ENERGO TEAM BLADE BOLO 600 cm bolognai horgászbot

Jelenleg nem elérhető
Cikkszám: EF-11040-600
Gyártó: MIKADO
Szállítás: 1-5 munkanap
Bot hossza: 600 cm
Tagok száma: 6 rész

48990 Ft

  • 100% elégedettségi garancia
  • 14 napos elállás
  • Szakmai tanácsadás
A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását!
Termékismertető
Cikkszám: 11040-600
Dobósúly: 5-15 g
Hossz: 6 m
Súly: 237 g
Szállítási méret: 140 cm
Tagok száma: 6

EnergoTeam Blade Bolo

A kimagasló minőségű BLADE BOLO anyagának köszönhetően könnyű, ugyanakkor gerinces is egyben. Modern, IM12-es karbonból készül.

A közel 10 tonnával préselt karbonszálak vékony falának köszönhetően kecses kialakítású. Könnyű súlyából kifolyólag hosszabb idejű horgászatnál is kényelmesen használható.

A bot gyors reakciójú, gerinces spicce ideális a nagyobb keszeges, vagy akár pontyos finomhorgászatra is.

A hosszúlábú SIC gyűrűkkel szerelt bot (spiccén 2 db, a második tagon 1 db csúszó gyűrűvel) gondoskodik arról, hogy a zsinór kevésbé tapadjon a bothoz ezzel csökkentve a zsinór súrlódását, illetve növeli a dobás hosszát.

Igénybevételkor az ideálisan elhelyezett gyűrűk a terhelést jól közvetítik a botra, ami tökéletes parabolában tompítja az erősebb kirohanásokat is.

A szilikonbetétes békazáras orsótartó stabilan tartja az orsót.

Tökéletesen alkalmas folyóvízi úsztatásra és a haladó horgászok mellett a versnyhorgászok igényeit is tökéletesen kielégíti.

Ha szeretnél valóban hatékonyan horgászni, akkor szükséged van egy olyan horgászbotra, amely tökéletesen megfelel az igényeidnek. A MIKADO márkájú 'ENERGO TEAM BLADE BOLO 600 cm bolognai horgászbot' kifejezetten a bolognai horgászok számára készült, és minden olyan tulajdonsággal rendelkezik, amelyre szükséged lesz ahhoz, hogy sikeres legyen a horgászat.

Ez a horgászbot hossza 600 centiméter, ami azt jelenti, hogy nagyon hosszú és erős, így könnyen elérheted a messzebbi pontokat is. A hosszú horgászbotoknak az a előnyük, hogy messzebbre dobhatod az általad kiválasztott csalit, ami azt eredményezi, hogy több halat fogsz. Emellett a hosszú horgászbotok nagyon stabilak, így könnyen kezeli a nagyobb halakat is.

Ez a horgászbot könnyű és tartós, így könnyen mozgatható és használható. Az anyaga nagyon erős és tartós, így hosszú élettartamú lesz. Emellett a horgászbot ergonomikus kialakítású, ami azt jelenti, hogy kényelmesen használhatod akár egész nap is anélkül, hogy fáradt vagy kényelmetlen érzésed lenne.

Az ENERGO TEAM BLADE BOLO 600 cm bolognai horgászbot nagyon sokoldalú, és bármilyen vizeben használható. Ez azt jelenti, hogy könnyen alkalmazkodik a különböző horgászati ​​körülményekhez, és bármilyen halat könnyedén el lehet kapni vele.

A horgászbotot a MIKADO gyártja, ami garancia a minőségre és a megbízhatóságra. A MIKADO egy nagyon ismert és elismert márka a horgászok között, amely a legjobb minőségű horgászfelszereléseket kínálja.

Összességében az ENERGO TEAM BLADE BOLO 600 cm bolognai horgászbot nagyon jó választás minden bolognai horgász számára. Nagyon erős, tartós, könnyű és nagyon sokoldalú, ami azt jelenti, hogy minden horgászati ​​körülményhez alkalmazkodik. Ha szeretnél hatékonyan horgászni, akkor ezt a horgászbotot mindenképpen ki kell próbálnod!

Termék értékelés
Mások értékelése alapján: 3.1

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

Értesítés kérése

E|PECA Horgász Webáruház

Gyors szállítás akár 1 napon belül
14 napos elállás Ha nem tetszik, küldd vissza!
100% elégedettség Elégedettségi garancia

Kategóriák