ENERGOFISH RUBIN BOILIE 360cm 2R.3,5LB bojlis horgászbot

Jelenleg nem elérhető
Cikkszám: EF-13337-360
Gyártó: RUBIN
Szállítás: 1-5 munkanap
Bot hossza: 360 cm
Tagok száma: 2 rész

10990 Ft

  • 100% elégedettségi garancia
  • 14 napos elállás
  • Szakmai tanácsadás
A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását!
Termékismertető
ET Rubin Boilie bot - A Rubin családra az IM7-es karbon anyag által biztosított könnyedség és erő jellemző. A 100 gramm körüli dobósúllyal rendelkező bojlis bot különlegessége, hogy a nyél és a középső tag kemény és gyors, így a nagyobb halak fárasztásakor is kellő ellenállást tudunk kifejteni. Ugyanakkor a lágy, terhelés hatására felkeményedő spicce alkalmassá teszi a vékonyabb, finomabb pontyozó szerelékek használatához.
Cikkszám: 13337-360
Dobósúly: 3,5 lbs
Hossz: 3,60m
Súly: 360 g
Szállítási méret: 187 cm
Tagok száma: 2

ET Rubin Boilie bot

A Rubin családra az IM7-es karbon anyag által biztosított könnyedség és erő jellemző. A 100 gramm körüli dobósúllyal rendelkező bojlis bot különlegessége, hogy a nyél és a középső tag kemény és gyors, így a nagyobb halak fárasztásakor is kellő ellenállást tudunk kifejteni. Ugyanakkor a lágy, terhelés hatására felkeményedő spicce alkalmassá teszi a vékonyabb, finomabb pontyozó szerelékek használatához.

A lágyabb, vékonyabb szerelékek használata, nagymértékben javítja a fogási esélyeket, de csak olyan botoknál használható, ahol a spicc karaktere megengedi.

A botot, nagy keménységű, a boton stabilan fekvő kéttalpas SIC gyűrűkkel, és osztott, könnyen tisztítható, duplon markolattal gyártják.

Nagyméretű süllyesztett orsótartója a nagyobb orsók talpának befogására is tökéletesen alkalmas.

Kezdő és haladó horgászok egyaránt ki tudják hozni belőle a maximumot.

2 és 3 részes változatban kapható.

A RUBIN márkájú 'ENERGOFISH RUBIN BOILIE 360cm 2R.3,5LB bojlis horgászbot' egy igazi kincs a horgászok számára. A kiváló minőségű bot egyedülálló előnyökkel rendelkezik, amelyeknek köszönhetően garantáltan sikerrel jársz a vízparton.

Az Energofish Rubin Boilie horgászbot hossza 360cm, amelynek köszönhetően könnyedén eléri a távoli vízterületeket is. A 2R.3,5LB-os erősségű bot megfelelően erős ahhoz, hogy megbirkózzon a nagyobb halakkal is, ugyanakkor elég érzékeny ahhoz, hogy észre tudd venni a finomabb kapásokat is.

A bot anyaga kiváló minőségű karbon, amelynek köszönhetően rendkívül tartós és könnyű. A karbon anyag garantálja a bot nagy teherbírását és a hosszú távú használatot. Az Energofish Rubin Boilie horgászbot kiválóan alkalmas bojlis horgászatra, de akár a pontyhorgászatban is remekül használható.

Az Energofish Rubin Boilie horgászbot egyik legnagyobb előnye, hogy rendkívül érzékeny és pontos. A bot csúcsa nagyon érzékeny, ami lehetővé teszi, hogy még a legfinomabb kapásokat is észrevehesd. A pontos vezetésnek köszönhetően pedig pontosan dobhatod ki az etetőanyagot és a horogcsalit.

A bot kialakítása is kiemelkedően előnyös. A bot nyél része kényelmesen és biztonságosan illeszkedik a kezedbe. A markolat texturált felülete biztosítja a megfelelő tapadást, így a botot biztonságosan tudod tartani. A bot kialakítása a legmagasabb minőségi standardoknak megfelelően készült, és garantáltan nem fog elszakadni vagy meghajlani a nagyobb halak elleni küzdelem során.

Az Energofish Rubin Boilie horgászbot egy igazi csúcstermék, amely minden horgász számára javasolt. Ha te is szereted a bojlis horgászatot, akkor ez a bot a megfelelő választás számodra. Az Energofish Rubin Boilie horgászbot garantálja a sikeres és élvezetes horgászatot. A RUBIN márkájú 'ENERGOFISH RUBIN BOILIE 360cm 2R.3,5LB bojlis horgászbot' a horgászok számára készült, azonban mindenki számára ajánlott, aki a nagyobb halakat szeretné kifogni.

Termék értékelés
Mások értékelése alapján: 4.46

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

Értesítés kérése

E|PECA Horgász Webáruház

Gyors szállítás akár 1 napon belül
14 napos elállás Ha nem tetszik, küldd vissza!
100% elégedettség Elégedettségi garancia

Kategóriák