Energo Team BRENTA BOLO 500 cm bolognai horgászbot

Jelenleg nem elérhető
Cikkszám: EF-11076-500
Gyártó: ENERGO TEAM
Szállítás: 1-5 munkanap
Bot hossza: 500 cm
Tagok száma: 5 rész

13990 Ft

  • 100% elégedettségi garancia
  • 14 napos elállás
  • Szakmai tanácsadás
A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását!
Termékismertető
EnergoTeam Brenta Bolo - Gerinces bolognai horgászbot, akár folyóvízre is. Anyaga IM8-as carbon, melynek köszönhetően hihetetlen erőtartalékokkal rendelkezik. Kezdő és tapasztalt horgászok kedvelt eszköze lehet a széria.
Cikkszám: 11076-500
Dobósúly: 5-25 g
Hossz: 5,00 m
Súly: 236 g
Szállítási méret: 133 cm
Tagok száma: 5
Akció: B
EnergoTeam Brenta Bolo - Gerinces bolognai horgászbot, akár folyóvízre is Az ET Brenta széria kellően masszív és gerinces tagja a bolognai változatoknak. Gyorsasága miatt ideális választás folyóvízre, ahol a nagyobb márnákkal és pontyokkal is könnyedén felveszi a küzdelmet. Anyaga IM8-as carbon, melynek köszönhetően hihetetlen erőtartalékokkal rendelkezik. Erősségéhez mérten, 0,18-0,20-as monofil zsinórt is lehet mellé választani az orsóra, amit jelen esetben békazáras tartó fog stabilan. A gyűrűzése könnyített kerettel rendelkező SIC betétes gyűrűkből áll. A spicctagon 2 db csúszógyűrű helyezkedik el, hogy minél egyenletesebben vehesse fel a spicc a rá nehezedő terhelést. Amellett, hogy erős, mégis kecses a pecabot. A nyél átmérői a következők: - 4m: 17,2 mm - 5m: 20,7 mm - 6m: 24,3 mm Az orsótartó távolsága a nyél végétől 35 cm. Érdesített kivitel, így még vizes kézzel is biztonságosan tudjuk kezelni. Kezdő és tapasztalt horgászok kedvelt eszköze lehet a széria. Aki szeretne belekóstolni a folyóvízi bolozásba, Ő nem fog csalódni a választásban.

Az ENERGO TEAM márkájú 'Energo Team BRENTA BOLO 500 cm bolognai horgászbot' egy igazi kincs a horgászok számára. Ez a bolognai bot a legjobb minőségű anyagok felhasználásával készült, és a tervezés során a kényelem és a hatékonyság volt a fő szempont. A horgászat során megbízhatóbb nem lehet ennél a botnál.

Az ENERGO TEAM BRENTA BOLO 500 cm bolognai horgászbot egy 5 méter hosszú bot, amely kiváló minőségű üvegszálas anyagokból készült. A bot rendkívül könnyű, ezért kényelmesen használható hosszabb ideig is. Az anyagok kiváló minősége garantálja, hogy a bot hosszú ideig tartós marad, és a rendszeres használat mellett sem veszít el semmit a minőségéből. Az anyagok mellett a tervezés is kiemelkedő, így a bot kiválóan működik mindenféle horgászati ​​körülmények között.

Az ENERGO TEAM BRENTA BOLO 500 cm bolognai horgászbot nagyon sok előnnyel rendelkezik. Az első és talán legfontosabb előnye az, hogy nagyon sokféle halat lehet vele fogni. Ennek oka az, hogy a bot rendkívül erős és tartós, így képes ellenállni a nagyobb halak súlyának és erejének is. A bot megbízható és kiegyensúlyozott, így a horgász szinte bármilyen horgászati ​​technikát alkalmazhat.

A bot rendkívül érzékeny, így a horgász minden egyes mozdulatát érzékeli. Ez segít abban, hogy a horgász pontosan tudja, mikor kell megkezdeni a hal behúzását. A bot rendkívül könnyű, így hosszabb ideig is kényelmesen használható. Az ENERGO TEAM BRENTA BOLO 500 cm bolognai horgászbot rendkívül stabil, így a botot használó horgász könnyen és hatékonyan tudja kezelni a halakat.

A bot kiváló minőségű anyagokból készült, így nagyon tartós és hosszú élettartamú. A bot ár-érték aránya kiváló, így minden horgász számára ideális választás lehet. Az ENERGO TEAM BRENTA BOLO 500 cm bolognai horgászbotot szakértők tervezték, így a bot tökéletesen illeszkedik a horgászati ​​igényekhez.

Az ENERGO TEAM BRENTA BOLO 500 cm bolognai horgászbot egy igazi ékszer a horgászok számára. A botban a minőség találkozik az innovációval, így minden horgász számára ideális választás lehet. A bot kiváló minőségű anyagokból készült, így nagyon tartós és hosszú élettartamú. A botot használni nagyon könnyű és kényelmes, így a horgászok hosszabb ideig is élvezhetik az élményt. Az ENERGO TEAM BRENTA BOLO 500 cm bolognai horgászbot valóban egy olyan termék, amelyet minden horgásznak ajánlunk, aki szeretne egy megbízható és hatékony bolognai botot.

Termék értékelés
Mások értékelése alapján: 1.96

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

Értesítés kérése

E|PECA Horgász Webáruház

Gyors szállítás akár 1 napon belül
14 napos elállás Ha nem tetszik, küldd vissza!
100% elégedettség Elégedettségi garancia

Kategóriák