Energo Team NASE BOLO 600 cm bolognai horgászbot

Jelenleg nem elérhető
Cikkszám: EF-11094-601
Gyártó: ENERGO TEAM
Szállítás: 1-5 munkanap
Bot hossza: 600 cm
Tagok száma: 6 rész

15490 Ft

  • 100% elégedettségi garancia
  • 14 napos elállás
  • Szakmai tanácsadás
A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását!
Termékismertető
Egy igazi folyóvízi úszós pálcát üdvözölhetünk az Energofish kft kínálatában.
Cikkszám: 11094-601
Dobósúly: 5-20 g
Hossz: 6,00 m
Súly: 308 g
Szállítási méret: 128 cm
Tagok száma: 6

A NASE BOLO személyében egy igazi folyóvízi úszós pálcát üdvözölhetünk az Energofish kft kínálatában.

Az IM8-as karbon bottest egy gyors és feszes botot eredményez, ami bevágáskor gyorsan reagál, így a legóvatosabban táplálkozó halak is horogra keríthetők. Ugyanakkor nem kell félnünk a bottörés veszélyétől akkor sem, ha egy termetesebb dévér, vagy akár, kisebb ponty akad a horgunkra.

Gyorsaságának köszönhetően rendkívül pontosan, kontrolláltan vezethetjük a sodrásnak megfelelő úszóméretet.

Békazáras orsótartó használatával a nyél átmérő minimálisra csökken, ezáltal kényelmes botfogást eredményez, miközben az orsót tökéletesen tartja.

A minőségi, kikönnyített SIC gyűrűknek köszönhetően a súlyelosztása tökéletes, így hosszabb horgászatok alkalmával sem lesz fárasztó kézben tartani a horgászbotot.

Válasszunk hozzá könnyű, precíz fékkel rendelkező orsót, hogy a legvadabb márnákat is biztonsággal szákba tudjuk terelni.

Az ENERGO TEAM márka neve már önmagában is garancia a minőségre és a megbízhatóságra azok számára, akik szenvedélyesen űzik a horgászatot. Az Energo Team NASE BOLO 600 cm bolognai horgászbot pedig nemcsak a márka hírnevét hordozza, hanem számos előnyös tulajdonsággal is rendelkezik, amelyek biztosítják a hatékony és eredményes horgászatot.

Az Energo Team NASE BOLO 600 cm horgászbot egy kifejezetten bolognai bot, amely a horgászok körében rendkívül népszerű. A 600 cm-es hosszúságának köszönhetően kiválóan alkalmas a közepes távolságokon való horgászatra, és könnyedén elérhetők vele a távolabbi pontok is. A hosszú botnak köszönhetően a horgászok még a nehezen megközelíthető helyeken is könnyedén horgászhatnak.

Az Energo Team NASE BOLO 600 cm bolognai horgászbot rendkívül könnyű, ami nagyon fontos szempont a hosszabb ideig tartó horgászat során. A bot anyaga karbon, ami nemcsak a könnyedséget, hanem a tartósságot is garantálja. A karbon anyagnak köszönhetően a bot rendkívül érzékeny, így a horgászok könnyen észreveszik a halak behúzását, még a legfinomabb érintéseket is.

Az Energo Team NASE BOLO 600 cm bolognai horgászbot különleges kialakítása miatt a bot könnyen és pontosan irányítható. A bot végén található különleges markolat kialakításának köszönhetően a horgászok könnyedén és precízen irányíthatják a botot, így a horog könnyedén a hal szájába kerülhet.

Az Energo Team NASE BOLO 600 cm bolognai horgászbot számos előnyös tulajdonsággal rendelkezik, amelyek garantálják a sikeres horgászatot. A könnyű, mégis tartós karbon anyagból készült bot könnyedén irányítható, és érzékeny, így a horgászok könnyedén észreveszik a halak behúzását, még a legfinomabb érintéseket is. Az 600 cm-es hosszúság lehetővé teszi a közepes távolságokon való horgászatot, és a könnyű kialakításnak köszönhetően a horgászok hosszabb ideig is kényelmesen tudnak horgászni vele.

Az Energo Team NASE BOLO 600 cm bolognai horgászbot egy kiváló minőségű, megbízható és hatékony horgászbot, amely minden horgász számára ajánlott. Ha szeretnél egy olyan botot, amely garantálja a hatékony és eredményes horgászatot, akkor az Energo Team NASE BOLO 600 cm bolognai horgászbot a tökéletes választás számodra!

Termék értékelés
Mások értékelése alapján: 2.63

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

Értesítés kérése

E|PECA Horgász Webáruház

Gyors szállítás akár 1 napon belül
14 napos elállás Ha nem tetszik, küldd vissza!
100% elégedettség Elégedettségi garancia

Kategóriák