ENERGOFISH RUBIN BOILIE 390 cm 3R.3,5LB bojlis horgászbot

Jelenleg nem elérhető
Cikkszám: EF-13337-391
Gyártó: RUBIN
Szállítás: 1-5 munkanap
Bot hossza: 390 cm
Tagok száma: 3 rész

12990 Ft

  • 100% elégedettségi garancia
  • 14 napos elállás
  • Szakmai tanácsadás
A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását!
Termékismertető
  A Rubin családra az IM7-es karbon anyag által biztosított könnyedség és erő jellemző.
Cikkszám: 13337-391
Dobósúly: 3,5 lbs
Hossz: 3,90 m
Súly: 360 g
Szállítási méret: 136 cm
Tagok száma: 3

 

A Rubin családra az IM7-es karbon anyag által biztosított könnyedség és erő jellemző. A 3 lbs dobósúlyú 3 részes bojlis bot különlegessége, hogy a nyél és a középső tag kemény és gyors, így a nagyobb halak fárasztásakor is kellő ellenállást tudunk kifejteni. Ugyanakkor a lágy, terhelés hatására felkeményedő spicce alkalmassá teszi a vékonyabb, finomabb pontyozó szerelékek használatához. A botot, nagy keménységű, a boton stabilan fekvő kéttalpas SIC gyűrűkkel, és osztott, könnyen tisztítható, neoprén markolattal gyártják 3.60-as hosszban. Nagyméretű süllyesztett orsótartója a nagyobb orsók talpának befogására is tökéletesen alkalmas.

Kétrészes ET Rubin Boilie megtekinthető itt.

A RUBIN márkájú 'ENERGOFISH RUBIN BOILIE 390 cm 3R.3,5LB bojlis horgászbot' tökéletes választás minden olyan horgász számára, aki szeretne minőségi terméket használni a horgászat során. Ez a horgászbot kiváló minőségű anyagokból készült, így biztosítja a tartósságot és a nagyobb terhelhetőséget. A 390 cm hosszúságú és 3R.3,5LB erősségű horgászbot minden olyan horgászat során megfelelő és jól használható, ahol a nagyobb távolságokat kell elérni, és nagyobb halakat kell fogni.

A bojlis horgászat során a megfelelő bot kiválasztása rendkívül fontos, és az Energofish Rubin Boilie 390 cm 3R.3,5LB bojlis horgászbot minden szempontból megfelelő választás. A bot kiválóan alkalmas a nagyobb halak fogására, és az erős, tartós anyagokból készült, így biztosítja a horgászat során a kényelmet és a biztonságot.

A RUBIN márkájú 'ENERGOFISH RUBIN BOILIE 390 cm 3R.3,5LB bojlis horgászbot' nagyszerű előnye, hogy könnyen használható, és kiváló minőségű alkatrészekből áll. A bot strapabíró, így hosszú távon is használható anélkül, hogy bármilyen probléma vagy károsodás jelentkezne.

A horgászbot kialakítása és súlya is kiválóan megfelel a bojlis horgászat során elvárható követelményeknek. A hosszú, erős bot könnyen irányítható, és a kiváló minőségű fogantyú és horogtartó biztosítja a maximális kényelmet és biztonságot.

A RUBIN márkájú 'ENERGOFISH RUBIN BOILIE 390 cm 3R.3,5LB bojlis horgászbot' minden olyan horgász számára megfelelő választás, aki szeretne minőségi terméket használni a horgászat során. A bot könnyen használható, kiváló minőségű alkatrészekből áll, és biztosítja a maximális kényelmet és biztonságot a horgászat során.

Összegzésképpen, ha egy minőségi bojlis horgászbotra van szükséged, amely kiválóan megfelel a nagyobb halak fogásához, akkor a RUBIN márkájú 'ENERGOFISH RUBIN BOILIE 390 cm 3R.3,5LB bojlis horgászbot' a tökéletes választás számodra. A bot kiváló minőségű anyagokból készült, és biztosítja a maximális kényelmet és biztonságot a horgászat során.

Termék értékelés
Mások értékelése alapján: 1.96

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

Értesítés kérése

E|PECA Horgász Webáruház

Gyors szállítás akár 1 napon belül
14 napos elállás Ha nem tetszik, küldd vissza!
100% elégedettség Elégedettségi garancia

Kategóriák