BENZAR ALLROUND BOLO 600 cm bolognai horgászbot

Külső raktáron
Cikkszám: EF-11030-600
Gyártó: BENZAR MIX
Szállítás: 1-3 munkanap
Bot hossza: 600 cm
Tagok száma: 6 rész

34990 Ft

  • 100% elégedettségi garancia
  • 14 napos elállás
  • Szakmai tanácsadás
A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását!
Termékismertető
Cikkszám: 11030-600
Dobósúly: 5-20 g
Hossz: 6,00 m
Súly: 300 g
Szállítási méret: 141 cm
Tagok száma: 6
Akció: B

Benzár Allround Bolo

Könnyű, kecses, gerinces és gyors! A Benzár Allround széria bolognai botjainak ezek a legfőbb tulajdonságai, mely a legjobb minőséget képviseli a 2019-ben megjelentetett bolo horgászbotjaink közül.

Nagy tisztaságú, IM10-es Carbon anyagból készült, mely a fárasztás során szinte elnyeli a halak kirohanásait. A feszes anyagának köszönhetően, rendkívül pontos dobásokat tesz lehetővé, ez versenykörülmények között kifejezetten fontos, de hétköznapi pecákon is eredményesebbé teheti a horgásznapot. A pontos etetésre került dobásokkal időt takaríthatunk meg, amit a horgászat alatt, a halak fogott darabszámával lehet majd mérni.

A blank vékony kivitelű, hogy még a nagyobb szélnek is ellenálljanak.

A nyéltagok átmérői a következőek:
5m-es: 19 mm
6m-es: 23 mm
7m-es: 24,7 mm

Súlyelosztásuk is kedvező, hosszabb időtávon kézben tartott bottal sem fáradunk el.

A botok spicctagjain 2 db csúszógyűrű helyezkedik el, a második tagon pedig 1. A gyűrűk a bot anyagával megegyező Carbon anyagra vannak kötve, így nem szorulnak rá túlságosan a tagra és nem befolyásolják annak hajlásívét. Igényes gyűrűzés, minőségi SIC betétek teszik még értékesebbé ezt a horgászbotot.

Benzár Zsolt versenhorgász rengeteget horgászik ilyen típusú horgászbotokkal, Ő igazán tudja milyen egy jó bolognai. A békazáras orsótartó kikönnyített és tökéletesen tart.

Ajánlott előke vastagság 0,10 mm-0,14 mm. Orsótartó távolsága a nyél végétől 45 cm.

Aki már próbálta a bolognaizást vagy aki még nem, Ő is bátran próbálja ki a Benzár Allround bolót, mert a minőségében és a kezelhetőségében sem fog csalódni!

A BENZAR MIX márka a horgászok számára kínálja az egyik legjobb minőségű és megbízható bolognai horgászbotot, a BENZAR ALLROUND BOLO 600 cm bolognai horgászbotot. Ez a bot ideális választás minden olyan horgásznak, aki szeretne egy könnyű, mégis erős botot, amely lehetővé teszi számára, hogy nagyobb halakat is fogjon.

A BENZAR ALLROUND BOLO 600 cm bolognai horgászbot egy 6 méter hosszú bot, amely kiváló minőségű karbonból készült. Ez a karbon anyag garantálja, hogy a bot könnyű és erős, így segít a horgászoknak, hogy könnyen és hatékonyan vezessék a halakat a part felé.

A BENZAR ALLROUND BOLO 600 cm bolognai horgászbot rendkívül sokoldalú bot, amely alkalmas mindenféle horgászmódszerhez. A bot könnyedén kezelhető, ami azt jelenti, hogy a horgászok könnyen használhatják akár a parton, akár a csónakon is. A bot különösen alkalmas nagyobb halak fogására is, így a horgászok biztosak lehetnek abban, hogy megbízható eszközük van.

A BENZAR ALLROUND BOLO 600 cm bolognai horgászbot egy széleskörű horgászati ​​tapasztalattal rendelkező horgászok számára tervezett bot. Az általános bolognai horgászati ​​módszerektől kezdve a feeder horgászati ​​módszerekig, a bot kiválóan alkalmas a különböző körülményekhez.

A BENZAR ALLROUND BOLO 600 cm bolognai horgászbot tökéletes választás minden olyan horgász számára, aki szeretne egy minőségi, megbízható és sokoldalú botot, amely segíti őket abban, hogy nagyobb halakat fogjanak. A bot könnyű kezelése és széleskörű felhasználása miatt nagyon népszerű a horgászok körében.

A BENZAR ALLROUND BOLO 600 cm bolognai horgászbot egy olyan termék, amelyet a horgászok bizalommal használhatnak. A BENZAR MIX márka minőségi termékeiről ismert, így a horgászok biztosak lehetnek abban, hogy a BENZAR ALLROUND BOLO 600 cm bolognai horgászbot is kiváló minőségű, tartós és megbízható termék. Ez a bot valóban egy értékes eszköz minden horgász számára, aki szeretne hatékonyan horgászni és élvezni a horgászat élményét.

Termék értékelés
Mások értékelése alapján: 3.29

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

E|PECA Horgász Webáruház

Gyors szállítás akár 1 napon belül
14 napos elállás Ha nem tetszik, küldd vissza!
100% elégedettség Elégedettségi garancia

Kategóriák