THE ONE CAST LCX-13 390 cm 3.5LBS bojlis horgászbot

Külső raktáron
Cikkszám: EF-13344-390
Gyártó: THE ONE
Szállítás: 1-3 munkanap
Bot hossza: 390 cm
Tagok száma: 2 rész

53990 Ft

  • 100% elégedettségi garancia
  • 14 napos elállás
  • Szakmai tanácsadás
A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását!
Termékismertető
Cikkszám: 13344-390
Dobósúly: 3.5 lbs
Hossz: 3,90 m | 13 ft
Súly: 617 g
Szállítási méret: 200 cm
Tagok száma: 2
Akció: B

The One CAST-LCX 13 A márkanév sokak számára ismerős lehet, népszerű bojlis csalogatóanyagok és aprócikkek által. A The One LCX horgászbotok tartalmazzák mindazon tudást és elvárásokat, melyek az évek során megfogalmazódtak egy átlagon felüli távdobó horgászbot iránt. A bot megalkotása során, három fő irányelvet tartottunk szem előtt: távolság, precizitás és érzékenység. Ezen ismérvek alapján jelentkezik minden szerkezeti elemén a minőségi felépítés. 
A bot kiváló minőségű IM12 karbonból épült, mely által rugalmas, de egyben gyors akciójú lett a bottest. megkönnyítve a nagyobb dobástávolságok elérését. Pacific Bay Minima gyűrűsort kapott, az alsó keverő kellően nagy méretű, vékony kialakítású, gyors, súrlódásmentes zsinórsiklást tesz lehetővé.

A távdobások mellett kiváló választás azok számára is, akik szeretnék a fárasztás minden pillanatát kiélvezni, a bot jól közvetíti a halak kirohanásait. Technikai paraméterek:
- IM12 karbon blank
- Fuji orsótartó
- Pacific Bay Minima gyűrűsor
- Woven erősítés a bottesten
- Hossz 3.9m - 13 ft
- Dobósúly: 3.5 lbs
- Szállítási méret: 200cm

A versenyzés kedvelőinek is kifejezetten ajánlott termék. -  

A THE ONE márkájú 'THE ONE CAST LCX-13 390 cm 3.5LBS BOT bojlis horgászbot' egy olyan kitűnő minőségű horgászeszköz, amely tökéletesen alkalmas arra, hogy segítségével a legjobb eredményeket érjük el a bojlis horgászat terén. A bot hossza 390 cm, ami lehetővé teszi, hogy nagyobb távolságból is pontosan tudjunk dobni, és így könnyedén elérjük a távoli pontokat is.

A horgászbot 3.5LBS-os súlyú, így megfelelő erőt biztosít ahhoz, hogy könnyedén megbirkózzunk a nagyobb halakkal is. A bot kiváló minőségű anyagokból készült, így garantáltan hosszú élettartammal rendelkezik, és akár éveken át is használható marad.

Az 'THE ONE CAST LCX-13 390 cm 3.5LBS BOT' horgászbot szerkezete kiegyensúlyozott, így könnyen és precízen irányítható. A bot markolata kényelmes és ergonomikus, így hosszabb horgászatok során sem fog fájni a kezünk.

A termék előnye, hogy kiváló minőségű anyagokból készült, így biztosak lehetünk benne, hogy hosszú élettartammal rendelkezik, és akár éveken át is használható marad. A bot kiegyensúlyozott szerkezete lehetővé teszi, hogy könnyen és precízen irányítsuk, így a horgászat során még nagyobb halakat is könnyedén megfoghatunk. A horgászbot markolata kényelmes és ergonomikus, így hosszabb horgászatok során sem fog fájni a kezünk.

A termék ideális választás a bojlis horgászat kedvelőinek, akik szeretnének minőségi és megbízható horgászbotot használni. A 'THE ONE CAST LCX-13 390 cm 3.5LBS BOT' horgászbot tökéletesen alkalmas arra, hogy a legjobb eredményeket érjük el a horgászat terén, és garantáltan hosszú élettartammal fog rendelkezni.

Összefoglalva, ha megbízható és minőségi horgászbotra van szükséged a bojlis horgászat terén, akkor az 'THE ONE CAST LCX-13 390 cm 3.5LBS BOT' a legjobb választás. A bot kiváló minőségű anyagokból készült, kiegyensúlyozott szerkezettel rendelkezik, és kényelmes, ergonomikus markolattal ellátott. Ne habozz, vásárold meg még ma, és élvezd a bojlis horgászat élményét a legjobb horgászbot használatával!

Termék értékelés
Mások értékelése alapján: 3.13

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

E|PECA Horgász Webáruház

Gyors szállítás akár 1 napon belül
14 napos elállás Ha nem tetszik, küldd vissza!
100% elégedettség Elégedettségi garancia

Kategóriák