Energo Team NASE BOLO 400 cm bolognai horgászbot

Jelenleg nem elérhető
Cikkszám: EF-11094-401
Gyártó: ENERGO TEAM
Szállítás: 1-5 munkanap
Bot hossza: 400 cm
Tagok száma: 4 rész

9490 Ft

  • 100% elégedettségi garancia
  • 14 napos elállás
  • Szakmai tanácsadás
A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását!
Termékismertető
Egy igazi folyóvízi úszós pálcát üdvözölhetünk az Energofish kft kínálatában.
Cikkszám: 11094-401
Dobósúly: 5-20 g
Hossz: 4,00 m
Súly: 168 g
Szállítási méret: 126 cm
Tagok száma: 4

A NASE BOLO személyében egy igazi folyóvízi úszós pálcát üdvözölhetünk az Energofish kft kínálatában.

Az IM8-as karbon bottest egy gyors és feszes botot eredményez, ami bevágáskor gyorsan reagál, így a legóvatosabban táplálkozó halak is horogra keríthetők. Ugyanakkor nem kell félnünk a bottörés veszélyétől akkor sem, ha egy termetesebb dévér, vagy akár, kisebb ponty akad a horgunkra.

Gyorsaságának köszönhetően rendkívül pontosan, kontrolláltan vezethetjük a sodrásnak megfelelő úszóméretet.

Békazáras orsótartó használatával a nyél átmérő minimálisra csökken, ezáltal kényelmes botfogást eredményez, miközben az orsót tökéletesen tartja.

A minőségi, kikönnyített SIC gyűrűknek köszönhetően a súlyelosztása tökéletes, így hosszabb horgászatok alkalmával sem lesz fárasztó kézben tartani a horgászbotot.

Válasszunk hozzá könnyű, precíz fékkel rendelkező orsót, hogy a legvadabb márnákat is biztonsággal szákba tudjuk terelni.

Az ENERGO TEAM NASE BOLO 400 cm bolognai horgászbot egy olyan termék, ami minden horgász számára megfelelő választás lehet. Ez a bot kiváló minőségű, strapabíró és nagyon hatékony horgászeszköz. A termék pontosan 400 cm hosszú, ami lehetővé teszi a hosszabb dobásokat, valamint a nagyobb halak biztonságos kifogását.

Az ENERGO TEAM NASE BOLO 400 cm bolognai horgászbot kialakítása és anyaga biztosítja a maximális pontosságot és erőt. Az áttört karbon bottest rendkívül erős és tartós, ugyanakkor könnyű is. Azonban ez nem jelenti azt, hogy a bot nem képes megbirkózni a nagyobb halak kifogásával. A bot speciális kialakítása és anyaga lehetővé teszi a nagyobb terhelést, így biztosítva a horgászok számára a kívánt erőt és stabilitást.

Az ENERGO TEAM NASE BOLO 400 cm bolognai horgászbot rendkívül kényelmes és ergonomikus fogantyúval rendelkezik, amely lehetővé teszi a hosszabb ideig tartó horgászatot is. Az ergonomikus kialakításnak köszönhetően a bot kezelése rendkívül egyszerű és kényelmes, így a horgászoknak nem kell aggódniuk az esetleges fáradtság miatt.

Az ENERGO TEAM NASE BOLO 400 cm bolognai horgászbot kiválóan alkalmas mindenféle horgászmódszerhez. Legyen szó akár feeder horgászatról, akár match horgászatról, a bot minden helyzetben megállja a helyét. A nagyobb távolságokat könnyedén le tudjuk dobni vele, és a nagyobb halakat is biztonságosan kifoghatjuk.

Az ENERGO TEAM NASE BOLO 400 cm bolognai horgászbot minden horgász számára megfelelő választás lehet. A kiváló minőségű anyagokból készült bottest biztosítja a tartósságot és a stabilitást, míg az ergonomikus fogantyú lehetővé teszi a hosszabb ideig tartó horgászatot is. Ha egy hatékony és megbízható horgászbotot keresel, akkor az ENERGO TEAM NASE BOLO 400 cm bolognai horgászbot a legjobb választás lehet!

Termék értékelés
Mások értékelése alapján: 1.96

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

Értesítés kérése

E|PECA Horgász Webáruház

Gyors szállítás akár 1 napon belül
14 napos elállás Ha nem tetszik, küldd vissza!
100% elégedettség Elégedettségi garancia

Kategóriák