Energo Team PIAVE BOLO 500 cm bolognai horgászbot

Jelenleg nem elérhető
Cikkszám: EF-11078-500
Gyártó: ENERGO TEAM
Szállítás: 1-5 munkanap
Bot hossza: 500 cm
Tagok száma: 5 rész

12275 Ft

  • 100% elégedettségi garancia
  • 14 napos elállás
  • Szakmai tanácsadás
A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását!
Termékismertető
Energo Team Piave Bolo - Az ET Piave széria egy kellően erős, de egy fokkal lágyabb változatú eszköz, mint a Brenta Bolo. Anyaga IM8-as carbon, mely rugalmassága mellett kölcsönzi a szériának a vékony blankot. Nagyobb dévérek, kárászok és átlagos méretű pontyok, illetve márnák horgászatához tökéletes alkalmatosság.
Cikkszám: 11078-500
Dobósúly: 5-20 g
Hossz: 5,00 m
Súly: 257 g
Szállítási méret: 132 cm
Tagok száma: 5
Akció: B
Energo Team Piave Bolo - Lágyabb opció a bolognais horgászat kedvelőinek A bolognais úszós horgászat gyakorlást és rutint igényel. A folyamatosan kontroll alatt tartott végszerelék hozza csak meg a várva várt sikert. Az ET Piave széria egy kellően erős, de egy fokkal lágyabb változatú eszköz, mint a Brenta Bolo. Anyaga IM8-as carbon, mely rugalmassága mellett kölcsönzi a szériának a vékony blankot. Nagyobb dévérek, kárászok és átlagos méretű pontyok, illetve márnák horgászatához tökéletes alkalmatosság. A nyél markolati része érdesített, vizes kézzel is stabil fogást tesz lehetővé. A bot végén csavaros záródugó található, mely szivacsos betétjével védi az összecsukás során a tagokat. Álló és folyóvízre is tökéletes választás. Az orsótartó békazáras kialakítású, mely 55 cm-re helyezkedik el a nyél végétől. Spicctagján csúszógyűrű is található, mely a fárasztás közbeni terheléselosztás felvételében jó segítség lesz. Kényelmes, kézre álló pecabot, melynek nyél átmérői a következők: 4 m-es: 19 mm 5 m-es: 21,3 mm 6 m-es: 23,8 mm Kezdő és tapasztaltabb horgászok részére is ajánljuk, akik szeretnének belekóstolni a bolognais horgászat élményeibe.
Termék értékelés
Mások értékelése alapján: 4.96

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

Értesítés kérése

E|PECA Horgász Webáruház

Gyors szállítás akár 1 napon belül
14 napos elállás Ha nem tetszik, küldd vissza!
100% elégedettség Elégedettségi garancia

Kategóriák