ENERGO TEAM RUBIN BOLO 400 cm bolognai horgászbot

Jelenleg nem elérhető
Cikkszám: EF-11042-400
Gyártó: RUBIN
Szállítás: 1-5 munkanap
Bot hossza: 400 cm
Tagok száma: 4 rész

8490 Ft

  • 100% elégedettségi garancia
  • 14 napos elállás
  • Szakmai tanácsadás
A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását!
Termékismertető
Az IM7-es karbon anyagból gyártott botot a könnyedség jellemzi. A karbon gyártásának fejlődésével egyre könnyebb és nagyobb terhelhetőségű botokat vehetünk kézbe.
Cikkszám: 11042-400
Dobósúly: 5-15 g
Hossz: 4,00 m
Súly: 210 g
Szállítási méret: 127 cm
Tagok száma: 4

Az IM 7-es carbon anyagból készült Rubin Bolo horgászbot a folyóvízi alkalmazás mellett tökéletesen alkalmas állóvízi használatra is.


A felhasznált anyagnak köszönhetően egy könnyű ám mégis erős horgászbotot kapunk, ami a keszeghorgászattól a kisebb pontyokig, amúrokig szinte minden hallal megbírkózik.
A minőségi SIC gyűrűknek köszönhetően akár 0,12 mm-es előkével is köthetjük előkénket és nem kell félnünk attól, hogy egy termetesebb hal fárasztása alatt kiszálkásodik, megsérül zsinórunk.

A békazáras orsótartó megfelelő tartást biztosít, emellett elég könnyű ahhoz, hogy ne rontsa el botunk súlyelosztását.
Használjunk megfelelően nagy úszót, a meghorgászni kívánt távolsághoz, hogy a bedobás és a szerelék helyben tartása ne okozzon az átlagosnál nagyobb fejtörést.

Kiváló választás kezdő és középhaladó horgászok számára. Egy percíz fékrendszerű orsóval kombinálva hosszú éveken keresztül hasznát vehetjük.


Az ENERGO TEAM RUBIN BOLO 400 cm bolognai horgászbot egy igazi kincs a horgászok számára. Ez a bolognai horgászbot kiváló minőségű és megbízható, így bármelyik horgászatot egy igazi élménnyé varázsolja. Az ENERGO TEAM RUBIN BOLO 400 cm bolognai horgászbot a Rubin márkájú termékek egyik legjobb példánya, amely kiválóan alkalmas különböző halfajok horgászatára.

A termék mérete 400 cm, ami lehetővé teszi, hogy nagyobb távolságokra is elérjünk a horgászbot segítségével. Emellett az ENERGO TEAM RUBIN BOLO 400 cm bolognai horgászbot rendkívül érzékeny, így a halakat könnyedén észre lehet venni. A bot képes a legkisebb változásokat is érzékelni, így a horgászoknak könnyebb dolguk lesz a halak elkapásával.

Az ENERGO TEAM RUBIN BOLO 400 cm bolognai horgászbot rendkívül erős és tartós, így akár nagyobb halakat is könnyedén ki lehet fogni vele. Az anyagok, amelyekből a horgászbot készült, kiváló minőségűek, és biztosítják a horgászok számára a hosszú élettartamot.

A horgászbot könnyű és kényelmes, így akár egész napos horgászatokat is lehet vele csinálni. Az ENERGO TEAM RUBIN BOLO 400 cm bolognai horgászbot kialakítása lehetővé teszi, hogy a horgászok különböző technikákat használjanak, és könnyedén átálljanak az egyik technikáról a másikra.

Az ENERGO TEAM RUBIN BOLO 400 cm bolognai horgászbot alkalmas a folyóvízi és állóvízi horgászatra is. A horgászbot kiváló minőségű, megbízható és tartós, így azoknak a horgászoknak is ajánlott, akiknek kevés tapasztalata van a bolognai horgászat területén.

Összességében az ENERGO TEAM RUBIN BOLO 400 cm bolognai horgászbot egy kiváló minőségű és megbízható termék, amely alkalmas különböző halfajok horgászatára. A horgászbot rendkívül erős, tartós és érzékeny, így a horgászok könnyedén észrevehetik a halakat, és könnyedén ki tudják fogni azokat. A horgászbot kialakítása lehetővé teszi a különböző technikák használatát, és alkalmas a folyóvízi és állóvízi horgászatra is. Ha tehát kiváló minőségű bolognai horgászbotra van szükséged, ajánljuk az ENERGO TEAM RUBIN BOLO 400 cm bolognai horgászbotot!

Termék értékelés
Mások értékelése alapján: 0

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

Értesítés kérése

E|PECA Horgász Webáruház

Gyors szállítás akár 1 napon belül
14 napos elállás Ha nem tetszik, küldd vissza!
100% elégedettség Elégedettségi garancia

Kategóriák