ENERGO TEAM BLADE BOLO 700 cm bolognai horgászbot

Jelenleg nem elérhető
Cikkszám: EF-11040-700
Gyártó: MIKADO
Szállítás: 1-5 munkanap
Bot hossza: 700 cm
Tagok száma: 7 rész

67990 Ft

  • 100% elégedettségi garancia
  • 14 napos elállás
  • Szakmai tanácsadás
A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását!
Termékismertető
Cikkszám: 11040-700
Dobósúly: 5-15 g
Hossz: 7 m
Súly: 364 g
Szállítási méret: 159 cm
Tagok száma: 7

EnergoTeam Blade Bolo

A kimagasló minőségű BLADE BOLO anyagának köszönhetően könnyű, ugyanakkor gerinces is egyben. Modern, IM12-es karbonból készül.

A közel 10 tonnával préselt karbonszálak vékony falának köszönhetően kecses kialakítású. Könnyű súlyából kifolyólag hosszabb idejű horgászatnál is kényelmesen használható.

A bot gyors reakciójú, gerinces spicce ideális a nagyobb keszeges, vagy akár pontyos finomhorgászatra is.

A hosszúlábú SIC gyűrűkkel szerelt bot (spiccén 2 db, a második tagon 1 db csúszó gyűrűvel) gondoskodik arról, hogy a zsinór kevésbé tapadjon a bothoz ezzel csökkentve a zsinór súrlódását, illetve növeli a dobás hosszát.

Igénybevételkor az ideálisan elhelyezett gyűrűk a terhelést jól közvetítik a botra, ami tökéletes parabolában tompítja az erősebb kirohanásokat is.

A szilikonbetétes békazáras orsótartó stabilan tartja az orsót.

Tökéletesen alkalmas folyóvízi úsztatásra és a haladó horgászok mellett a versnyhorgászok igényeit is tökéletesen kielégíti.

Az Energo Team Blade Bolo 700 cm bolognai horgászbot egy igazi kincs a horgászok számára. A MIKADO márkájú termék kiváló minőséggel és valódi előnyökkel rendelkezik, amelyek biztosítják a sikeres halászat élményét.

A horgászbot hossza 700 cm, ami azt jelenti, hogy a vízen könnyedén dobhatunk nagy távolságokra is, ami hatalmas előny a halak elérésében. A hosszú bot azonban nemcsak a távolságot, hanem a pontosságot is növeli, így a célzás sokkal könnyebb és hatékonyabb lesz.

A horgászbot anyaga nagyon erős és tartós, így biztos lehetünk benne, hogy a halak megfogása közben semmi sem fog megsérülni. Az anyag a bot magas minőségének köszönhetően nagyon könnyű és kényelmes a használata, így hosszabb idő alatt is kényelmesen horgászhatunk.

Az Energo Team Blade Bolo 700 cm bolognai horgászbot nagyon sokoldalú és könnyen alkalmazkodik minden halászati ​​stílushoz. A bolognai botok kiválóak az olyan halak horgászatára, mint a sügér, a ponty vagy a keszeg, de a nagyobb halak, mint a harcsa vagy a csuka is könnyedén megfoghatók vele.

A horgászbot ára kiváló minőségét tükrözi, ami azt jelenti, hogy a vásárlók biztosak lehetnek abban, hogy egy olyan terméket kapnak, amely hosszú évekig szolgálja majd őket. Az Energo Team Blade Bolo 700 cm bolognai horgászbot azonban nem csak a minőség és a tartósság miatt kiváló választás, hanem azért is, mert nagyon könnyen használható és a kezdő horgászok számára is ajánlott.

Ha tehát egy olyan bolognai horgászbotra van szükséged, amely nagy távolságokra is dobhat, nagyon erős és tartós, valamint sokoldalú és könnyen használható, akkor az Energo Team Blade Bolo 700 cm bolognai horgászbot a legjobb választás. Használd a horgászbotot bizalommal és élvezd a sikeres halászat élményét!

Termék értékelés
Mások értékelése alapján: 3.46

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

Értesítés kérése

E|PECA Horgász Webáruház

Gyors szállítás akár 1 napon belül
14 napos elállás Ha nem tetszik, küldd vissza!
100% elégedettség Elégedettségi garancia

Kategóriák