Energo Team PIAVE BOLO 500 cm bolognai horgászbot

Jelenleg nem elérhető
Cikkszám: EF-11078-500
Gyártó: ENERGO TEAM
Szállítás: 1-5 munkanap
11 690,- Ft
Szeretnél értesítést kapni, amikor termék újra rendelhetővé válik?
Energo Team PIAVE BOLO 500 cm bolognai horgászbot

A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását.

Termék értékelése

Mások értékelése alapján:
A Te értékelésed: Még nem értékelted a terméket

Termékismertető

Bot hossza: 500 cm
Tagok száma: 5 rész
Energo Team Piave Bolo - Az ET Piave széria egy kellően erős, de egy fokkal lágyabb változatú eszköz, mint a Brenta Bolo. Anyaga IM8-as carbon, mely rugalmassága mellett kölcsönzi a szériának a vékony blankot. Nagyobb dévérek, kárászok és átlagos méretű pontyok, illetve márnák horgászatához tökéletes alkalmatosság.
Cikkszám: 11078-500
Dobósúly: 5-20 g
Hossz: 5,00 m
Súly: 257 g
Szállítási méret: 132 cm
Tagok száma: 5
Akció: B
Energo Team Piave Bolo - Lágyabb opció a bolognais horgászat kedvelőinek A bolognais úszós horgászat gyakorlást és rutint igényel. A folyamatosan kontroll alatt tartott végszerelék hozza csak meg a várva várt sikert. Az ET Piave széria egy kellően erős, de egy fokkal lágyabb változatú eszköz, mint a Brenta Bolo. Anyaga IM8-as carbon, mely rugalmassága mellett kölcsönzi a szériának a vékony blankot. Nagyobb dévérek, kárászok és átlagos méretű pontyok, illetve márnák horgászatához tökéletes alkalmatosság. A nyél markolati része érdesített, vizes kézzel is stabil fogást tesz lehetővé. A bot végén csavaros záródugó található, mely szivacsos betétjével védi az összecsukás során a tagokat. Álló és folyóvízre is tökéletes választás. Az orsótartó békazáras kialakítású, mely 55 cm-re helyezkedik el a nyél végétől. Spicctagján csúszógyűrű is található, mely a fárasztás közbeni terheléselosztás felvételében jó segítség lesz. Kényelmes, kézre álló pecabot, melynek nyél átmérői a következők: 4 m-es: 19 mm 5 m-es: 21,3 mm 6 m-es: 23,8 mm Kezdő és tapasztaltabb horgászok részére is ajánljuk, akik szeretnének belekóstolni a bolognais horgászat élményeibe.

Nem boldogulsz?
Hívj minket, szívesen segítünk!

Értesítés kérése

Ingyenes szállítás 15.000 Ft felett

14 napos elállás Ha nem tetszik, küldd vissza!

100% elégedettség Elégedettségi garancia

Kategóriák

Keresés