Energo Team PIAVE BOLO 400 cm bolognai horgászbot

Jelenleg nem elérhető
Cikkszám: EF-11078-400
Gyártó: ENERGO TEAM
Szállítás: 1-5 munkanap
Bot hossza: 400 cm
Tagok száma: 4 rész

9990 Ft

  • 100% elégedettségi garancia
  • 14 napos elállás
  • Szakmai tanácsadás
A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását!
Termékismertető
Energo Team Piave Bolo - Az ET Piave széria egy kellően erős, de egy fokkal lágyabb változatú eszköz, mint a Brenta Bolo. Anyaga IM8-as carbon, mely rugalmassága mellett kölcsönzi a szériának a vékony blankot. Nagyobb dévérek, kárászok és átlagos méretű pontyok, illetve márnák horgászatához tökéletes alkalmatosság.
Cikkszám: 11078-400
Dobósúly: 5-20 g
Hossz: 4,00 m
Súly: 180 g
Szállítási méret: 131 cm
Tagok száma: 4
Akció: B

Energo Team Piave Bolo - Lágyabb opció a bolognais horgászat kedvelőinek

A bolognais úszós horgászat gyakorlást és rutint igényel. A folyamatosan kontroll alatt tartott végszerelék hozza csak meg a várva várt sikert.

Az ET Piave széria egy kellően erős, de egy fokkal lágyabb változatú eszköz, mint a Brenta Bolo. Anyaga IM8-as carbon, mely rugalmassága mellett kölcsönzi a szériának a vékony blankot. Nagyobb dévérek, kárászok és átlagos méretű pontyok, illetve márnák horgászatához tökéletes alkalmatosság.

A nyél markolati része érdesített, vizes kézzel is stabil fogást tesz lehetővé. A bot végén csavaros záródugó található, mely szivacsos betétjével védi az összecsukás során a tagokat.

Álló és folyóvízre is tökéletes választás.

Az orsótartó békazáras kialakítású, mely 55 cm-re helyezkedik el a nyél végétől.

Spicctagján csúszógyűrű is található, mely a fárasztás közbeni terheléselosztás felvételében jó segítség lesz.

Kényelmes, kézre álló pecabot, melynek nyél átmérői a következők:

4 m-es: 19 mm

5 m-es: 21,3 mm

6 m-es: 23,8 mm

Kezdő és tapasztaltabb horgászok részére is ajánljuk, akik szeretnének belekóstolni a bolognais horgászat élményeibe.

Az ENERGO TEAM márka horgászbotjai között található az ENERGO TEAM PIAVE BOLO 400 cm bolognai horgászbot, amely kifejezetten a bolognai horgászat szerelmeseinek készült. A termék egy igazi kincs a horgászok számára, mivel számos előnnyel rendelkezik, amelyeket érdemes megismerni, ha hatékonyabb horgászati élményre vágyunk.

Az ENERGO TEAM PIAVE BOLO 400 cm bolognai horgászbot mérete 4 méter, ami lehetővé teszi a távoli és precíz dobásokat. A bot anyaga kiváló minőségű karbon, amelynek köszönhetően a bot nagyon könnyű, de ugyanakkor rendkívül tartós. A bot hossza és alakja nagyon kényelmes és stabil fogást biztosít, így a horgászok egész nap kényelmesen tudnak horgászni vele.

Az ENERGO TEAM PIAVE BOLO 400 cm bolognai horgászbot rendkívül sokoldalú eszköz, amely alkalmas különböző horgászati módszerekhez. A bot kiválóan alkalmazható folyóvizeken, tavakon és tengerparti horgászat során is. Ezenkívül a bot a horgászok által kedvelt módszerek közül a match és a feeder horgászat során is használható.

Az ENERGO TEAM PIAVE BOLO 400 cm bolognai horgászbot rendkívül érzékeny és pontos működésű. A bot hihetetlenül érzékeny, így a horgászok szinte azonnal észreveszik a halak kapásait, és így lehetőségük van azonnal reagálni a halak viselkedésére. A bot kiválóan adja át a halak mozgását és a víz áramlását, így a horgászok pontosan tudják, hogy hol tartózkodnak a halak.

Az ENERGO TEAM PIAVE BOLO 400 cm bolognai horgászbot rendkívül erős és tartós, így a horgászok biztosak lehetnek abban, hogy a bot bármilyen kihívást képes lesz kezelni. A bot kiválóan ellenáll a különböző időjárási viszonyoknak és a környezeti hatásoknak, így a horgászok évekig élvezhetik használatát.

Összességében az ENERGO TEAM PIAVE BOLO 400 cm bolognai horgászbot egy kiváló minőségű és sokoldalú eszköz, amely számos előnnyel rendelkezik. A bot nagyon érzékeny és pontos működésű, így a horgászok számára lehetővé teszi a halak pontos és hatékony megfogását. A bot kiváló minőségű anyagokból készült, így rendkívül tartós és évekig használható. Ha szeretnél egy olyan horgászbotot, amely megfelel a bolognai horgászat minden igényének, akkor az ENERGO TEAM PIAVE BOLO 400 cm bolognai horgászbot a tökéletes választás!

Termék értékelés
Mások értékelése alapján: 1.96

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

Értesítés kérése

E|PECA Horgász Webáruház

Gyors szállítás akár 1 napon belül
14 napos elállás Ha nem tetszik, küldd vissza!
100% elégedettség Elégedettségi garancia

Kategóriák