ENERGO TEAM RUBIN BOLO 600 cm bolognai horgászbot

Jelenleg nem elérhető
Cikkszám: EF-11042-600
Gyártó: RUBIN
Szállítás: 1-5 munkanap
Bot hossza: 600 cm
Tagok száma: 6 rész

11990 Ft

  • 100% elégedettségi garancia
  • 14 napos elállás
  • Szakmai tanácsadás
A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását!
Termékismertető
Az IM7-es karbon anyagból gyártott botot a könnyedség jellemzi. A karbon gyártásának fejlődésével egyre könnyebb és nagyobb terhelhetőségű botokat vehetünk kézbe.
Cikkszám: 11042-600
Dobósúly: 5-15 g
Hossz: 6,00 m
Súly: 423 g
Szállítási méret: 132 cm
Tagok száma: 6

Az IM 7-es carbon anyagból készült Rubin Bolo horgászbot a folyóvízi alkalmazás mellett tökéletesen alkalmas állóvízi használatra is.


A felhasznált anyagnak köszönhetően egy könnyű ám mégis erős horgászbotot kapunk, ami a keszeghorgászattól a kisebb pontyokig, amúrokig szinte minden hallal megbírkózik.
A minőségi SIC gyűrűknek köszönhetően akár 0,12 mm-es előkével is köthetjük előkénket és nem kell félnünk attól, hogy egy termetesebb hal fárasztása alatt kiszálkásodik, megsérül zsinórunk.

A békazáras orsótartó megfelelő tartást biztosít, emellett elég könnyű ahhoz, hogy ne rontsa el botunk súlyelosztását.
Használjunk megfelelően nagy úszót, a meghorgászni kívánt távolsághoz, hogy a bedobás és a szerelék helyben tartása ne okozzon az átlagosnál nagyobb fejtörést.

Kiváló választás kezdő és középhaladó horgászok számára. Egy percíz fékrendszerű orsóval kombinálva hosszú éveken keresztül hasznát vehetjük.


Az Energo Team Rubin Bolo 600 cm bolognai horgászbot egy igazi kihívást jelentő, nagyon erős és strapabíró horgászbot, amelyet a Rubin márkájával lehet azonosítani. Az Energo Team Rubin Bolo 600 cm bolognai horgászbot kiváló minőségű anyagokból készült, és az egyik legjobb választás, ha hosszú távú horgászatot tervezel, és igényelsz egy olyan botot, amely megbízhatóan teljesít a különböző kihívásokkal szemben.

A Rubin Bolo 600 cm horgászbot hossza 6 méter, ami azt jelenti, hogy akár 50 méteres távolságra is képes elérni. A horgászbot alapanyaga nagyon erős és tartós, így kényelmesen kezelhető, és a horgászok számára kiválóan használható. A bot különlegessége, hogy nagyon érzékeny, és a legkisebb rezdüléseket is képes észlelni, így ideális azoknak a horgászoknak, akik szeretik a finomabb, érzékenyebb tapintású botokat.

Az Energo Team Rubin Bolo 600 cm bolognai horgászbot egy igazi kincs a vízen. Nagyon könnyű, és a kezelése rendkívül egyszerű. Ez a bot kiválóan alkalmas különböző horgászmódszerekhez, például az úszós, az álló, vagy a folyó horgászathoz. Az Energo Team Rubin Bolo 600 cm bolognai horgászbot nagyon hatékony, és képes a nagyobb halak gyors és hatékony kifogására is.

Az Energo Team Rubin Bolo 600 cm bolognai horgászbot egy igazi kincs a horgászok számára, akik szeretnének minél több halat kifogni. A bot nagyon könnyű, és a kezelése rendkívül egyszerű. Az Energo Team Rubin Bolo 600 cm bolognai horgászbot lehetővé teszi, hogy az ember minél több halat fogjon. A horgászbot nagyon erős, és képes megbirkózni a legnehezebb kihívásokkal is, így a horgászok bátran vághatnak neki a nehéz horgászatnak.

Az Energo Team Rubin Bolo 600 cm bolognai horgászbot egy igazi kihívás a horgászok számára, de a kihívásokkal szembeni küzdelem mindig megéri, ha egy olyan botról van szó, amely megbízható, erős és hatékony. A Rubin Bolo 600 cm horgászbot kiváló minőségű anyagokból készült, és kiváló teljesítményt nyújt a horgászok számára. Ha szeretnél egy olyan horgászbotot, amely kiváló minőségű, megbízható és nagyon hatékony, akkor az Energo Team Rubin Bolo 600 cm bolognai horgászbot a legjobb választás.

Termék értékelés
Mások értékelése alapján: 4.46

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

Értesítés kérése

E|PECA Horgász Webáruház

Gyors szállítás akár 1 napon belül
14 napos elállás Ha nem tetszik, küldd vissza!
100% elégedettség Elégedettségi garancia

Kategóriák