Energo Team VIKING BOLO 400 cm bolognai horgászbot

Külső raktáron
Cikkszám: EF-11032-400
Gyártó: ENERGO TEAM
Szállítás: 1-3 munkanap
Bot hossza: 400 cm
Tagok száma: 4 rész

4190 Ft

  • 100% elégedettségi garancia
  • 14 napos elállás
  • Szakmai tanácsadás
A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását!
Termékismertető
Cikkszám: 11032-400
Dobósúly: 5-15 g
Hossz: 4,00 m
Súly: 240 g
Szállítási méret: 119 cm
Tagok száma: 4
Akció: B

EnergoTeam Viking Bolo

Kiváló választás kezdő úszós horgászok számára az ET Viking Bolo, legyen szó folyóvízi, vagy állóvízen történő úsztatásról.

A Composit anyagokhoz képest hatalmas előrelépés ennél a botnál az az IM6-os karbon, ami megfelelő könnyűséget és jobb kezelhetőséget ad a botnak.

A kedvező árfekvésű, lágy bot népszerű a bolognai stílust próbáló horgászok körében, mivel jól tolerálja az apróbb sérüléseket és a fárasztás során fellépő esetleges tapasztalatlanságokat.

Ez a bot is könnyített SIC gyűrűket kapott a megfelelő súlyelosztás érdekében és egy érdesített nyéltagot, hogy minél könnyebben kezelhessük például a szákolás pillanatában, ahol többnyire egy kézzel fogjuk a felszerelésünket.

Tipp a használathoz:
- Állóvízen használjunk merülő zsinórt, hogy a szél és a felszíni áramlások ne zavarják az úszó helyben tartását.
- Folyóvízen pont az ellenkezőjére törekedjünk! A zsinórnak a víz felszínén kell lennie a maximális kontroll miatt.

Az ENERGO TEAM márka egyik legnépszerűbb terméke az Energo Team VIKING BOLO 400 cm bolognai horgászbot. Ez a bot kifejezetten a bolognai horgászat szerelmeseinek készült, és minden szempontból megfelel az igényeknek. A horgászok körében rendkívül népszerű, mivel a kiváló minőségű anyagokból és a precíz gyártási folyamatból adódóan, hosszú élettartammal és nagyszerű teljesítménnyel rendelkezik.

A VIKING BOLO 400 cm bolognai horgászbot a tervezés során a kényelmet és a hatékonyságot helyezte előtérbe. A bot könnyű, így hosszabb időre is kényelmesen használható. A 400 cm hosszúságú bot lehetővé teszi a horgászok számára, hogy nagyobb távolságról is érjenek el halakat, így növelve az esélyüket a nagyobb zsákmányokra. A bot nagyon érzékeny, ami lehetővé teszi a horgászok számára, hogy könnyen észrevegyék a halak harapását, így gyorsan reagálhatnak.

Az ENERGO TEAM VIKING BOLO 400 cm bolognai horgászbot kiváló minőségű karbon anyagból készül, amely rendkívül tartós és megbízható. A bot hihetetlenül könnyű, de ugyanakkor erős és strapabíró, így garantáltan hosszú élettartamú. A bot kialakítása lehetővé teszi, hogy könnyen irányítható legyen a vízben, ami horgászat során nagyon fontos szempont.

A bot ergonómikus kialakítása rendkívül kényelmes használatot tesz lehetővé. Az ENERGO TEAM VIKING BOLO 400 cm bolognai horgászbot ergonomikus markolattal rendelkezik, amely lehetővé teszi a horgászok számára, hogy hosszabb ideig is kényelmesen és biztonságosan tartsák a botot. A markolat csúszásmentes felülettel rendelkezik, így még nedves környezetben is biztonságosan használható.

Az ENERGO TEAM VIKING BOLO 400 cm bolognai horgászbot egy igazi kincs a bolognai horgászat szerelmeseinek. A termék kiváló minőségű anyagokból készült és precíz gyártási folyamatnak vetették alá, így garantáltan hosszú élettartamú és nagyszerű teljesítménnyel rendelkezik. A bot érzékeny, könnyű és nagyon kényelmes használatot biztosít, így a horgászok szabadon élvezhetik a horgászat élményét. Ne habozz, szerezz be egy ENERGO TEAM VIKING BOLO 400 cm bolognai horgászbotot, és indulj el a halak után!

Termék értékelés
Mások értékelése alapján: 3.21

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

E|PECA Horgász Webáruház

Gyors szállítás akár 1 napon belül
14 napos elállás Ha nem tetszik, küldd vissza!
100% elégedettség Elégedettségi garancia

Kategóriák