7-es karbon anyag által biztosított könnyedség és erő jellemző. A 100 gramm körüli dobósúllyal rendelkező bojlis bot különlegessége, hogy a nyél és a középső tag kemény és gyors, így a nagyobb halak fárasztásakor is kellő ellenállást tudunk kifejteni. Ugyanakkor a lágy, terhelés hatására felkeményedő spicce alkalmassá teszi a vékonyabb, finomabb pontyozó szerelékek használatához.
Cikkszám: 13337-361
Dobósúly: 3,5 lbs
Hossz: 3,60 m
Súly: 310 g
Szállítási méret: 126 cm
Tagok száma: 3

ET Rubin Boilie bot

A Rubin családra az IM7-es karbon anyag által biztosított könnyedség és erő jellemző. A 100 gramm körüli dobósúllyal rendelkező bojlis bot különlegessége, hogy a nyél és a középső tag kemény és gyors, így a nagyobb halak fárasztásakor is kellő ellenállást tudunk kifejteni. Ugyanakkor a lágy, terhelés hatására felkeményedő spicce alkalmassá teszi a vékonyabb, finomabb pontyozó szerelékek használatához.

A lágyabb, vékonyabb szerelékek használata, nagymértékben javítja a fogási esélyeket, de csak olyan botoknál használható, ahol a spicc karaktere megengedi.

A botot, nagy keménységű, a boton stabilan fekvő kéttalpas SIC gyűrűkkel, és osztott, könnyen tisztítható, duplon markolattal gyártják.

Nagyméretű süllyesztett orsótartója a nagyobb orsók talpának befogására is tökéletesen alkalmas.

Kezdő és haladó horgászok egyaránt ki tudják hozni belőle a maximumot.

2 és 3 részes változatban kapható.

Az Energofish Rubin Boilie 360 cm 3R.3,5LB bojlis horgászbot a Rubin márkájú termékek egyik legjobb darabja, mely minden horgász számára nagy segítséget nyújt a horgászat során. A horgászbot kiváló minőségű anyagokból készült, amelyek garantálják a tartósságot és az optimális teljesítményt a vízben. A bot parabolikus akciója lehetővé teszi a nagyobb halak könnyű és biztonságos kifogását, így a horgászok bármikor élvezhetik a horgászat élményét.

A horgászbot hossza 360 cm, ami lehetővé teszi a nagyobb távolságból való horgászatot, ami különösen fontos lehet azoknál a horgászoknál, akik a nagyobb halakat szeretnék kifogni. A 3R.3,5LB erősségű bot ideális a csontos halak horgászatához, és a kisebb ragadozókhoz is. A horgászbot még akkor is kiválóan teljesít, ha a horgász kisebb csalikat használ, de akár nagyobb csalikkal is könnyedén megbirkózik.

Az Energofish Rubin Boilie 360 cm 3R.3,5LB bojlis horgászbot ergonomikus kialakításának köszönhetően a horgászok kényelmesen és stabilan tudnak horgászni. A bot markolata gumiból készült, így a horgászok keze nem csúszik el a botról, még nedves körülmények között sem. A horgászbot könnyű és kényelmes használatot tesz lehetővé, ezért hosszabb horgászatok során sem fárasztja a horgászokat.

Az Energofish Rubin Boilie 360 cm 3R.3,5LB bojlis horgászbot a Rubin márkájú termékek egyik legjobb darabja, amely kiváló minőségű anyagokból készült, és garantálja a tartósságot és az optimális teljesítményt a vízben. A horgászbot hossza és erőssége lehetővé teszi a nagyobb halak biztonságos kifogását, így a horgászok bármikor élvezhetik a horgászat élményét. Az ergonomikus kialakítás és a kényelmes használati élmény pedig még kellemesebbé teszi a horgászatot.

Az Energofish Rubin Boilie 360 cm 3R.3,5LB bojlis horgászbot a horgászok egyik legjobb választása lehet, és garantáltan hozzájárul a nagyobb halak kifogásához és az élményes horgászathoz. Ha keresel egy strapabíró, tartós és kényelmes horgászbotot, amely megfelel a legmagasabb minőségi követelményeknek, akkor az Energofish Rubin Boilie 360 cm 3R.3,5LB bojlis horgászbot lesz az ideális választás számodra.

Termék értékelés
Mások értékelése alapján: 3.46

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

Értesítés kérése

E|PECA Horgász Webáruház

Gyors szállítás akár 1 napon belül
14 napos elállás Ha nem tetszik, küldd vissza!
100% elégedettség Elégedettségi garancia

Kategóriák