Energo Team SUPREME SLIM BOLO 500 cm bolognai horgászbot

Jelenleg nem elérhető
Cikkszám: EF-11026-502
Gyártó: ENERGO TEAM
Szállítás: 1-5 munkanap
Bot hossza: 500 cm
Tagok száma: 5 rész

12990 Ft

  • 100% elégedettségi garancia
  • 14 napos elállás
  • Szakmai tanácsadás
A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását!
Termékismertető
A vastag és nehéz horgászbotok ideje lejárt! Elhoztuk a SUPREME SLIM BOLO-t!!!
Cikkszám: 11026-502
Dobósúly: 5-25 g
Hossz: 5,00 m
Súly: 249 g
Szállítási méret: 145 cm
Tagok száma: 5
Akció: B

A vastag és nehéz horgászbotok ideje lejárt!

Elhoztuk a SUPREME SLIM BOLO-t!!!


Egy igazán karcsú horgászbot született, melynek vékonysága még elődjét is felülmúlja.

- átmérői:
4m/ 18mm
5m/ 20mm
6m/ 22mm
7m/ 24mm
Ennek hasznát elsősorban a dobás során érzékeljük, sokkal könnyebb vele a dobás az ellenállása kisebb, mint elődjénél, így kisebb az az erőhatás ami a botot ilyenkor éri. Sokkal kisebb a terhelés akkor is, amikor nagy szélben akarunk Bolognai bottal horgászni. Sokan láttunk már szélviharban eltört botokat, így ezt a kiváló tulajdonságát a botnak, az adott szituációban áldani fogjuk.

Az IM7-es Carbon anyagának köszönhető, hogy a könnyűsége mellé hatalmas erőtartalékok is párosulnak. Így akik nagyobb, akár 2-3 kilós pontyokat is üldözőbe szeretnének venni, nyugodtan tegyünk fel akár 0,18-as vastagságú monofil főzsinórt is.

A botra minőségi, extra könnyű SIC betétes gyűrűk kerültek
4m/ 6db
5m/ 7db
6m/ 8db
7m/ 9db
Mindegyik változatra 2 db csúszógyűrű került, mely a spicctagon helyezkedik el.


Említést érdemel a bot gyorsasága!
A kapást követően egyáltalán nem mindegy, hogy milyen gyorsan reagálunk és a horgászbotunk mikor tud akasztani a halnak. Minél gyorsabb a horgászbotunk, annál korábbi az akasztás, annál több kapást tudunk halra váltani.Orsónkat egy stabil tartást biztosító békazáras orsótartóval tudjuk a botra rögzíteni.


Megfizethető ára szinte bárki számára elérhetővé teszi.

Az ENERGO TEAM márkájú 'Energo Team SUPREME SLIM BOLO 500 cm bolognai horgászbot' egy igazán kiváló minőségű és tartós bot, amely kifejezetten a bolognai horgászat szerelmeseinek lett tervezve. A termék egy 500 cm hosszú, nagyon vékony és könnyű bot, amelyet a horgászok kényelmesen használhatnak a vízen.

Az ENERGO TEAM SUPREME SLIM BOLO bolognai bot kiváló minőségű karbonból készült, amelynek köszönhetően rendkívül tartós és strapabíró. A bot szélsőséges körülmények között is ellenálló, és képes ellenállni a víz nyomásának, így a horgászok bármilyen állóvízen kényelmesen használhatják.

A termék nagyon könnyű, ami kényelmes horgászatot tesz lehetővé. A horgászok akár több órát is eltölthetnek a vízen, anélkül hogy fáradtságot éreznének a kezükben. Az ENERGO TEAM SUPREME SLIM BOLO bolognai bot kiváló minőségű nyéllel rendelkezik, amely kényelmes és stabil fogást biztosít a horgászok számára.

A termék rendkívül érzékeny, így a horgászok meg tudják érezni a halak mozgását a vízben. A bot nagyon pontos, ami kiválóan alkalmas precíziós horgászatra. Az ENERGO TEAM SUPREME SLIM BOLO bolognai bot nagyon sokoldalú, így a horgászok bármilyen halászati ​​technikát alkalmazhatnak vele.

Az ENERGO TEAM SUPREME SLIM BOLO bolognai bot méretei kiválóan alkalmasak a közepes és nagyobb méretű halak horgászatára. A 500 cm hosszúságú bot ideális azok számára, akik nagyobb vízfelületeken szeretnének horgászni, mivel lehetővé teszi a horgászok számára, hogy nagyobb területeket is lefedjenek.

Összességében, az ENERGO TEAM márkájú 'Energo Team SUPREME SLIM BOLO 500 cm bolognai horgászbot' egy kiváló minőségű és tartós termék, amelynek számos előnye van a horgászok számára. A termék nagyon könnyű, érzékeny és nagyon sokoldalú, így a horgászok számára kiválóan alkalmas mindenféle halászati ​​technika alkalmazására. Ha olyan bolognai botot keresel, amely hosszú évekre szolgál, akkor az ENERGO TEAM SUPREME SLIM BOLO bolognai bot az ideális választás lehet számodra!

Termék értékelés
Mások értékelése alapján: 0

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

Értesítés kérése

E|PECA Horgász Webáruház

Gyors szállítás akár 1 napon belül
14 napos elállás Ha nem tetszik, küldd vissza!
100% elégedettség Elégedettségi garancia

Kategóriák