Energo Team SUPREME SLIM BOLO 700 cm bolognai horgászbot

Jelenleg nem elérhető
Cikkszám: EF-11026-702
Gyártó: ENERGO TEAM
Szállítás: 1-5 munkanap
Bot hossza: 700 cm
Tagok száma: 7 rész

16990 Ft

  • 100% elégedettségi garancia
  • 14 napos elállás
  • Szakmai tanácsadás
A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását!
Termékismertető
A vastag és nehéz horgászbotok ideje lejárt! Elhoztuk a SUPREME SLIM BOLO-t!!!
Cikkszám: 11026-702
Dobósúly: 5-25 g
Hossz: 7,00 m
Súly: 442 g
Szállítási méret: 145 cm
Tagok száma: 7
Akció: B

A vastag és nehéz horgászbotok ideje lejárt!

Elhoztuk a SUPREME SLIM BOLO-t!!!


Egy igazán karcsú horgászbot született, melynek vékonysága még elődjét is felülmúlja.

- átmérői:
4m/ 18mm
5m/ 20mm
6m/ 22mm
7m/ 24mm
Ennek hasznát elsősorban a dobás során érzékeljük, sokkal könnyebb vele a dobás az ellenállása kisebb, mint elődjénél, így kisebb az az erőhatás ami a botot ilyenkor éri. Sokkal kisebb a terhelés akkor is, amikor nagy szélben akarunk Bolognai bottal horgászni. Sokan láttunk már szélviharban eltört botokat, így ezt a kiváló tulajdonságát a botnak, az adott szituációban áldani fogjuk.

Az IM7-es Carbon anyagának köszönhető, hogy a könnyűsége mellé hatalmas erőtartalékok is párosulnak. Így akik nagyobb, akár 2-3 kilós pontyokat is üldözőbe szeretnének venni, nyugodtan tegyünk fel akár 0,18-as vastagságú monofil főzsinórt is.

A botra minőségi, extra könnyű SIC betétes gyűrűk kerültek
4m/ 6db
5m/ 7db
6m/ 8db
7m/ 9db
Mindegyik változatra 2 db csúszógyűrű került, mely a spicctagon helyezkedik el.


Említést érdemel a bot gyorsasága!
A kapást követően egyáltalán nem mindegy, hogy milyen gyorsan reagálunk és a horgászbotunk mikor tud akasztani a halnak. Minél gyorsabb a horgászbotunk, annál korábbi az akasztás, annál több kapást tudunk halra váltani.Orsónkat egy stabil tartást biztosító békazáras orsótartóval tudjuk a botra rögzíteni.


Megfizethető ára szinte bárki számára elérhetővé teszi.

Az ENERGO TEAM egy olyan márka, mely már évek óta kiváló minőségű horgászfelszereléseket kínál a horgászok számára. A SUPREME SLIM BOLO 700 cm bolognai horgászbot tökéletes választás minden horgász számára, aki szeretne maximális teljesítményt elérni a horgászkalandok során. A horgászbot a legújabb technológiával készült, így garantáltan hosszú élettartammal rendelkezik.

A SUPREME SLIM BOLO 700 cm bolognai horgászbot kiváló minőségű anyagokból készült, így biztosítva van a tartósság és a megbízhatóság. Az üvegszálas anyagból készült bottest rendkívül könnyű, így a horgászat során nem fog fáradtságot okozni a használója számára. A bolognai bot nagyon könnyen használható, és rendkívül precíz dobásokat tesz lehetővé.

Az ENERGO TEAM SUPREME SLIM BOLO 700 cm bolognai horgászbot kiválóan alkalmas az édesvízi horgászatra, ahol a legnagyobb előnye az, hogy könnyen alkalmazkodik a különböző vizekhez és a különböző horgásztechnikákhoz. A horgászbot hossza 7 méter, így könnyedén eléri a nagyobb távolságokat is.

Ez a bot rendkívül érzékeny, így a legkisebb halakat is észreveszed. Az ENERGO TEAM SUPREME SLIM BOLO 700 cm bolognai horgászbot nagyon jól reagál a horgászat során, és lehetővé teszi a precíz irányítást. A bot rendkívül erős, így biztosítva van a nagyobb halak fárasztásának lehetősége.

Az ENERGO TEAM SUPREME SLIM BOLO 700 cm bolognai horgászbot egy igazán kiváló választás minden horgász számára, aki szeretné élvezni a horgászatot, és szeretne maximális teljesítményt elérni. A horgászbot könnyű, erős és rendkívül érzékeny, így garantáltan hosszú élettartammal rendelkezik. Ha egy olyan horgászbotot keresel, amely kiváló minőségű és megbízható, akkor az ENERGO TEAM SUPREME SLIM BOLO 700 cm bolognai horgászbot a legjobb választás!

Termék értékelés
Mások értékelése alapján: 1.96

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

Értesítés kérése

E|PECA Horgász Webáruház

Gyors szállítás akár 1 napon belül
14 napos elállás Ha nem tetszik, küldd vissza!
100% elégedettség Elégedettségi garancia

Kategóriák