Energo Team ENZA BOLO 400 cm bolognai horgászbot

Jelenleg nem elérhető
Cikkszám: EF-11077-400
Gyártó: ENERGO TEAM
Szállítás: 1-5 munkanap
Bot hossza: 400 cm
Tagok száma: 4 rész

9290 Ft

  • 100% elégedettségi garancia
  • 14 napos elállás
  • Szakmai tanácsadás
A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását!
Termékismertető
Az ET Enza egy kellően erős, de a Brenta botoktól merevségben egy könnyedebb változatú széria. Anyaga IM6-os carbon, mely rugalmassága mellett kölcsönzi a széria masszivitását. Tökéletes választás nagyobb márnák, pontyok fárasztásához is. 
Cikkszám: 11077-400
Dobósúly: 5-25 g
Hossz: 4,00 m
Súly: 199 g
Szállítási méret: 127 cm
Tagok száma: 4
Akció: B

Energo Team Enza Bolo

Rugalmas, de erős opció, akár folyóvízre A bolognais úszós horgászat gyakorlást és rutint igényel. A folyamatosan kontroll alatt tartott végszerelék hozza csak meg a várva várt sikert.

Az ET Enza egy kellően erős, de a Brenta botoktól merevségben egy könnyedebb változatú széria. Anyaga IM6-os carbon, mely rugalmassága mellett kölcsönzi a széria masszivitását. Tökéletes választás nagyobb márnák, pontyok fárasztásához is. Előke tekintetében 0,16-0,18-as méret is feltehető, hogy sodrásban a szebb márnák se lephessenek meg.

A blank jobban tolerálja az akár folyóvízi kövezések okozta sérüléseket. SIC betétes gyűrűi az átlagosnál valamivel nagyobbak, így kényelmes horgászatot tesznek lehetővé, még nyárfavirágzás idején is.

A nyél vastagságai a következőek: - 4m-es: 20 mm - 5m-es: 24,5 mm - 6m-es: 29 mm

Az orsótartó távolsága a nyél végétől: 35 cm, a végére pedig igényes, csavaros fém dugó került, mely szivacsos betétjével védi az összecsukás során a tagokat. Kezdő és tapasztaltabb horgászok részére is ajánljuk, akik szeretnének belekóstolni a folyóvízi bolognais horgászat élményeibe.

Az ENERGO TEAM márkájú ENZA BOLO 400 cm bolognai horgászbot egy igazi kincs a horgászok számára. Ez a termék nem csak egy egyszerű horgászbot, hanem egy olyan eszköz, amely lehetővé teszi, hogy a horgászok könnyedén és hatékonyan halászhassanak a különböző vizekben és körülmények között.

Az ENERGO TEAM ENZA BOLO 400 cm bolognai horgászbot a legújabb technológiával és anyagokkal készült, ami garantálja a kiváló minőséget és tartósságot. A bot hossza 400 cm, így lehetővé teszi a horgászok számára, hogy nagyobb távolságra is horgásszanak. Ezen kívül, a bot 7 részből áll, így könnyen szállítható és tárolható.

Az ENERGO TEAM ENZA BOLO 400 cm bolognai horgászbot kialakítása rendkívül ergonomikus és kényelmes használatot biztosít. Az anyaga könnyű, de ugyanakkor erős, így a bot könnyen kezelhető és nagy teherbírással rendelkezik. A bot hosszúsága és a speciális kialakítása lehetővé teszi a horgászok számára, hogy nagyobb távolságra is elérjék a halakat, anélkül hogy bármilyen nehézséggel találkoznának.

Az ENERGO TEAM ENZA BOLO 400 cm bolognai horgászbot kiváló minőségű, speciális anyagokból készült, amelyek ellenállnak a korróziónak és a károsodásnak, ami garantálja a tartósságot és a hosszú élettartamot. A bot rendkívül ellenálló és erős, így a horgászok bármilyen körülmények között használhatják.

Az ENERGO TEAM ENZA BOLO 400 cm bolognai horgászbot egy nagyszerű választás a horgászok számára, akik szeretnék kihasználni a nagyobb távolságokat és a különböző körülményeket. Ez a termék nagyon könnyű és kényelmes használatot biztosít, valamint rendkívül tartós és erős. Ez a bolognai horgászbot a horgászok számára kiváló választás minden körülmények között.

Összességében, az ENERGO TEAM ENZA BOLO 400 cm bolognai horgászbot egy igazi kincs a horgászok számára. Ez a termék kiváló minőségű anyagokból készült és rendkívül tartós és erős. A bot kialakítása nagyon ergonomikus és kényelmes használatot biztosít, valamint lehetővé teszi a horgászok számára, hogy nagyobb távolságra is elérjék a halakat. Ha igazán jó minőségű és megbízható bolognai horgászbotot keresel, akkor az ENERGO TEAM ENZA BOLO 400 cm bolognai horgászbot a legjobb választás!

Termék értékelés
Mások értékelése alapján: 3.46

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

Értesítés kérése

E|PECA Horgász Webáruház

Gyors szállítás akár 1 napon belül
14 napos elállás Ha nem tetszik, küldd vissza!
100% elégedettség Elégedettségi garancia

Kategóriák