KAMASAKI SUPER BOLO 400 cm bolognai horgászbot

Jelenleg nem elérhető
Cikkszám: EF-12001-400
Gyártó: KAMASAKI
Szállítás: 1-5 munkanap
Bot hossza: 400 cm
Tagok száma: 4 rész

5990 Ft

  • 100% elégedettségi garancia
  • 14 napos elállás
  • Szakmai tanácsadás
A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását!
Termékismertető
A könnyű bolognai botok az utóbbi időben egyre népszerűbbek a horgászok körében, ami annak a felismerésnek is köszönhető, hogy a finom, érzékeny úszós módszerrel történő horgászat valóban a halfogás legnagyobb élményét nyújtja.
Cikkszám: 12001-400
Dobósúly: 5-30 g
Hossz: 4,00 m
Súly: 249 g
Szállítási méret: 116 cm
Tagok száma: 4
Akció: B

A könnyű bolognai botok az utóbbi időben egyre népszerűbbek a horgászok körében, ami annak a felismerésnek is köszönhető, hogy a finom, érzékeny úszós módszerrel történő horgászat valóban a halfogás legnagyobb élményét nyújtja.
A Kamasaki Super Bolo hatékony és eredményes horgászatot tesz lehetővé, ami főleg a pontos úszóvezetésnek köszönhető. A kapásokra gyorsan reagálhatunk vele, ami ugyebár a folyóvízi halak táplálkozási szokásaiból adódóan minden körülmény között villámgyors, de ezzel a bottal késlekedés nélkül bevághatunk. A könnyű 1-2 grammos úszóktól egészen a 8-10 grammos változatokig biztosítja a bot a pontos dobások feltételeit. Békazáras orsótartója alig növelte a bot súlyát, ahogyan a szuperkönnyű Sic gyűrűk sem jelentenek számottevő plusz súlyt.

A KAMASAKI SUPER BOLO 400 cm bolognai horgászbot a horgászok számára kínálja a legjobb minőséget és a legjobb teljesítményt. Ez a bolognai horgászbot rendkívül strapabíró és kiváló minőségű anyagok felhasználásával készült. A bot hossza 400 cm, ami lehetővé teszi a horgászok számára, hogy messzebbre dobjanak, és nagyobb halakat fogjanak.

A KAMASAKI SUPER BOLO 400 cm bolognai horgászbot kiváló minőségű karbonból készült, ami nagyon könnyű és nagyon erős anyag. Ez a karbon anyag lehetővé teszi, hogy a bot rendkívül erős legyen, miközben könnyű és kezelhető marad. A bot magas színvonalú kialakítása lehetővé teszi a horgászok számára, hogy könnyen és kényelmesen kezeljék a botot, miközben a halakat fognak.

A KAMASAKI SUPER BOLO 400 cm bolognai horgászbot nagyon stabil és megbízható, ami nagyon fontos a horgászat során. A bot precíz és pontos dobásokat tesz lehetővé, így a horgászok könnyen elérhetik a céljukat, és sikeresen elkapják a halakat. A bot kiváló minősége és teljesítménye miatt a horgászok számára nagyon könnyű és kellemes élményt nyújt.

A KAMASAKI SUPER BOLO 400 cm bolognai horgászbot kiváló választás a horgászok számára, akik nagy halakat akarnak elkapni. A bot hossza lehetővé teszi a horgászok számára, hogy messzebbre dobjanak, és nagyobb halakat fognak. A bot erős és stabil, így a horgászok nem fognak csalódni a teljesítményében.

Összefoglalva, a KAMASAKI SUPER BOLO 400 cm bolognai horgászbot kiváló minőségű anyagok felhasználásával készült, nagyon erős és stabil, és nagyon könnyű és kényelmes kezelni. A bot nagy halak elkapására lett tervezve, és kiválóan alkalmas a horgászok számára, akik szeretnének sikeresen és hatékonyan horgászni. Ha keresel egy kiváló minőségű bolognai horgászbotot, akkor a KAMASAKI SUPER BOLO 400 cm bolognai horgászbot a legjobb választás számodra!

Termék értékelés
Mások értékelése alapján: 0

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

Értesítés kérése

E|PECA Horgász Webáruház

Gyors szállítás akár 1 napon belül
14 napos elállás Ha nem tetszik, küldd vissza!
100% elégedettség Elégedettségi garancia

Kategóriák