Energo Team ENZA BOLO 600 cm bolognai horgászbot

Jelenleg nem elérhető
Cikkszám: EF-11077-600
Gyártó: ENERGO TEAM
Szállítás: 1-5 munkanap
Bot hossza: 600 cm
Tagok száma: 6 rész

11990 Ft

  • 100% elégedettségi garancia
  • 14 napos elállás
  • Szakmai tanácsadás
A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását!
Termékismertető
Az ET Enza egy kellően erős, de a Brenta botoktól merevségben egy könnyedebb változatú széria. Anyaga IM6-os carbon, mely rugalmassága mellett kölcsönzi a széria masszivitását. Tökéletes választás nagyobb márnák, pontyok fárasztásához is. 
Cikkszám: 11077-600
Dobósúly: 5-25 g
Hossz: 6,00 m
Súly: 460 g
Szállítási méret: 128 cm
Tagok száma: 6
Akció: B

Energo Team Enza Bolo

Rugalmas, de erős opció, akár folyóvízre A bolognais úszós horgászat gyakorlást és rutint igényel. A folyamatosan kontroll alatt tartott végszerelék hozza csak meg a várva várt sikert.

Az ET Enza egy kellően erős, de a Brenta botoktól merevségben egy könnyedebb változatú széria. Anyaga IM6-os carbon, mely rugalmassága mellett kölcsönzi a széria masszivitását. Tökéletes választás nagyobb márnák, pontyok fárasztásához is. Előke tekintetében 0,16-0,18-as méret is feltehető, hogy sodrásban a szebb márnák se lephessenek meg.

A blank jobban tolerálja az akár folyóvízi kövezések okozta sérüléseket. SIC betétes gyűrűi az átlagosnál valamivel nagyobbak, így kényelmes horgászatot tesznek lehetővé, még nyárfavirágzás idején is.

A nyél vastagságai a következőek: - 4m-es: 20 mm - 5m-es: 24,5 mm - 6m-es: 29 mm

Az orsótartó távolsága a nyél végétől: 35 cm, a végére pedig igényes, csavaros fém dugó került, mely szivacsos betétjével védi az összecsukás során a tagokat. Kezdő és tapasztaltabb horgászok részére is ajánljuk, akik szeretnének belekóstolni a folyóvízi bolognais horgászat élményeibe.

Az ENERGO TEAM márkájú Energo Team ENZA BOLO 600 cm bolognai horgászbot egy olyan minőségi termék, amely megfelelő választás lehet minden olyan horgász számára, aki a bolognai horgászat szerelmese. A bolognai horgászbotok egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek a horgászok körében, mivel kiválóan alkalmasak az édesvízi horgászatra.

Az Energo Team ENZA BOLO 600 cm bolognai horgászbot előnyei közé tartozik a kiváló minőségű anyagok felhasználása, amelyeknek köszönhetően a bot tartós és strapabíró. A bot karbonból készült, ami rendkívül könnyűvé teszi a használatát, de ugyanakkor elég erős ahhoz, hogy a legnagyobb halakat is kifogjuk vele.

A bolognai horgászbot hossza 600 cm, ami lehetővé teszi, hogy nagy távolságra dobáljunk. Ennek köszönhetően nagyobb esélyünk van arra, hogy a halakat a kívánt helyen és mélységben kaphassuk el. A bot akciója közepes, ami azt jelenti, hogy az ideális halméret 2-8 kg között van.

Az Energo Team ENZA BOLO 600 cm bolognai horgászbot kényelmes markolattal van ellátva, így hosszabb időn át is kényelmesen használhatjuk. A bot kialakítása lehetővé teszi a precíz dobást, így a halakat pontosan oda dobhatjuk, ahova szeretnénk.

Az ENERGO TEAM márkájú Energo Team ENZA BOLO 600 cm bolognai horgászbot kiváló választás lehet mindazok számára, akik a bolognai horgászbotok előnyeit szeretnék kihasználni. A bot kiváló minőségű anyagokból készült, tartós és strapabíró, így hosszú távon használhatjuk. A bot hossza lehetővé teszi a nagy távolságra dobást, ami nagyobb esélyt ad arra, hogy a halakat a kívánt helyen és mélységben kapjuk el. A bot akciója közepes, így az ideális halméret 2-8 kg között van. A kényelmes markolat lehetővé teszi az egész napos horgászatot, a precíz dobás pedig biztosítja, hogy a halakat pontosan oda dobhatjuk, ahova szeretnénk.

Ha szeretnél egy kiváló minőségű bolognai horgászbotot, amelynek segítségével garantáltan sikeres horgászatban lehet részed, akkor az ENERGO TEAM márkájú Energo Team ENZA BOLO 600 cm bolognai horgászbot a tökéletes választás számodra!

Termék értékelés
Mások értékelése alapján: 1.96

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

Értesítés kérése

E|PECA Horgász Webáruház

Gyors szállítás akár 1 napon belül
14 napos elállás Ha nem tetszik, küldd vissza!
100% elégedettség Elégedettségi garancia

Kategóriák