KAMASAKI SUPER BOLO 500 cm bolognai horgászbot

Jelenleg nem elérhető
Cikkszám: EF-12001-500
Gyártó: KAMASAKI
Szállítás: 1-5 munkanap
Bot hossza: 500 cm
Tagok száma: 5 rész

6990 Ft

  • 100% elégedettségi garancia
  • 14 napos elállás
  • Szakmai tanácsadás
A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását!
Termékismertető
A könnyű bolognai botok az utóbbi időben egyre népszerűbbek a horgászok körében, ami annak a felismerésnek is köszönhető, hogy a finom, érzékeny úszós módszerrel történő horgászat valóban a halfogás legnagyobb élményét nyújtja.
Cikkszám: 12001-500
Dobósúly: 5-30 g
Hossz: 5,00 m
Súly: 379 g
Szállítási méret: 117 cm
Tagok száma: 5
Akció: B

A könnyű bolognai botok az utóbbi időben egyre népszerűbbek a horgászok körében, ami annak a felismerésnek is köszönhető, hogy a finom, érzékeny úszós módszerrel történő horgászat valóban a halfogás legnagyobb élményét nyújtja.
A Kamasaki Super Bolo hatékony és eredményes horgászatot tesz lehetővé, ami főleg a pontos úszóvezetésnek köszönhető. A kapásokra gyorsan reagálhatunk vele, ami ugyebár a folyóvízi halak táplálkozási szokásaiból adódóan minden körülmény között villámgyors, de ezzel a bottal késlekedés nélkül bevághatunk. A könnyű 1-2 grammos úszóktól egészen a 8-10 grammos változatokig biztosítja a bot a pontos dobások feltételeit. Békazáras orsótartója alig növelte a bot súlyát, ahogyan a szuperkönnyű Sic gyűrűk sem jelentenek számottevő plusz súlyt.

A KAMASAKI SUPER BOLO 500 cm bolognai horgászbot egy remek választás azoknak a horgászoknak, akik szeretnének egy kiváló minőségű botot használni a bolognai módszerrel való horgászat során. Ez a horgászbot a KAMASAKI márkájának egyik legjobb terméke, amelyet a legújabb technológiával és anyagokkal terveztek meg, hogy a lehető legjobb eredményeket érjük el a horgászat során.

Az első dolog, amely feltűnik ebben a horgászbotban, az a hossza. A KAMASAKI SUPER BOLO 500 cm hosszú, ami azt jelenti, hogy hosszabb távolságra is horgászhatunk vele. Ez különösen hasznos lehet, ha nagyobb halakat szeretnénk fogni, vagy ha a parttól távolabbra szeretnénk eljutni. Azonban, bár hosszú, a bot nem nehéz, így kényelmesen használható hosszabb időn át is.

A KAMASAKI SUPER BOLO 500 cm bolognai horgászbot másik nagy előnye az anyaga. A bot karbonból készült, ami nagyon erős és tartós, de ugyanakkor nagyon könnyű is. Ez azt jelenti, hogy a bot nem csak ellenálló a terhelésekkel szemben, hanem könnyen mozgatható és kezelhető is. A karbonanyagból készült botok általában hosszabb élettartammal rendelkeznek, mint más anyagokból készült botok, így hosszú távon is megéri befektetni a KAMASAKI SUPER BOLO 500 cm bolognai horgászbotba.

A KAMASAKI SUPER BOLO 500 cm bolognai horgászbot kialakítása is nagyon praktikus. A bot ergonomikus, kényelmes fogást biztosít, így a horgászat során nem fáradunk el olyan gyorsan. A bot stílusa egyszerű, de elegáns, így garantáltan jól mutat majd a parton is.

A KAMASAKI SUPER BOLO 500 cm bolognai horgászbot nagyon sokoldalú is. Bár a bolognai módszerrel való horgászat során kifejezetten hatékony, a bot más típusú horgászatokban is jól használható. A horgászbot kiválóan alkalmas például a csukázáshoz, a süllőzéshez vagy akár a pontyhorgászathoz is.

A KAMASAKI SUPER BOLO 500 cm bolognai horgászbot minden olyan horgász számára ajánlott, aki szereti a bolognai módszert, és egy kiváló minőségű, tartós és sokoldalú horgászbotra van szüksége. A bot mérete lehetővé teszi, hogy nagyobb halakat is fogjunk, az anyaga pedig garantálja, hogy hosszú távon is megbízhatóan szolgáljon minket. Ha pedig szeretnénk, hogy a parton is jól mutasson a botunk, akkor a KAMASAKI SUPER BOLO 500 cm bolognai horgászbot remek választás lesz.

Termék értékelés
Mások értékelése alapján: 0

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

Értesítés kérése

E|PECA Horgász Webáruház

Gyors szállítás akár 1 napon belül
14 napos elállás Ha nem tetszik, küldd vissza!
100% elégedettség Elégedettségi garancia

Kategóriák