BENZAR ALLROUND BOLO 700 cm bolognai horgászbot

Külső raktáron
Cikkszám: EF-11030-700
Gyártó: BENZAR MIX
Szállítás: 1-3 munkanap
Bot hossza: 700 cm
Tagok száma: 7 rész

43990 Ft

  • 100% elégedettségi garancia
  • 14 napos elállás
  • Szakmai tanácsadás
A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását!
Termékismertető
Cikkszám: 11030-700
Dobósúly: 5-20 g
Hossz: 7,00 m
Súly: 396 g
Szállítási méret: 143 cm
Tagok száma: 7
Akció: B

Benzár Allround Bolo

Könnyű, kecses, gerinces és gyors! A Benzár Allround széria bolognai botjainak ezek a legfőbb tulajdonságai, mely a legjobb minőséget képviseli a 2019-ben megjelentetett bolo horgászbotjaink közül.

Nagy tisztaságú, IM10-es Carbon anyagból készült, mely a fárasztás során szinte elnyeli a halak kirohanásait. A feszes anyagának köszönhetően, rendkívül pontos dobásokat tesz lehetővé, ez versenykörülmények között kifejezetten fontos, de hétköznapi pecákon is eredményesebbé teheti a horgásznapot. A pontos etetésre került dobásokkal időt takaríthatunk meg, amit a horgászat alatt, a halak fogott darabszámával lehet majd mérni.

A blank vékony kivitelű, hogy még a nagyobb szélnek is ellenálljanak.

A nyéltagok átmérői a következőek:
5m-es: 19 mm
6m-es: 23 mm
7m-es: 24,7 mm

Súlyelosztásuk is kedvező, hosszabb időtávon kézben tartott bottal sem fáradunk el.

A botok spicctagjain 2 db csúszógyűrű helyezkedik el, a második tagon pedig 1. A gyűrűk a bot anyagával megegyező Carbon anyagra vannak kötve, így nem szorulnak rá túlságosan a tagra és nem befolyásolják annak hajlásívét. Igényes gyűrűzés, minőségi SIC betétek teszik még értékesebbé ezt a horgászbotot.

Benzár Zsolt versenhorgász rengeteget horgászik ilyen típusú horgászbotokkal, Ő igazán tudja milyen egy jó bolognai. A békazáras orsótartó kikönnyített és tökéletesen tart.

Ajánlott előke vastagság 0,10 mm-0,14 mm. Orsótartó távolsága a nyél végétől 45 cm.

Aki már próbálta a bolognaizást vagy aki még nem, Ő is bátran próbálja ki a Benzár Allround bolót, mert a minőségében és a kezelhetőségében sem fog csalódni!

A BENZAR MIX márkájú 'BENZAR ALLROUND BOLO 700 cm bolognai horgászbot' egy igazán kiváló minőségű termék, amely minden horgász számára ajánlott. Ez a bot a legjobb minőségű anyagokból készült, amelyek tartósak és megbízhatóak, így biztosítva a horgászok számára a legmagasabb szintű teljesítményt.

A BENZAR ALLROUND BOLO 700 cm bolognai horgászbot tökéletes megoldás azoknak a horgászoknak, akik szeretnek a parton horgászni, de szívesen kipróbálnának valami újat is. A bot hossza 700 cm, amely lehetővé teszi a horgászok számára, hogy nagyobb távolságból is elérjék a halakat. Ez a bot rendkívül rugalmas és könnyű, így nagyon könnyen kezelhető.

A BENZAR ALLROUND BOLO 700 cm bolognai horgászbot nagyon kényelmes, így hosszabb időn keresztül is használható. A bot pedig megfelelően érzékeny, így a horgászok könnyedén észreveszik az apróbb csalitokat is, és így még több halat tudnak kifogni.

Ez a bot tökéletesen alkalmas mindenféle halászmódszerre. Legyen szó feeder horgászatról, match horgászatról vagy picker horgászatról, a BENZAR ALLROUND BOLO 700 cm bolognai horgászbot minden helyzetben kiválóan teljesít. A bot rendkívül stabil és erős, így biztosítja a horgászok számára a tökéletes végrehajtást.

A BENZAR ALLROUND BOLO 700 cm bolognai horgászbot nagyon könnyen összeszerelhető és szétszedhető, így a horgászok könnyedén tárolhatják és szállíthatják a botot. A bot kialakítása modern és stílusos, így a horgászok igazán jól fognak kinézni vele a parton.

Összességében, a BENZAR MIX márkájú 'BENZAR ALLROUND BOLO 700 cm bolognai horgászbot' egy igazán kiváló termék, amely minden horgász számára ajánlott. Ez a bot kiváló minőségű anyagokból készült, rendkívül erős és stabil, és számos előnnyel rendelkezik, amelyek segítik a horgászokat abban, hogy még több halat fogjanak. Ha szereted a horgászatot, akkor ez a bot az Ön számára készült!

Termék értékelés
Mások értékelése alapján: 2.83

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

E|PECA Horgász Webáruház

Gyors szállítás akár 1 napon belül
14 napos elállás Ha nem tetszik, küldd vissza!
100% elégedettség Elégedettségi garancia

Kategóriák