ENERGO TEAM BLADE BOLO 500 cm bolognai horgászbot

Jelenleg nem elérhető
Cikkszám: EF-11040-500
Gyártó: MIKADO
Szállítás: 1-5 munkanap
Bot hossza: 500 cm
Tagok száma: 5 rész

36990 Ft

  • 100% elégedettségi garancia
  • 14 napos elállás
  • Szakmai tanácsadás
A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását!
Termékismertető
Cikkszám: 11040-500
Dobósúly: 5-15 g
Hossz: 5 m
Súly: 181 g
Szállítási méret: 140 cm
Tagok száma: 5

EnergoTeam Blade Bolo

A kimagasló minőségű BLADE BOLO anyagának köszönhetően könnyű, ugyanakkor gerinces is egyben. Modern, IM12-es karbonból készül.

A közel 10 tonnával préselt karbonszálak vékony falának köszönhetően kecses kialakítású. Könnyű súlyából kifolyólag hosszabb idejű horgászatnál is kényelmesen használható.

A bot gyors reakciójú, gerinces spicce ideális a nagyobb keszeges, vagy akár pontyos finomhorgászatra is.

A hosszúlábú SIC gyűrűkkel szerelt bot (spiccén 2 db, a második tagon 1 db csúszó gyűrűvel) gondoskodik arról, hogy a zsinór kevésbé tapadjon a bothoz ezzel csökkentve a zsinór súrlódását, illetve növeli a dobás hosszát.

Igénybevételkor az ideálisan elhelyezett gyűrűk a terhelést jól közvetítik a botra, ami tökéletes parabolában tompítja az erősebb kirohanásokat is.

A szilikonbetétes békazáras orsótartó stabilan tartja az orsót.

Tökéletesen alkalmas folyóvízi úsztatásra és a haladó horgászok mellett a versnyhorgászok igényeit is tökéletesen kielégíti.

Az Energo Team Blade Bolo 500 cm bolognai horgászbot egy igazán kiváló minőségű és megbízható eszköz a horgászok számára. Az Energo Team márka hosszú évek óta kínál minőségi és professzionális horgászbotokat a piacon, és ez a bolognai bot sem kivétel.

Az Energo Team Blade Bolo 500 cm bolognai horgászbot egy nagyon hosszú bot, ami lehetővé teszi a horgászok számára, hogy nagyobb távolságból is elérjék a halakat. A bot hossza 500 cm, ami nagyon nagy előny a parton vagy akár a csónakban való horgászat során is.

A Blade Bolo 500 cm bolognai horgászbot nagyon könnyű és erős, ami nagyon fontos a horgászok számára. A bot anyaga magas minőségű karbon, ami biztosítja a tartósságot és az erőt, amire a horgászoknak szükségük van. Az Energo Team Blade Bolo 500 cm bolognai horgászbot kialakítása kifejezetten a bolognai horgászat céljaira lett tervezve, így a bot rendkívül érzékeny, ami elősegíti a precíziós horgászatot.

Az Energo Team Blade Bolo 500 cm bolognai horgászbot további előnye, hogy könnyen összeszerelhető és szállítható. A bot három részből áll, így könnyen szétszedhető és összerakható, ami nagyon fontos, ha a horgász kisebb helyen tartja a felszerelését, vagy ha sokat utazik horgászni.

A Blade Bolo 500 cm bolognai horgászbot használata nagyon egyszerű, és bármilyen típusú halat könnyen lehet vele fogni. A bot rendkívül érzékeny, így a horgászok észreveszik, ha a hal megkapta az etetést, és gyorsan reagálhatnak a kapásra. Az Energo Team Blade Bolo 500 cm bolognai horgászbot a halak kíméletes és biztonságos kifogására lett tervezve, így a horgászok biztosak lehetnek abban, hogy a halakat sérülés nélkül lehet visszaengedni a vízbe.

Az Energo Team Blade Bolo 500 cm bolognai horgászbot egy nagyszerű választás minden horgásznak, aki precíziós horgászatra vágyik, és szereti a nagyobb távolságokat is bejárni a halak után. Az Energo Team márka híres a minőségi horgászbotjairól, így a Blade Bolo 500 cm bolognai horgászbot is garantáltan kiváló minőségű és megbízható eszköz a horgászok számára. Próbáld ki te is, és fedezd fel a bolognai horgászat új dimenzióját!

Termék értékelés
Mások értékelése alapján: 3.46

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

Értesítés kérése

E|PECA Horgász Webáruház

Gyors szállítás akár 1 napon belül
14 napos elállás Ha nem tetszik, küldd vissza!
100% elégedettség Elégedettségi garancia

Kategóriák