CARP HUNTER CLASSIC BOILIE 2R 360 cm 3.5LBS bojlis horgászbot

Jelenleg nem elérhető
Cikkszám: EF-12554-360
Gyártó: CARP HUNTER
Szállítás: 1-5 munkanap
Bot hossza: 360 cm
Tagok száma: 2 rész
8990 Ft 13100 Ft

31% kedvezmény

  • 100% elégedettségi garancia
  • 14 napos elállás
  • Szakmai tanácsadás
A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását!
Termékismertető
Carp Hunter Classic Boilie bot - A Carp Hunter család legújabb tagja, Classic Boilie. Általános fenekező horgászathoz és bojlizáshoz is jó választás. - A bojlis technikával most ismerkedő horgászok számára megfelelő opció, de kedvező ár-érték aránya miatt a tapasztaltabb horgászok is megtalálják benne számításaikat.
Cikkszám: 12554-360
Dobósúly: 3,5 Lbs
Hossz: 3,60 cm
Súly: 425 g
Szállítási méret: 185 cm
Tagok száma: 2
Akció: B

Carp Hunter Classic Boilie bot

A Carp Hunter család legújabb tagja, Classic Boilie.

A bot 2 részes 360cm-es kialakításban került forgalomba, a szállítási hossza 180cm. Gyűrűi kellően masszívak, markolata EVA borítást kapott. 3,5 librás erősségének köszönhetően, optimálisan 60 - 100 gramm közötti ólmot érdemes választani hozzá, így dobótechnikától függően, kis gyakorlással, plusz egy, a bottal összhangban álló orsóval, könnyedén elérhető vele az akár 80-100m feletti távolság is.

Általános fenekező horgászathoz és bojlizáshoz is jó választás. - A bojlis technikával most ismerkedő horgászok számára megfelelő opció, de kedvező ár-érték aránya miatt a tapasztaltabb horgászok is megtalálják benne számításaikat.

A CARP HUNTER márkájú 'CARP HUNTER CLASSIC BOILIE 2R 360 cm 3.5LBS bojlis horgászbot' a bojlis horgászat szerelmeseinek készült, akik értékelik a minőségi és megbízható horgászfelszereléseket. Ez a bot kiváló választás azok számára, akik szeretik a hosszabb dobásokat és a nagyobb halakat. A CARP HUNTER CLASSIC BOILIE 2R 360 cm 3.5LBS bojlis horgászbot kialakítása olyan, hogy könnyen és hatékonyan lehet vele dolgozni, így bármilyen kihívást is jelent a horgászat, ezzel a botval biztosan képes leszel megbirkózni vele.

A CARP HUNTER CLASSIC BOILIE 2R 360 cm 3.5LBS bojlis horgászbot hossza 360 cm, ami egy nagyon jó méret a bojlis horgászathoz. A hosszabb botok lehetővé teszik a nagyobb dobásokat és a pontosabb célzást, így könnyebben találhatod meg a halakat. A bot tömege 3.5LBS, ami elég erős ahhoz, hogy a nagyobb halakat is ki tudja fogni, de elég könnyű ahhoz, hogy könnyen kezelhető legyen a horgász számára.

A CARP HUNTER CLASSIC BOILIE 2R 360 cm 3.5LBS bojlis horgászbot kiváló minőségű anyagokból készült, és a legjobb technológiával lett megmunkálva. A botnak erős és tartós karbonrostja van, ami lehetővé teszi a nagyobb terhelést, és a hosszú élettartamot. A boton található nagy minőségű fogantyú pedig kényelmes tapadást biztosít, és így a horgász számára nem lesz fárasztó hosszabb horgászatok során sem.

A CARP HUNTER CLASSIC BOILIE 2R 360 cm 3.5LBS bojlis horgászbot a CARP HUNTER gyártó egyik legjobb terméke. A bot olyan tervezésű, hogy a horgászok számára könnyű és hatékony legyen a használata. A bot nagy dobóképességgel rendelkezik, és a nagyobb halakat is könnyedén ki lehet fogni vele. A CARP HUNTER CLASSIC BOILIE 2R 360 cm 3.5LBS bojlis horgászbot kiváló minőségű, tartós és megbízható, így garantáltan hosszú évekig szolgálni fogja a horgászokat.

Ha te is szeretnél egy olyan bojlis horgászbotot, amely a legjobb minőséget és megbízhatóságot nyújtja, akkor a CARP HUNTER CLASSIC BOILIE 2R 360 cm 3.5LBS bojlis horgászbot a tökéletes választás számodra. Vedd meg ezt a fantasztikus horgászfelszerelést még ma, és élvezd a horgászat élményét a legjobb minőségű felszereléssel!

Termék értékelés
Mások értékelése alapján: 3.36

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

Értesítés kérése

E|PECA Horgász Webáruház

Gyors szállítás akár 1 napon belül
14 napos elállás Ha nem tetszik, küldd vissza!
100% elégedettség Elégedettségi garancia

Kategóriák