Energo Team RIVERADO SLIM BOLO 600 cm bolognai horgászbot

Jelenleg nem elérhető
Cikkszám: EF-11024-601
Gyártó: ENERGO TEAM
Szállítás: 1-5 munkanap
Bot hossza: 600 cm
Tagok száma: 5 rész

10390 Ft

  • 100% elégedettségi garancia
  • 14 napos elállás
  • Szakmai tanácsadás
A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását!
Termékismertető
A vastag és nehéz horgászbotok ideje lejárt! Elhoztuk a RIVERADO SLIM BOLO-t!!!
Cikkszám: 11024-601
Dobósúly: 5-20 g
Hossz: 6 m
Súly: 344 g
Szállítási méret: 135 cm
Tagok száma: 5
Akció: B

A vastag és nehéz horgászbotok ideje lejárt!

Elhoztuk a RIVERADO SLIM BOLO-t!!!


A Riverado Bolo méreteiből még mindig tudtunk faragni és megalkottuk a Slim változatot, mely:

- lényegesen karcsúbb elődjénél, legvastagabb átmérői
4m/ 18mm
5m/ 20mm
6m/ 22mm

Ennek hasznát elsősorban a dobás során érzékeljük, sokkal könnyebb vele a dobás az ellenállása kisebb, mint elődjénél, így kisebb az az erőhatás ami a botot ilyenkor éri. Sokkal kisebb a terhelés akkor is, amikor nagy szélben akarunk bolognai bottal horgászni. Sokan láttunk már szélviharban eltört botokat, így ezt a kiváló tulajdonságát a botnak, az adott szituációban áldani fogjuk.

Említést érdemel a bot gyorsasága!
A kapást követően egyáltalán nem mindegy, hogy milyen gyorsan reagálunk és a horgászbotunk mikor tud akasztani a halnak. Minél gyorsabb a horgászbotunk, annál korábbi az akasztás, annál több kapást tudunk halra váltani.


IM6-os Carbon anyagának köszönhető, hogy a könnyűsége mellé hatalmas erőtartalékok is párosulnak. Így akik nagyobb, akár 2-3 kilós pontyokat is üldözőbe szeretnének venni, nyugodtan tegyünk fel akár 0,18-as vastagságú monofil főzsinórt is.

A botra minőségi, extra könnyű SIC betétes gyűrűk kerültek
4m/ 5db
5m/ 6db
6m/ 7db
Mindegyik változatra 1 db csúszógyűrű került, mely a spicctagon helyezkedik el.

Orsónkat egy stabil tartást biztosító békazáras orsótartóval tudjuk a botra rögzíteni.


Megfizethető ára szinte bárki számára elérhetővé teszi.

Az ENERGO TEAM RIVERADO SLIM BOLO 600 cm bolognai horgászbot egy igazán különleges és nagyszerű eszköz a horgászok számára. Ez a horgászbot rendkívül könnyű és nagyon erős, így könnyen kézbe vehető és használható. Az ENERGO TEAM egy olyan márka, amely már évek óta a horgászok szolgálatában áll, és mindig olyan termékeket fejleszt ki, amelyek a lehető legjobb minőséget és teljesítményt nyújtják.

A RIVERADO SLIM BOLO 600 cm bolognai horgászbot egy nagyon hosszú, 6 méteres bot, amely egy kiváló minőségű karbonból készült, így nagyon erős és tartós. Az alacsony súlyának köszönhetően a horgászok könnyedén használhatják, és hosszabb ideig is fognak tudni vele horgászni anélkül, hogy fáradtak lennének.

Az ENERGO TEAM RIVERADO SLIM BOLO 600 cm bolognai horgászbot nagyon sok előnnyel rendelkezik. Először is, nagyon könnyen használható, így a kezdő horgászok és a tapasztaltabb horgászok is élvezhetik a használatát. A bot nagyon erős és tartós, így nem kell aggódnia a horgászoknak, hogy tönkremegy vagy eltörik. Emellett a bot nagyon precízen készült, így a horgászok nagyon pontosan tudnak vele horgászni.

Az ENERGO TEAM RIVERADO SLIM BOLO 600 cm bolognai horgászbot nagyon sokféle halat lehet vele fogni. A hosszú botnak köszönhetően a horgászok nagy távolságra is el tudják dobni az etetőanyagot és a csalit, így a nagyobb halakat is könnyedén el lehet érni. Az ENERGO TEAM RIVERADO SLIM BOLO 600 cm bolognai horgászbot kiváló minőségű, és egy igazi érték a horgászok számára.

Az ENERGO TEAM RIVERADO SLIM BOLO 600 cm bolognai horgászbot a horgászok számára kiváló választás, ha egy könnyű, erős és tartós horgászbotot keresnek. Ez a termék nagyon sok előnnyel rendelkezik, és a horgászok számára sokféle halat lehet vele fogni. Ha egy kiváló minőségű bolognai horgászbotot szeretne vásárolni, akkor az ENERGO TEAM RIVERADO SLIM BOLO 600 cm bolognai horgászbot a legjobb választás.

Termék értékelés
Mások értékelése alapján: 3.29

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

Értesítés kérése

E|PECA Horgász Webáruház

Gyors szállítás akár 1 napon belül
14 napos elállás Ha nem tetszik, küldd vissza!
100% elégedettség Elégedettségi garancia

Kategóriák