ENERGO TEAM RUBIN BOLO 500 cm bolognai horgászbot

Jelenleg nem elérhető
Cikkszám: EF-11042-500
Gyártó: RUBIN
Szállítás: 1-5 munkanap
Bot hossza: 500 cm
Tagok száma: 5 rész

10490 Ft

  • 100% elégedettségi garancia
  • 14 napos elállás
  • Szakmai tanácsadás
A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását!
Termékismertető
Az IM7-es karbon anyagból gyártott botot a könnyedség jellemzi. A karbon gyártásának fejlődésével egyre könnyebb és nagyobb terhelhetőségű botokat vehetünk kézbe.
Cikkszám: 11042-500
Dobósúly: 5-15 g
Hossz: 5,00 m
Súly: 307 g
Szállítási méret: 129 cm
Tagok száma: 5

Az IM 7-es carbon anyagból készült Rubin Bolo horgászbot a folyóvízi alkalmazás mellett tökéletesen alkalmas állóvízi használatra is.


A felhasznált anyagnak köszönhetően egy könnyű ám mégis erős horgászbotot kapunk, ami a keszeghorgászattól a kisebb pontyokig, amúrokig szinte minden hallal megbírkózik.
A minőségi SIC gyűrűknek köszönhetően akár 0,12 mm-es előkével is köthetjük előkénket és nem kell félnünk attól, hogy egy termetesebb hal fárasztása alatt kiszálkásodik, megsérül zsinórunk.

A békazáras orsótartó megfelelő tartást biztosít, emellett elég könnyű ahhoz, hogy ne rontsa el botunk súlyelosztását.
Használjunk megfelelően nagy úszót, a meghorgászni kívánt távolsághoz, hogy a bedobás és a szerelék helyben tartása ne okozzon az átlagosnál nagyobb fejtörést.

Kiváló választás kezdő és középhaladó horgászok számára. Egy percíz fékrendszerű orsóval kombinálva hosszú éveken keresztül hasznát vehetjük.


Az Energo Team Rubin Bolo 500 cm bolognai horgászbot egy olyan csúcsminőségű eszköz, amely minden horgász számára ideális választás lehet. A Rubin márkára jellemző kiváló minőség és a kitűnő teljesítmény együttesen biztosítják, hogy ez a horgászbot minden körülmények között maximális elégedettséget nyújtson.

A horgászbot hossza 500 cm, amely lehetővé teszi a horgász számára, hogy a nagyobb távolságokat is könnyedén elérje. Ezen kívül az Energo Team Rubin Bolo 500 cm bolognai horgászbot rendkívül könnyű és könnyen kezelhető, így biztosítva a kényelmes és hatékony horgászatot.

Az Energo Team Rubin Bolo 500 cm bolognai horgászbot kiváló minőségű anyagokból készült, amelyek tartósak és ellenállóak. Az erős és strapabíró szénanyagból készült bottest biztosítja a megfelelő merevséget, így a horgász a legnehezebb halakat is könnyedén kifoghatja. A bot nyél része pedig kényelmes és ergonomikus kialakítású, hogy a horgász a hosszabb időtartamok alatt is kényelmesen tudja tartani a botot.

Az Energo Team Rubin Bolo 500 cm bolognai horgászbot rendkívüli pontosságot és érzékenységet biztosít, így a horgász könnyen észreveszi a halak harapását. Az erős bottest és a kiváló minőségű anyagok biztosítják, hogy a horgász minden pillanatban ellenőrizhesse a botot, és az a pontosan a kívánt helyen van-e.

Az Energo Team Rubin Bolo 500 cm bolognai horgászbot ideális választás lehet mind a kezdő, mind a tapasztalt horgászok számára. A horgászbot kiváló minőségű anyagokból készült, így garantáltan hosszú élettartamú és megbízható. Ráadásul a Rubin márkára jellemző kiváló minőség és a kitűnő teljesítmény együttesen biztosítják, hogy ez a horgászbot minden körülmények között maximális elégedettséget nyújtson.

Az Energo Team Rubin Bolo 500 cm bolognai horgászbot azok számára ideális választás lehet, akik szeretnének a nagyobb távolságokra horgászni, és akik a kiváló minőséget és a maximális teljesítményt keresik. Az erős és strapabíró szénanyagból készült bottest, a kényelmes és ergonomikus kialakítás, valamint a pontosság és érzékenység biztosítják, hogy ez a horgászbot minden körülmények között tökéletes választás legyen.

Termék értékelés
Mások értékelése alapján: 0

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

Értesítés kérése

E|PECA Horgász Webáruház

Gyors szállítás akár 1 napon belül
14 napos elállás Ha nem tetszik, küldd vissza!
100% elégedettség Elégedettségi garancia

Kategóriák