BLACK FIGHTER SLIM BOLO 400 cm bolognai horgászbot

Jelenleg nem elérhető
Cikkszám: EF-11025-401
Gyártó: BLACK FIGHTER
Szállítás: 1-5 munkanap
Bot hossza: 400 cm
Tagok száma: 4 rész

9990 Ft

  • 100% elégedettségi garancia
  • 14 napos elállás
  • Szakmai tanácsadás
A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását!
Termékismertető
A vastag és nehéz horgászbotok ideje lejárt! Elhoztuk a BLACK FIGHTER SLIM BOLO-t!!!
Cikkszám: 11025-401
Dobósúly: 5-20 g
Hossz: 4,00 m
Súly: 147 g
Szállítási méret: 130 cm
Tagok száma: 4
Akció: B

A vastag és nehéz horgászbotok ideje lejárt!

Elhoztuk a BLACK FIGHTER SLIM BOLO-t!!!


A Black Fighter Bolo méreteiből még mindig tudtunk faragni és megalkottuk a Slim változatot, mely:

- lényegesen karcsúbb elődjénél, legvastagabb átmérői
4m/ 18mm
5m/ 20mm
6m/ 22mm
7m/ 24mm
Ennek hasznát elsősorban a dobás során érzékeljük, sokkal könnyebb vele a dobás az ellenállása kisebb, mint elődjénél, így kisebb az az erőhatás ami a botot ilyenkor éri. Sokkal kisebb a terhelés akkor is, amikor nagy szélben akarunk Bolognai bottal horgászni. Sokan láttunk már szélviharban eltört botokat, így ezt a kiváló tulajdonságát a botnak, az adott szituációban áldani fogjuk.

Említést érdemel a bot gyorsasága!
A kapást követően egyáltalán nem mindegy, hogy milyen gyorsan reagálunk és a horgászbotunk mikor tud akasztani a halnak. Minél gyorsabb a horgászbotunk, annál korábbi az akasztás, annál több kapást tudunk halra váltani.


IM8-as Carbon anyagának köszönhető, hogy a könnyűsége mellé hatalmas erőtartalékok is párosulnak. Így akik nagyobb, akár 2-3 kilós pontyokat is üldözőbe szeretnének venni, nyugodtan tegyünk fel akár 0,18-as vastagságú monofil főzsinórt is.

A botra minőségi, extra könnyű SIC betétes gyűrűk kerültek
4m/ 6db
5m/ 7db
6m/ 8db
7m/ 9db
Mindegyik változatra 2 db csúszógyűrű került, mely a spicctagon helyezkedik el.

Orsónkat egy stabil tartást biztosító békazáras orsótartóval tudjuk a botra rögzíteni.


Megfizethető ára szinte bárki számára elérhetővé teszi.

A BLACK FIGHTER SLIM BOLO 400 cm bolognai horgászbot a horgászok számára egy igazi álomhorgászbot lehet. Az alapanyaga egy kiváló minőségű, könnyű és tartós karbon, ami lehetővé teszi a hosszú távú és kényelmes használatot. A bot hossza 400 cm, ami azt jelenti, hogy a horgászok számára egy nagyon hosszú távú dobásokat tesz lehetővé, így könnyedén elérhetik a távolabbi pontokat is. A bot nagyon könnyű, ami azt jelenti, hogy a horgászok hosszú ideig használhatják anélkül, hogy fáradtak lennének.

A BLACK FIGHTER SLIM BOLO 400 cm bolognai horgászbot kialakítása ergonomikus és kényelmes fogást biztosít, amely lehetővé teszi a horgászok számára, hogy hosszabb ideig tartsák a botot anélkül, hogy fáradtak lennének. A bot kialakítása lehetővé teszi a horgászok számára, hogy gyorsan és könnyen változtassák a bottest hosszát, így az alkalmazkodhat a különböző horgászati ​​körülményekhez.

A BLACK FIGHTER SLIM BOLO 400 cm bolognai horgászbot kiváló minőségű anyaga biztosítja a tartósságot, így a horgászok évekig használhatják anélkül, hogy aggódnának a bot törése miatt. A bot nagyon érzékeny, így a horgászok könnyedén észrevehetik az apróbb jelzéseket is.

A BLACK FIGHTER SLIM BOLO 400 cm bolognai horgászbot kiválóan alkalmas a pontyhorgászatra, az általános horgászatra, a keszegezésre és más halfajokra is. A bot a legjobb minőségű anyagokból készült, így a horgászok biztosak lehetnek abban, hogy a bot megbízható és hosszú élettartamú.

A BLACK FIGHTER SLIM BOLO 400 cm bolognai horgászbot tökéletes választás a horgászok számára, akik egy olyan botot keresnek, amely kiváló minőségű anyagokból készült, nagyon érzékeny, könnyű és tartós. A nagy hosszának köszönhetően a horgászok könnyedén elérhetik a távolabbi pontokat is, az ergonomikus kialakítás pedig kényelmes használatot tesz lehetővé. A BLACK FIGHTER SLIM BOLO 400 cm bolognai horgászbot tökéletes választás minden horgász számára, aki szeretné javítani horgászati ​​tapasztalatait és élvezni az érzést, amikor megfog egy nagy halat.

Termék értékelés
Mások értékelése alapján: 0

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

Értesítés kérése

E|PECA Horgász Webáruház

Gyors szállítás akár 1 napon belül
14 napos elállás Ha nem tetszik, küldd vissza!
100% elégedettség Elégedettségi garancia

Kategóriák