Energo Team SUPREME SLIM BOLO 400 cm bolognai horgászbot

Jelenleg nem elérhető
Cikkszám: EF-11026-402
Gyártó: ENERGO TEAM
Szállítás: 1-5 munkanap
Bot hossza: 400 cm
Tagok száma: 4 rész

9990 Ft

  • 100% elégedettségi garancia
  • 14 napos elállás
  • Szakmai tanácsadás
A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását!
Termékismertető
EnergoTeam Supreme Slim Bolo bot - A vastag és nehéz horgászbotok ideje lejárt! Elhoztuk a SUPREME SLIM BOLO-t!!!  
Cikkszám: 11026-402
Dobósúly: 5-25 g
Hossz: 4,00 m
Súly: 152 g
Szállítási méret: 145 cm
Tagok száma: 4
Akció: B
EnergoTeam Supreme Slim Bolo bot A vastag és nehéz horgászbotok ideje lejárt! Elhoztuk a SUPREME SLIM BOLO-t!!!

Egy igazán karcsú horgászbot született, melynek vékonysága még elődjét is felülmúlja.

-  átmérői:
4m/ 18mm
5m/ 20mm
6m/ 22mm
7m/ 24mm
Ennek hasznát elsősorban a dobás során érzékeljük, sokkal könnyebb vele a dobás az ellenállása kisebb, mint elődjénél, így kisebb az az erőhatás ami a botot ilyenkor éri. Sokkal kisebb a terhelés akkor is, amikor nagy szélben akarunk Bolognai bottal horgászni. Sokan láttunk már szélviharban eltört botokat, így ezt a kiváló tulajdonságát a botnak, az adott szituációban áldani fogjuk.

Az IM7-es Carbon anyagának köszönhető, hogy a könnyűsége mellé hatalmas erőtartalékok is párosulnak. Így akik nagyobb, akár 2-3 kilós pontyokat is üldözőbe szeretnének venni, nyugodtan tegyünk fel akár 0,18-as vastagságú monofil főzsinórt is.

A botra minőségi, extra könnyű SIC betétes gyűrűk kerültek
4m/ 6db
5m/ 7db
6m/ 8db
7m/ 9db
Mindegyik változatra 2 db csúszógyűrű került, mely a spicctagon helyezkedik el.  Említést érdemel a bot gyorsasága!
A kapást követően egyáltalán nem mindegy, hogy milyen gyorsan reagálunk és a horgászbotunk mikor tud akasztani a halnak. Minél gyorsabb a horgászbotunk, annál korábbi az akasztás, annál több kapást tudunk halra váltani.

Orsónkat egy stabil tartást biztosító békazáras orsótartóval tudjuk a botra rögzíteni.

Megfizethető ára szinte bárki számára elérhetővé teszi.

Az ENERGO TEAM márkájú 'Energo Team SUPREME SLIM BOLO 400 cm bolognai horgászbot' egy valóban kiváló minőségű termék, amelyet a legjobb minőségű anyagokból készítettek el. A bot kialakítása magában foglalja a legújabb technológiákat, amelyek lehetővé teszik a horgászok számára, hogy minden alkalommal kiváló eredményeket érjenek el.

A termék előnyei között szerepel az ultra vékony, de nagy szilárdságú karbon anyagból készült nyél és orsótartó, amely lehetővé teszi a horgászok számára, hogy különösen könnyű és kényelmes botot használjanak. Az ultra vékony kialakításnak köszönhetően a bot rendkívül érzékeny, így a horgászok minden apró rezdülést észrevehetnek, ami nagyban segít a halak felderítésében.

A bot hossza 400 cm, ami tökéletes méret a bolognai horgászat számára. A hosszú bot segít a horgászoknak, hogy nagyobb távolságra juttassák el az etetőanyagot és az általuk használt csalikat, így a halak nagyobb területen kerülnek bevonásra. A 400 cm hosszú botnak köszönhetően a horgászoknak kevesebb időre van szükségük ahhoz, hogy bevonzzák a halakat, így a horgászat sokkal hatékonyabbá válik.

Ezen kívül, az ENERGO TEAM márkájú 'Energo Team SUPREME SLIM BOLO 400 cm bolognai horgászbot' kialakítása lehetővé teszi, hogy a bot rendkívül erős legyen, így a horgászok könnyedén kezelhetik a nagyobb halakat is. A bot kialakítása különösen alkalmas nagy halak horgászatára, mivel a bot bármilyen irányból terhelhető, így a horgászoknak nem kell aggódniuk a bot eltörése miatt.

Végül, az ENERGO TEAM márkájú 'Energo Team SUPREME SLIM BOLO 400 cm bolognai horgászbot' rendkívül könnyű, így a horgászoknak könnyű hordozni és szállítani a botot. A könnyű kialakítás lehetővé teszi, hogy a horgászok hosszabb ideig tartsák a botot, így a horgászat sokkal kényelmesebbé és élvezetesebbé válik.

Összességében, az ENERGO TEAM márkájú 'Energo Team SUPREME SLIM BOLO 400 cm bolognai horgászbot' egy valóban kiváló minőségű termék, amely számos előnnyel rendelkezik. A bot kialakítása lehetővé teszi a horgászok számára, hogy kényelmesen és hatékonyan horgásszanak, így a horgászat igazi élménnyé válik. Ha szereted a horgászatot, akkor ez a bot biztosan megfelel az igényeidnek!

Termék értékelés
Mások értékelése alapján: 0

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

Értesítés kérése

E|PECA Horgász Webáruház

Gyors szállítás akár 1 napon belül
14 napos elállás Ha nem tetszik, küldd vissza!
100% elégedettség Elégedettségi garancia

Kategóriák